Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Yükselmiştir abla değerin düşseydi testte belli olurdu merak etme hersey yolunda Allahın izniyle

Ada bu mesajım sana . Birde sen bugün test yaptın ya ona bidaha baktın mı ne durumda kalmış diye

Tamam işte iğne etkin geçmiş Özlem ablada aynı gün oldu senle onunda negatif bugün yarın denicez bidaha şansımızı

Tamam işte iğne etkin geçmiş Özlem ablada aynı gün oldu senle onunda negatif bugün yarın denicez bidaha şansımızı
Ya bişey sorcam seni biraz bilgili gördüm benim bugün iğnenin 9. Günü , aşılamanın 8. Günü . İlk kez bugün test yaptım erken gebelik bişey çıkmadı ama yarım saat sonra falan baktım atmadan önce silik 2. Çizgi vardı kuruma çizgisimidir ? 2 farklı marka yaptım ikiside aynı başta bişey çıkmadı .

Yok canım devam ediyor iğne etkin orda çizgi oluyor kuruyunca belirginleşiyor

Benimde hiç direk çıkmadı hep bekledikçe koyulaştı testlerim benim ovitrelle vücudumdan hemen çıkıyor 8. Gün de sanırım etkisi kaybolmuştu

Herkesin bünyesi farklı oluyor . Birkaç ay önce ovitrelle ile doğal yolla denedik 8. Gündü yine sanırım adet olmuştum bu seferde aşılama oldum 8. Günde yıne etkisini kaybetti ama daha olmadım çok şükür bu sefer inşallahta olmam

İnşallah güzel haberler alırsın

İnşallah hep birlikte güzel haberler alalım hepimiz mutluluk gözyaşı dökelim o ay bu ay olsun inşallah

Arkadaşlar kaset testlerin ilk 10 dk dikkate alın. Doktorun dediğini yapın. Aşılamadan 12 yada 14 gün sonra net belli olur. Benim şahsi fikrim şu kaset test yapımını bir kaç gün rafa kaldırın. Herkesin vücut yapısı farklı adet olmadığınız müddetçe şans vardır. Aşılama gününü de saymayın. Okuduğum bütün makalelerde aşılamadan sonraki 14 gün diyorlar.

Benim dr 10 gün sonra haberleşelim dedi oyüzden aslında birazda acele ediyorum .
Yarın hemşireye yazıcam 10. Gün kanmı vereyim diye ona göre hareket ederim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…