Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Kızlar ben test yaptım ama teste de güvenmiyorum artık çünkü gerçekten adet sancım var yürümeye korkuyorum ya adet olursam diye bütün gün yattım korkumdan ayaklarımı yükseğe koyup bilmiyorum ya çok kararsızım
Bende yine sabah test yaptım yine negatif ama benim de ağrım var herhalde adet olmaya hazırlanıyorum

Hamilelik ve adet belirtisi aynı adet mi geliyor bebek miii bilemiyoruz rabbim hayırlısını nasip etsin

Son 1 tane vardı onu da akşam kullandım abla başım çok ağrıyor bugün 14.günüm testle hiç uğraşmadım evde test yok çünkü karnım ağrıyor başım ağrıyor

Ben 3 tane test almıştım birini 11. Gün yaotım negatif birini bu sabah yaptım 13. Gün o da negatif zaten 14. Gün doktorum kan tahlili yapcaz gel demişti yarın gideceğim bakalım

Test yapma ada yarın öğrenicez Allahın ıznıyle hiç düşünme ben testlere de artık inanamıyorum bende dün yaptım silik çizgi var evet ama umudum yok çünkü ağrılarım çok birde bir çıkıyor bir çıkmıyor saçma sapan onuda geçtim bakıyorum 12-13 gümde test yapanlara net iki çizgileri kırmızı silik olsa dahi benimki hep silik çıkıyor onlarınki gibi bile değil oyuzden en iyisi kan varsa var yoksa yok yolumuz uzun demiştim bu yola çıkarken Rabbim bu yolda sınavı bitenlerden olmamızı nasip etsin Allah büyüktür 🤲🏻🥹

Benim testler onların testlerin yanında sönük kalıyor kısacası kızlar 🤦‍♀️Artık ne düşüneceğimi şaşırdım hiçbişey düşünmek istemiyorum 🤦‍♀️🥹

X