benim önceki aşılamam da öyle olmuştu sonra 20. günümde felan adet olmuştum canım streste etkiliyor sanırım16 gün kan negatif çıktı 18 . Günüm hala adet olmadım sizce neden
inşallah canım ama ben korkuyorumMaşallah allah bağışlasın sana cnm
Neden korkuyosun cnminşallah canım ama ben korkuyorum
Bende dün ikinci aşılamamı yaptım. Aynı işlem oldu benimki farklı birşey yapmadı doktorKızlar birşey sorcam benim ikinci denememdi şimdi tekra çatlatma iğne işlemimi yapılır yoksa başka aşaması varmı bilgisi olan varmı
Benim bildiğim tedaviye başlamadan rahim filmi çekilir. Eğer bir sorunda varsa zaten o filmde belli oluyor. Sadece tüp değil ki yapışıklık, rahimde perde bunlarda bebek olmasına engel. Bende yapışıklık vardı meselaHiç rahim filmi çektirmedim doktora sordum bana kalırsa kanallar açık desi ama istiyosan yaptır dedi sizce yaptırayımmı
daha öce çok heveslendim iki gebeliğim olmadı yaşamadı onun korkusu varNeden korkuyosun cnm
Bu sefer rahim filmi istiycemBenim bildiğim tedaviye başlamadan rahim filmi çekilir. Eğer bir sorunda varsa zaten o filmde belli oluyor. Sadece tüp değil ki yapışıklık, rahimde perde bunlarda bebek olmasına engel. Bende yapışıklık vardı mesela
inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsındaha öce çok heveslendim iki gebeliğim olmadı yaşamadı onun korkusu var
Benim bildiğim tedaviye başlamadan rahim filmi çekilir. Eğer bir sorunda varsa zaten o filmde belli oluyor. Sadece tüp değil ki yapışıklık, rahimde perde bunlarda bebek olmasına engel. Bende yapışıklık vardı mesela
Bende o hep vardı. Tüp bebek tedavisine ilk başladığım zaman doktor istedi. Raporda yazılı oluyor zaten ama doktor filme bakınca da anlıyor.Yapışıklık olduğu nasıl anlaşıldı filmle mi? Bende dra adet azalması şikayetimi söyledim önemli bulmadı sizde de adet azlığı var mıydı
Hep vardı derken kürtajlar sonrası mıBende o hep vardı. Tüp bebek tedavisine ilk başladığım zaman doktor istedi. Raporda yazılı oluyor zaten ama doktor filme bakınca da anlıyor.
Yanlış anlaşıldı. Adet kanaması bende az olur demek istedimHep vardı derken kürtajlar sonrası mı
Kan testi yaptın mı canım?kızlar hala adet olmadım dün akşam test yaptım negatif sabah uyandım çok fazla gözülmeyecek şekilde hayalet çizci olmuş ilkez gördüm böyle bişey sizce ne bu 21 günüm
Nasıl oldun canım bebişin iyidir inşallahdaha öce çok heveslendim iki gebeliğim olmadı yaşamadı onun korkusu var