Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Oy yerim onu ben minicik daha canım benim ♥️ Sabrın sonu selamettir Allah büyüktür bu sefer olmazsa bir sonrakine Allah büyük

Benim en merak ettiğim şimdi diyelim negatif çıktı ilacı bıraktım adet oldum adetın 3. Günü başlanıyormu tekrar iğnelere yoksa bu ayı boş mu bıraktırıyorlar çok merak ediyorum

Oy yerim onu ben minicik daha canım benim ♥️ Sabrın sonu selamettir Allah büyüktür bu sefer olmazsa bir sonrakine Allah büyük
Özge kendimiz için söyledim Allah büyük bu sefer olmazsa diye yanlış anlama iki mesajı bir arada yazdım yanlış anlaşılma olmasın ♥️

Benim en merak ettiğim şimdi diyelim negatif çıktı ilacı bıraktım adet oldum adetın 3. Günü başlanıyormu tekrar iğnelere yoksa bu ayı boş mu bıraktırıyorlar çok merak ediyorum
Adette bidaha dener bence doktordan doktora değişebilir bide vücut hazırken aslında ara vermemek daha iyi

Bende öyle düşünüyorum valla vücut alınmışken ara vermemek daha mantıklı geliyor vücudu dinlendirip napcaz sanki zaman kaybı♥☺️

Ada bencede su yeterince içmiyor olabilirsin birde adet zamanın ya normalde hormonlarından kaynaklı yükseliş olursa baş ağrısı yapar.

Bende randevu aldım sabaha önce kan vericem sonra doktora gidicem kanın çıkması poliklinikte 2 saat onu beklicem bizim doktor çok yoğun sabah ki randevuyu öğlende anca alıyor çok kalabalık oluyor bizim orası sabah 8.50 ye tek randevusu vardı onu aldım zaten bakmaz o saate kendi de olmuyor

İyi akşamlar kızlar ben az önce kan verdim inşallah güzel sonuçlar bende alirim, bekleyen herkeste alır, Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲

X