Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Hala testlerden medet umuyor testlere göre çıksaydı hamileydim suan diyorum anlatamıyorum

Git bir kan ver dünyanın sonu değil kaderiniz de varsa zaten olucak eğer yoksa kendimizi parçalayalım olmuycak rabbimin dediği olur o doğru zamanını bizden daha iyi bilendir ya zamanımız vaktimiz var yada belki senın zamanın geldi ama bir adım atmalısın sen gel günlerce bekle heyecandan durama günün gelsin gitme korkuyorum diye hepimiz istiyoruz olsun emek veriyoruz mucize bekliyoruz ama olmayınca onuda kabullenıyorsun mecbursun kaderinde ne varsa onu yaşıyor insan ötesi berisi yok

Eşim şehir dışına çıktı şuan kan verme olayım yokki sagliocaklari 3 gün kapaliymis bakacağız yerleşme çok durmaz az sürer bakacağım onu da biz daha öncesinden sürekli test kan verdiğimiz için artık eşimde umut edemiyor bende

Canım en doğru kan testi idrara daha geç düşüyor gebelikte kan da değerin yükseldikçe idrara geçiyor

Emin olmak için kan testi vermelisin 12 günde öğrenen de var 13 14 günlerde de benim doktorum Aşılamayla birlikte 15. Gün en doğrusu diyor iğne etkilerinden dolayı

Allahtan umut kesilmez güzelim ben negatif hala diyorum ki adetim 5 gün 1 hafta geçerse bi kere daha kan veriyim bellli olmaz diyorum hersey nasip kısmet Rabbim ol der olur bilemeyiz

Bakıcam yine negatif de doktora gidip adet söktürücü istiycem hormonlardan vücudumuzun dengesi bozuldu

2. Olmazsa nasibin 3. Dedir bilmiyoruz ki Allahın hazınesinde çok var elbet bizede bir gün nasip olucak o zaman gelene kadar bıkmadan usanmadan pes etmeden umudumuzu kaybetmeden mücadele edicez bir gün anne olduğumuzda hepsine değdi sonunda kavuştuk diyeceğiz inanmaktan vazgeçme

Onun için bekleyeceğim zamani gelince

9 abla kan sonucu 1.1 doktor perşebe kan testi tekrar istedi artık umutlanmak istemiyrum kasıgımda yanma gibi his oluyo

Belirtilerine çok takılma güzelim iğne etkisi oluyor vücut kendını hamile zannediyor yanıltıyor .iğne etkin geçmiştir ondan düşük çıkmıştır 9 çok erken daha benımde 8. Günde bitti iğne etkisi bundan sonra yükselir inşallah tahlil gününe kadar inşallah emeklerin boşa gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…