Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 günlük canımŞuan kaçgünluk olmuş oldu
Abla senin basın ağrıdı17 günlük canım
Özge kendimiz için söyledim Allah büyük bu sefer olmazsa diye yanlış anlama iki mesajı bir arada yazdım yanlış anlaşılma olmasınOy yerim onu ben minicik daha canım benim Sabrın sonu selamettir Allah büyüktür bu sefer olmazsa bir sonrakine Allah büyük
Ağrıyor mu başın hala benim 11. Gün ağrımıştı sadece bidaha ağrımadı zaten ilk gebelik belirtilerinde var baş ağrısı bır hormonun yükselmesi ile ilgiliymiş hayırlı haberler al inşallahAbla senin basın ağrıdı
Adette bidaha dener bence doktordan doktora değişebilir bide vücut hazırken aslında ara vermemek daha iyiBenim en merak ettiğim şimdi diyelim negatif çıktı ilacı bıraktım adet oldum adetın 3. Günü başlanıyormu tekrar iğnelere yoksa bu ayı boş mu bıraktırıyorlar çok merak ediyorum
Anladım canım anladımmm sorun yok.Özge kendimiz için söyledim Allah büyük bu sefer olmazsa diye yanlış anlama iki mesajı bir arada yazdım yanlış anlaşılma olmasın
Canım benim başım ağrımadı hiç bence suyu az falan içiyorsundur onunla alakalı olabilirAbla senin basın ağrıdı
Yanımda bol bol alıyorum ablaCanım benim başım ağrımadı hiç bence suyu az falan içiyorsundur onunla alakalı olabilir
Bol bol dinlen canım benimYanımda bol bol alıyorum abla