• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kontrole gidip geliyorum yumurtalarım büyümüyor dozunu yükselttiler yıne tık yok pazartesi tekrar kontrole gidicem çarşamba günü akıntım falan olmuştu yumurtalarım kendılığınden çatladı diye düşünüyorum artık doktorum izinde o olmayınca 2 haftam çöp oldu adetime kaldı 10 gün ne yumurtası beklıyorlar anlamadım

Duphostan hap içtim direk geri çıkardım afedersiniz yeniden içmeli miyim suan yoksa etki etmişmidir içmeme gerek var mı yada yok mu ne düşünürsünüz

ben mfk nın fodega isimli folik asitini kullanıyorum canım önceki gebeliğimde de kullanmıştım doktorumda inceleyip onaylamıştı hatta

Kızlar sizler folikasit kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz faydasını gören varmı
Şöyle ben inofolic toz olanı kullandım pembe 2 ayımda Ben hamileliğimi öğrendim Sonra işte düşük oldu benim şu an Doktorum üniforik kombi HP diye bir ilaç verdi hiçbir faydasını göremedim ben de mfk'nın puding diye Folik asiti var Onu getirmeyi düşünüyorum faydası olur mu bilmiyorum ama bu folik asitler gebeliği hazırlıyormuş yardımcı oluyormuş yani

2.aşılamam oldu canım doktor içme hamile kalınca içeceksin diyor vermıyor bende aşılama olduğu için tereddüt ediyorum içip içmemekte

Back
X