Nurella42 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.421 günaydın kızlar hayırlı haberlerinizi alalım inşallah :)
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.422 İnşallah canım çok amin hep birlikte güzel haberler alalım
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.423 Tekrar bir test yap istersen 20 gün sonra pozitif olan birini okumuştum geç döllenme olmuş sanırım sende kan ver istersen yine testi boşver de
Tekrar bir test yap istersen 20 gün sonra pozitif olan birini okumuştum geç döllenme olmuş sanırım sende kan ver istersen yine testi boşver de
S sonmez0 Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.424 inşallah pozitif haberle evinize dönersiniz aminnn
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.425 Artık evde bekliyorum inşallah geç çıkar dediler bende eve geldim
A adaselinkara Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.426 BenCananS .!.: Artık evde bekliyorum inşallah geç çıkar dediler bende eve geldim Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun Canan abla inşallah pozitifi görürsün çok istiyorum görmeni
BenCananS .!.: Artık evde bekliyorum inşallah geç çıkar dediler bende eve geldim Genişletmek için tıkla... Hakkında hayırlısı olsun Canan abla inşallah pozitifi görürsün çok istiyorum görmeni
ozgeserin Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.427 Canancım mutlaka haber et
P pamukhanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.428 Benim negatif çıktı
ozlem Asan Can Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.429 pamukhanim .!.: Benim negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Bende yoldayım kesin negatif. Hakkımızda hayırlısı canım . B BenCananS ne yaptın
pamukhanim .!.: Benim negatif çıktı Genişletmek için tıkla... Bende yoldayım kesin negatif. Hakkımızda hayırlısı canım . B BenCananS ne yaptın
P pamukhanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.430 Hayırlısı ben artık tüp bebeğe geçiyorum
P pamukhanim Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.431 Ama önce bi iki ay ara vermeyi düşünüyorum normalde ara vermemek daha iyi ama şuan kararsızım
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.432 Benim hala çıkmadı kızlar sonucum e nabıza bakıyorum hala yok. Ada gittin mi sen yada adet oldun mu naptın
Benim hala çıkmadı kızlar sonucum e nabıza bakıyorum hala yok. Ada gittin mi sen yada adet oldun mu naptın
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.433 Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umudun mucizen tüp bebektedir biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin emrinde
Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umudun mucizen tüp bebektedir biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin emrinde
A adaselinkara Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.434 pamukhanim .!.: Hayırlısı ben artık tüp bebeğe geçiyorum Genişletmek için tıkla... Bende geçerim bu negatif olursa
pamukhanim .!.: Hayırlısı ben artık tüp bebeğe geçiyorum Genişletmek için tıkla... Bende geçerim bu negatif olursa
A adaselinkara Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.435 BenCananS .!.: Benim hala çıkmadı kızlar sonucum e nabıza bakıyorum hala yok. Ada gittin mi sen yada adet oldun mu naptın Genişletmek için tıkla... Bekliyorum abla bugünü de bekleyeceğim olmadım
BenCananS .!.: Benim hala çıkmadı kızlar sonucum e nabıza bakıyorum hala yok. Ada gittin mi sen yada adet oldun mu naptın Genişletmek için tıkla... Bekliyorum abla bugünü de bekleyeceğim olmadım
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.436 Malesef negatif 0.374 olmadı
ozgeserin Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.438 BenCananS .!.: Malesef negatif 0.374 olmadı Genişletmek için tıkla... Ahh kuzumm hakkında hayırlısı inşallah
BenCananS .!.: Malesef negatif 0.374 olmadı Genişletmek için tıkla... Ahh kuzumm hakkında hayırlısı inşallah
B BenCananS Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.439 Amin
ozgeserin Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Acelyax #1.440 Kızlar ya size şey diyeceğim instagramda bir ebenin günlüğü diye bir sayfa var o kadının ürünleri çok işe yarıyor bi takip edip araştırsanız belki bilenleriniz de vardır ovulasyon testiyle falan öneriyor çok olumlu sonuç alan var
Kızlar ya size şey diyeceğim instagramda bir ebenin günlüğü diye bir sayfa var o kadının ürünleri çok işe yarıyor bi takip edip araştırsanız belki bilenleriniz de vardır ovulasyon testiyle falan öneriyor çok olumlu sonuç alan var