Ekim ayı Aşılama olanlar burayaaa 🌷

Ben bir kahve içip fal fal a atıyım bari bakıyım varmı bişey testlerden fayda yok belki keramet faldadır sıkıldım artıkkkk
Ahh kuzum ahh meryem suresini açıp dinleyin bol bol ben inanıyorum onda var keramet. Aşılama olduğum günden beri kaç kere dinledim okudum bilmiyorum bol bol dua edin sadece ve artık test yapmayın kan tahlilini bekleyin benden size tavsiye evdeki test çok yanıltıyor ve moral bozuyor

Olabilir canım değerin fazla yüksek sağlıkla olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ben hala ona sığınıyorum inanıyorum acil dinliyorum okuyorum

Bugün benim 11.gun testde tek çizgi kan versem mi
Doktorun hangi gün dedi kan için canım seni takip ediyorum da sen çok stres yapıyorsun doktorunun söylediği gün git tahlilini ver dua et stres çok etkiliyor biliyorum belki demesi kolay gibi geliyor ama bende aynı süreçlerden geçtim inan sığamadım hiçbiyere ama yapmadım test bi defa 5 gün yaptım baktım silik bişey var sonra dedim kendi kendime yapıyorum bu günlerde belli olamayacağı belli bişey Zamanını bekle canım mutlaka güzel haber alacaksın inşallah

Bugün 11.gün doktorum 14 ve 15.günler yap dedi bir yandan gidip kan vermek istiyorum inaninki çok istiyorum çok mucade ediyorum geçen seferki aşılama da yumurta takibi yaptırırken hep tek gittim eşim isteydi otobüsü kaçırmamak için kostum kosarken düştüm dizlerim kaç gün ağrıdı

Allahım emeklerinizin karşılığını versin dualarım hep sizinle. Çok zor evlat hasreti kimseyi bu yolda yormasın Rabbim ama işte Buda bizim imtihanımız güçlü ve sabırlı olmak en doğrusu

Meryem süresi dinliyorum hergün canım Hiz. Zekeriya duasını dinliyorum hergün inanmaktan vazgeçmiyorum pek inancım yok gibi hala adet olcak gibi hissetsem de inanmaktan dua etmekten ümidi mi kesmiyorum Allah büyük mevlam neylerse güzel eyler

Aşılama gününü de sayıyorsun benim gibi ondan 11 diye heyecanlanıyorsun. Çoğu aşılamadan bir gün sonrayı sayıyor 10. Gün oluyor aslında ama hangisi doğru şuan bende bilmiyorum düşünüyorum

Kesinlikle canım benim Allaha sığınmaktan bakşa çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…