7. Gün çok erken bence 13. Günden önce test yapmaBugün 7.günüm 1.57 çıktı değerim yine hayallerim yıkıldı bıktım artık her zaman hayal kırıklığı her zaman
7. Günü belli olmaz neden boştan yere kendini üzüyorsun bekle daha çok çok erkenBugün 7.günüm 1.57 çıktı değerim yine hayallerim yıkıldı bıktım artık her zaman hayal kırıklığı her zaman
Ben yapmadım ki doktor yaptırdı çok lekelenmem var deyince gerçi o da negatif pozitif bir şey demedi ilacı kullanmaya devam et dedi7. Günü belli olmaz neden boştan yere kendini üzüyorsun bekle daha çok çok erken
Öyle yapacağım bekleyeceğim bakalım7. Günü belli olmaz neden boştan yere kendini üzüyorsun bekle daha çok çok erken
merhaba,2 ekimde aşılama oldum sol tüpüm açık ve asilama çok zor oldu benimde çünkü rahim ağzım darmış. Eğer tutmazsa dr 2.asilamada rahim agzi genişletme operasyonu ol dedi . Ondan sonra aşılama yaptır dedi. Sizde bu operasyonu yaptırıp hamile kalan var mı aranızda. Çok kaygısıyım
Şeyda hanım inşallah sizinki tutarmerhaba,
bende de aynı şey oldu. hatta aşılama olalı1 hafta oldu ama hala kanamam var. o kadar zorladı doktor. o kadar dardıki. bence benimde tutmayacak. neden darlaştı anlamadım hsg çekilmiştim 5 ay önce öyle bişey yoktu. ama doktor bana genişlet falanda demedi sizin gibi.
Ben de hsgde zorlanmıştım Perşembe aşılama olacak inşaallah orda zorlanmam ilk girişte çok mu oyalanıldımerhaba,
bende de aynı şey oldu. hatta aşılama olalı1 hafta oldu ama hala kanamam var. o kadar zorladı doktor. o kadar dardıki. bence benimde tutmayacak. neden darlaştı anlamadım hsg çekilmiştim 5 ay önce öyle bişey yoktu. ama doktor bana genişlet falanda demedi sizin gibi.
Siz yine benden daha çok bilgiye sahipsiniz. Bunun neden oldugunu ve düzelebileceğini bile bilmiyorum ben.özele gidiyoruz bir de valla doktorlar dogru düzgün bilgi vermiyor. Bilgi alırsanız benide aydınlatır mısınız? Birde sizinde kanamanız olmuşmuydu böyle uzun sürenŞeyda hanım inşallah sizinki tutarben bundan 3 yıl önce hamile kalmıştım. Boş gebelikti kürtaj oldum . Benim de ondan sonra mı oldu bilmiyorum. 3 doktor da darlik var dedi . Inanın o kadar üzülüyorum ki Bu duruma şimdi genişletme operasyonu olan kişiler için konu açtım ama kimse daha yazmadı. Biraz olsun bilgi sahibi olmak isterdim
Benim rahim girişim dar oldugu için çok ağrım oldu normalde ağrısız kısa bir işlemBen de hsgde zorlanmıştım Perşembe aşılama olacak inşaallah orda zorlanmam ilk girişte çok mu oyalanıldı
Tabiki bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşırım. Benden 3 gün boyunca lekelenme geldi . Ama sanırım sag tüpümden kaynaklı tutmadı çünkü o ay sağdan yumurta büyümüştü. Hiç umutsuzluğa kapılma kafeini , şekeri, bugday ürünlerini kes . Dua edelim inşallah tutar . Tutarsa yaz bana olur muSiz yine benden daha çok bilgiye sahipsiniz. Bunun neden oldugunu ve düzelebileceğini bile bilmiyorum ben.özele gidiyoruz bir de valla doktorlar dogru düzgün bilgi vermiyor. Bilgi alırsanız benide aydınlatır mısınız? Birde sizinde kanamanız olmuşmuydu böyle uzun süren
tabı kı ınşallah :) ne zaman test yapmalıyım sence. bugun aşılamayıda sayarsak 8.günüm. ama hiç bir belirti yok zaten adet oluyomuş gibi kan geldigi için :/ doktoru arayıp sorucam tekrar bugün.Tabiki bildiklerimi öğrendiklerimi paylaşırım. Benden 3 gün boyunca lekelenme geldi . Ama sanırım sag tüpümden kaynaklı tutmadı çünkü o ay sağdan yumurta büyümüştü. Hiç umutsuzluğa kapılma kafeini , şekeri, bugday ürünlerini kes . Dua edelim inşallah tutar . Tutarsa yaz bana olur mu
Sayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştumArkadaşlar hamileyiiimmmm dua edin değerlerim yükselsin şuan çok düşük değerim 20 inşallah yükselir ve benimledir meleğim tutunur sıkı sıkı banaSizlerde hep dualarımdasınız heppp
Ayyyy çok mutlu oldum gözün aydın canım kesin pozitif kan testi yaptır değerde inşallah çok güzeldir benim değer katladı birde cuma günü yine kan vereceğim katlamaya devam etmiştir inşallahSayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum
Adetine 2 gün kala kan tahlilinden çıkar. Diğer türlü adetinden 5 gün sonra idrarda çıkartabı kı ınşallah :) ne zaman test yapmalıyım sence. bugun aşılamayıda sayarsak 8.günüm. ama hiç bir belirti yok zaten adet oluyomuş gibi kan geldigi için :/ doktoru arayıp sorucam tekrar bugün.
Sabırsızlıkla bekliyorum değerini güzel haber vereceksin Allah’ın izniyleSayfanin basindan beri sizi takip ettim benmde esimin degeri sizinkilerle ayniydi bugun 15. Gunum kan testi veremedim 4 tane farkli marka idrar testi yaptim hepsinde pozitif cikti insallah kan da pozitifi gorurum bende 27 ekimde asilama olmuştum
Aminn insallah sadece sey sorucam asilamanin kacinci gunu kan testi yaptirdin da 20 cikti..bol nol akatlana katlana gitsin rabbim kucagimizada almayi nasip etsinAyyyy çok mutlu oldum gözün aydın canım kesin pozitif kan testi yaptır değerde inşallah çok güzeldir benim değer katladı birde cuma günü yine kan vereceğim katlamaya devam etmiştir inşallahçok sevindim allah kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnn inşallah 12. Günü test yaptırdım adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı doktorum yapmamı istedi hala devam ediyor gerçi dayanılmaz karın ağrım onun dışında hiç bir belirtimde yoktu şimdi yeni yeni biraz belirtiler çıkıyorAminn insallah sadece sey sorucam asilamanin kacinci gunu kan testi yaptirdin da 20 cikti..bol nol akatlana katlana gitsin rabbim kucagimizada almayi nasip etsin
Aşılamanın ilk haftasında kasık ağrın oldu mu. Benim ilk 2 gun oldu. Şuan cok iyiyim. Agrım varken daha mutluydumAminnnn inşallah 12. Günü test yaptırdım adet olacakmışım gibi karın ağrım vardı doktorum yapmamı istedi hala devam ediyor gerçi dayanılmaz karın ağrım onun dışında hiç bir belirtimde yoktu şimdi yeni yeni biraz belirtiler çıkıyor
Evet kasık ağrım oldu inşallah bebeğin seninledir şuan tüplerden Rahime doğru yol almıştır ve tutunur sıkıcaAşılamanın ilk haftasında kasık ağrın oldu mu. Benim ilk 2 gun oldu. Şuan cok iyiyim. Agrım varken daha mutluydumakinti falan hep progestan dan onu biliyorum. 5.gün bitti bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?