Aşılama Ekim ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarımızı süreçlerimizi aktif şekilde paylaşalım mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba,
bende de aynı şey oldu. hatta aşılama olalı1 hafta oldu ama hala kanamam var. o kadar zorladı doktor. o kadar dardıki. bence benimde tutmayacak. neden darlaştı anlamadım hsg çekilmiştim 5 ay önce öyle bişey yoktu. ama doktor bana genişlet falanda demedi sizin gibi.

Şeyda hanım inşallah sizinki tutar ben bundan 3 yıl önce hamile kalmıştım. Boş gebelikti kürtaj oldum . Benim de ondan sonra mı oldu bilmiyorum. 3 doktor da darlik var dedi . Inanın o kadar üzülüyorum ki Bu duruma şimdi genişletme operasyonu olan kişiler için konu açtım ama kimse daha yazmadı. Biraz olsun bilgi sahibi olmak isterdim

Ben de hsgde zorlanmıştım Perşembe aşılama olacak inşaallah orda zorlanmam ilk girişte çok mu oyalanıldı

Siz yine benden daha çok bilgiye sahipsiniz. Bunun neden oldugunu ve düzelebileceğini bile bilmiyorum ben.özele gidiyoruz bir de valla doktorlar dogru düzgün bilgi vermiyor. Bilgi alırsanız benide aydınlatır mısınız? Birde sizinde kanamanız olmuşmuydu böyle uzun süren

Tabiki bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşırım. Benden 3 gün boyunca lekelenme geldi . Ama sanırım sag tüpümden kaynaklı tutmadı çünkü o ay sağdan yumurta büyümüştü. Hiç umutsuzluğa kapılma kafeini , şekeri, bugday ürünlerini kes . Dua edelim inşallah tutar . Tutarsa yaz bana olur mu

tabı kı ınşallah :) ne zaman test yapmalıyım sence. bugun aşılamayıda sayarsak 8.günüm. ama hiç bir belirti yok zaten adet oluyomuş gibi kan geldigi için :/ doktoru arayıp sorucam tekrar bugün.

Arkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı bana Sizlerde hep dualarımdasınız heppp
Sayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum

Sayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum
Ayyyy çok mutlu oldum gözün aydın canım kesin pozitif kan testi yaptır değerde inşallah çok güzeldir benim değer katladı birde cuma günü yine kan vereceğim katlamaya devam etmiştir inşallah çok sevindim allah kucağımıza almayı nasip etsin

tabı kı ınşallah :) ne zaman test yapmalıyım sence. bugun aşılamayıda sayarsak 8.günüm. ama hiç bir belirti yok zaten adet oluyomuş gibi kan geldigi için :/ doktoru arayıp sorucam tekrar bugün.
Adetine 2 gün kala kan tahlilinden çıkar. Diğer türlü adetinden 5 gün sonra idrarda çıkar

Sabırsızlıkla bekliyorum değerini güzel haber vereceksin Allah’ın izniyle

Aminn insallah sadece sey sorucam asilamanin kacinci gunu kan testi yaptirdin da 20 cikti..bol nol akatlana katlana gitsin rabbim kucagimizada almayi nasip etsin

Aminn insallah sadece sey sorucam asilamanin kacinci gunu kan testi yaptirdin da 20 cikti..bol nol akatlana katlana gitsin rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
Aminnnn inşallah 12. Günü test yaptırdım adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı doktorum yapmamı istedi hala devam ediyor gerçi dayanılmaz karın ağrım onun dışında hiç bir belirtimde yoktu şimdi yeni yeni biraz belirtiler çıkıyor

Aşılamanın ilk haftasında kasık ağrın oldu mu. Benim ilk 2 gun oldu. Şuan cok iyiyim. Agrım varken daha mutluydum akinti falan hep progestan dan onu biliyorum. 5.gün bitti bugün

Aşılama ile hamile kalan arkadaşlarım değerleriniz kaçtı kaçıncı günde yazabilirseniz çok sevinirim ve ne kadar yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…