Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Kokuluysa akıntın enfeksiyon yada mantar derler ama kokusuzsa sıkıntı olacağını sanmıyorum bende bir problem olmadı 2 ay üst üstte sarı akıntım oldu ve geçti . Yerleşme kanaması söylediğin tarihlerde yaşanabilir evet ay hadi güzel haberler ver bize ♥️✨ 2-3 gün var aramızda 🧜🏻‍♀️
Kokusu yok kuzum sümüksü normal akıntı kıvamında. Ay inşallahhh çarşambayı iple çekiyorum aslında erken tarih ama napıyım🙈

Kızlar merhaba öncelikle polikistik overım var ilk kez bu ay deneme yaptık reglime 10 gün kala test yaptım silik çift çizgi çıktı tekrarladım negatif çıktı 3-4 gün sonra acile gittim arada belim ağrıyor ve kasık batmam var halsizim beyaz renk akıntımda var idrar testi yaptılar enfeksiyon çıkmadı reglinize çok var kan testinde çıkmaz dediler. Benimle aynı durumu yaşayan var mı normalde böyle olmaz. Bu arada bat 17 ekim ❤️

Eklentiler

• IMG_20231006_011007.jpg
    IMG_20231006_011007.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhaba öncelikle polikistik overım var ilk kez bu ay deneme yaptık reglime 10 gün kala test yaptım silik çift çizgi çıktı tekrarladım negatif çıktı 3-4 gün sonra acile gittim arada belim ağrıyor ve kasık batmam var halsizim beyaz renk akıntımda var idrar testi yaptılar enfeksiyon çıkmadı reglinize çok var kan testinde çıkmaz dediler. Benimle aynı durumu yaşayan var mı normalde böyle olmaz. Bu arada bat 17 ekim ❤️
Canım hakkında hayırlısı olsun bu teste ben güvenmiyorum artımed mi testin markası? Geçen ay bende böyle çıkarttı adet oldum sonra ☹️

Eklentiler

• IMG20230917194031.jpg
    IMG20230917194031.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benimde adetim 4 gün gecikti ve akıntılarim var. İdrar testleri negatif çıktı. Kan testi vermeme gerek var mı sizce yoksa adeti mi bekliyim?

Canım hakkında hayırlısı olsun bu teste ben güvenmiyorum artımed mi testin markası? Geçen ay bende böyle çıkarttı adet oldum sonra ☹️
Evet bende güvenemedim erken hamilelik testleri en erken ne zaman test yapabiliriz daha 8 gün var her gün yapmak istiyorum

Kızlar benimde adetim 4 gün gecikti ve akıntılarim var. İdrar testleri negatif çıktı. Kan testi vermeme gerek var mı sizce yoksa adeti mi bekliyim?
10. Güne kadar bekle belki geç döllenme olmuştur canım

İnşallah ya ama olsaydı idrarda çıkardı diyenler var kesinlikle hamilelik yok gibi konuşanlar. Ben şimdi ümidi kesip adeti mi bekliyim bilmiyorum üzülüyorum kesinlik olmayınca
Geç döllenme ya da kimyasal olabilir diye doktorlar adetiniz 10 gün geçince test yapın diyorlar biz tabi sabırsız ve heyecanla hemen öğrenmek istediğimiz için kendimize eziyet ediyoruz eğer 10. Günde adet olmazsan ve testin negatif çıkarsa doktora git belki hormonal sıkıntı olmuş olabilir yada kist

Geç döllenme ya da kimyasal olabilir diye doktorlar adetiniz 10 gün geçince test yapın diyorlar biz tabi sabırsız ve heyecanla hemen öğrenmek istediğimiz için kendimize eziyet ediyoruz eğer 10. Günde adet olmazsan ve testin negatif çıkarsa doktora git belki hormonal sıkıntı olmuş olabilir yada kist
Öyle yapayım inşallah bir sıkıntı yoktur bakalım teşekkür ederim

X