JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
ekim anneleri kaç kilo aldınız..
minik bamyam büyüyor Kayıtlı Üye
]EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR:icecream::icecream: themis--------------------------------------18 kg----------------26+5:hooray::hooray: hamder--------------------------------------13 kg------------------26+5 seadeniz-------------------------------------12 kg------------------------27+3 kajo---------------------------------------------12 kg-----------------------27+4 celen35----------------------------------------12 kg-----------------------26+3 melsa18--------------------------------------11 kg-------------------------27+5 çakıltaşım----------------------------------11 kg----------------------------27+0 günayla--------------------------------------11 kg---------------------------23+5 destina_4------------------------------------11 kg---------------------------24+0 yade06-----------------------------------------10 kg--------------------------23+1 Hayalkız----------------------------------------10 kg--------------------------26+4 bızdıkcan---------------------------------------9.5 kg-------------------------24+0 fatmamuallim -------------------------------9 kg----------------------------24+0 ebruünver------------------------------------9 kg----------------------------21+5 gasye------------------------------------------9 kg----------------------------23+3 fulya79-----------------------------------------9.5 kg--------------------------24+6 edhak-------------------------------------------8 kg------------------------------25+5 ibolya-------------------------------------------8 kg-----------------------------23+5 phatosh----------------------------------------8 kg-----------------------------24+1 mervesseyy---------------------------------8 kg----------------------------20+0 bluveawe-------------------------------------8 kg----------------------------25+0 nisa77-----------------------------------------8 kg----------------------------25+1 nisanur----------------------------------------7 kg-----------------------------26+3 lutan04-----------------------------------------7 kg----------------------------26+0 dağlarkızı-------------------------------------7 kg----------------------------26+0 özlemmeh-----------------------------------7 kg-----------------------------26+4 sarayjeva-------------------------------------7 kg----------------------------19+0 yağmur ankara------------------------------7 kg-----------------------------24+3 çıtır pıtır-----------------------------------------7 kg-----------------------------26+6 yeşimmerve------------------------------------7 kg-----------------------------26+5 panoran-----------------------------------------7.5 kg---------------------------24+1 kevsererduran------------------------------6.5 kg--------------------------24+2 yasmi123---------------------------------------6 kg---------------------------24+2 suuuuuuuuuuuuuu--------------------------5.5kg------------------------23+1 mirage7171------------------------------------5 kg-------------------------25 hasret--------------------------------------------5 kg-------------------------24 seçil1020---------------------------------------4.5kg-----------------------21+4 gülgibiyim---------------------------------------3.5 kg----------------------25+4 sarılal----------------------------------------------3.5 kg---------------------23+5 zeynep özdil------------------------------------3 kg------------------------24+2 R2D2--------------------------------------------2 kg---------------------------24+0:dilcikar: ibiaru--------------------------------------------2 kg---------------21+3:dilcikar: terken-------------------------------------------2 kg--------------------25+2:dilcikar: meldekk----------------------------------------0 kg--------------------19+0:dilcikar:
Son düzenleme: 21 Temmuz 2008
aşkların en tatlısı Giray Kayıtlı Üye
slm kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım bugün 25+1 haftalığız ben inanılmaz açım bu aralar hiç doymak bilmiyorum ama yine 3kiloda kaldım bakalım yarın kontrolde ne çıkacak yazarım size bebişlerimize ve kendimize dikkattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:))
valla ben geçen hafta 1 kilo vermiştim.ama başta 7 kilo yazıldığı için değiştiremiyolarmış olsun:1closedeyes:ama o kilomu tekrar almadım 28 haftalık gene 7 kilo yazabilirsiniz::teytey:
ece cerenin annesi:) Kayıtlı Üye
1 kılo daha aldım şekerım duba olcaz bu gidişler 10 kılo oldum haftamda 26+4
bende çok kilo alan şişkolardanım:icecream: 28 haftalığım ve tam 11 kilo aldım
aman çok şükür sıcaklardan mıdır nedir, ya da daha önce hızlı kilo aldım şimdi telefi mi ediyor bünyem ben henüz almadım kilo 11 de kaldı :dance:
bodruma da gittik beraber :) Kayıtlı Üye
aman çok şükür sıcaklardan mıdır nedir, ya da daha önce hızlı kilo aldım şimdi telefi mi ediyor bünyem ben henüz almadım kilo 11 de kaldı :dance:
benmde ööle oldu ha:uhm:haftada nerdeyse 2 kiloya yakın alıyordum.ama şimdi yavaşladı. 26+3 kilo 73:teytey:
EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR themis--------------------------------------18 kg----------------26+5 hamder--------------------------------------13 kg------------------26+5 seadeniz-------------------------------------12 kg------------------------27+3 celen35---------------------------------------12 kg---------------------------26+3:icecream: melsa18--------------------------------------11 kg-------------------------27+5 çakıltaşım----------------------------------11 kg----------------------------27+0 günayla--------------------------------------11 kg---------------------------23+5 destina_4------------------------------------11 kg---------------------------24+0 yade06-----------------------------------------10 kg--------------------------23+1 Hayalkız----------------------------------------10 kg--------------------------26+4 bızdıkcan---------------------------------------9.5 kg-------------------------24+0 fatmamuallim -------------------------------9 kg----------------------------24+0 ebruünver------------------------------------9 kg----------------------------21+5 gasye------------------------------------------9 kg----------------------------23+3 fulya79-----------------------------------------9.5 kg--------------------------24+6 edhak-------------------------------------------8 kg------------------------------25+5 ibolya-------------------------------------------8 kg-----------------------------23+5 phatosh----------------------------------------8 kg-----------------------------24+1 mervesseyy---------------------------------8 kg----------------------------20+0 bluveawe-------------------------------------8 kg----------------------------25+0 nisa77-----------------------------------------8 kg----------------------------25+1 nisanur----------------------------------------7 kg-----------------------------26+3 lutan04-----------------------------------------7 kg----------------------------26+0 dağlarkızı-------------------------------------7 kg----------------------------26+0 özlemmeh-----------------------------------7 kg-----------------------------26+4 sarayjeva-------------------------------------7 kg----------------------------19+0 yağmur ankara------------------------------7 kg-----------------------------24+3 çıtır pıtır-----------------------------------------7 kg-----------------------------26+6 yeşimmerve------------------------------------7 kg-----------------------------26+5 panoran-----------------------------------------7.5 kg---------------------------24+1 kevsererduran------------------------------6.5 kg--------------------------24+2 yasmi123---------------------------------------6 kg---------------------------24+2 suuuuuuuuuuuuuu--------------------------5.5kg------------------------23+1 mirage7171------------------------------------5 kg-------------------------25 hasret--------------------------------------------5 kg-------------------------24 seçil1020---------------------------------------4.5kg-----------------------21+4 gülgibiyim---------------------------------------3.5 kg----------------------25+4 sarılal----------------------------------------------3.5 kg---------------------23+5 zeynep özdil------------------------------------3 kg------------------------24+2 R2D2--------------------------------------------2 kg---------------------------24+0 ibiaru--------------------------------------------2 kg---------------21+3 terken-------------------------------------------2 kg--------------------25+2 meldekk----------------------------------------0 kg--------------------19+0 --------------------------------------------------------------------------------
Son düzenleme: 18 Temmuz 2008
celencim benim 28 hafta 7 olcak düzeltirmisin :dance:
-------------------------------------------------------------------------------- EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR themis--------------------------------------18 kg----------------26+5 hamder--------------------------------------13 kg------------------26+5 seadeniz-------------------------------------12 kg------------------------27+3 celen35---------------------------------------12 kg---------------------------26+3 melsa18--------------------------------------11 kg-------------------------27+5 çakıltaşım----------------------------------11 kg----------------------------27+0 günayla--------------------------------------11 kg---------------------------23+5 destina_4------------------------------------11 kg---------------------------24+0 yade06-----------------------------------------10 kg--------------------------23+1 Hayalkız----------------------------------------10 kg--------------------------26+4 bızdıkcan---------------------------------------9.5 kg-------------------------24+0 fatmamuallim -------------------------------9 kg----------------------------24+0 ebruünver------------------------------------9 kg----------------------------21+5 gasye------------------------------------------9 kg----------------------------23+3 fulya79-----------------------------------------9.5 kg--------------------------24+6 edhak-------------------------------------------8 kg------------------------------25+5 ibolya-------------------------------------------8 kg-----------------------------23+5 phatosh----------------------------------------8 kg-----------------------------24+1 mervesseyy---------------------------------8 kg----------------------------20+0 bluveawe-------------------------------------8 kg----------------------------25+0 nisa77-----------------------------------------8 kg----------------------------25+1 nisanur----------------------------------------7 kg-----------------------------26+3 lutano04-----------------------------------------7 kg----------------------------28+0:mymeka: dağlarkızı-------------------------------------7 kg----------------------------26+0 özlemmeh-----------------------------------7 kg-----------------------------26+4 sarayjeva-------------------------------------7 kg----------------------------19+0 yağmur ankara------------------------------7 kg-----------------------------24+3 çıtır pıtır-----------------------------------------7 kg-----------------------------26+6 yeşimmerve------------------------------------7 kg-----------------------------26+5 panoran-----------------------------------------7.5 kg---------------------------24+1 kevsererduran------------------------------6.5 kg--------------------------24+2 yasmi123---------------------------------------6 kg---------------------------24+2 suuuuuuuuuuuuuu--------------------------5.5kg------------------------23+1 mirage7171------------------------------------5 kg-------------------------25 hasret--------------------------------------------5 kg-------------------------24 seçil1020---------------------------------------4.5kg-----------------------21+4 gülgibiyim---------------------------------------3.5 kg----------------------25+4 sarılal----------------------------------------------3.5 kg---------------------23+5 zeynep özdil------------------------------------3 kg------------------------24+2 R2D2--------------------------------------------2 kg---------------------------24+0 ibiaru--------------------------------------------2 kg---------------21+3 terken-------------------------------------------2 kg--------------------25+2 meldekk----------------------------------------0 kg--------------------19+0:mymeka: --------------------------------------------------------------------------------
aşkların en tatlısı Giray Kayıtlı Üye
slm arkadaşlar bugün bizim kontrolümüz vardı doktorumuz bana biraz kızdı oğlumuz gayet iyi ama annemiz zayıf bunun içinde balık yağı verdi.25+2 yiz ve toplamda 3 kilo almışız,hergün bir avuç fındık,badem ve ceviz yememizi önerdi bu arada.herkese iyi geceler iyi uykularrrrrrrrrrrrrrr:))
ben 27 haftalığım toplam 3 kilo aldım.
2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿 Kayıtlı Üye
yasemincim çok az almışın bizim gibişişgolar kıskanıyo haa
:teytey:valla durduğum yerde sayıyorum:lepi:bugün dr gittim 1,5 vermişsin dedi.ama gene 28+4 7 kiloya devam :sm_cool:
minik bamyam büyüyor Kayıtlı Üye
]EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR:icecream::icecream: themis--------------------------------------16 kg----------------28+3:hooray::hooray: hamder--------------------------------------14kg------------------28+3 seadeniz-------------------------------------12 kg------------------------27+3 kajo---------------------------------------------12 kg-----------------------28+5 celen35----------------------------------------12 kg-----------------------26+3 hayalkız----------------------------------------11 kg-----------------------27+2 melsa18--------------------------------------11 kg-------------------------27+5 çakıltaşım----------------------------------11 kg----------------------------29+0 günayla--------------------------------------11 kg---------------------------26+0 destina_4------------------------------------11 kg---------------------------26+0 fulya79-----------------------------------------11 kg--------------------------26+2 yade06-----------------------------------------10 kg--------------------------23+1 bızdıkcan---------------------------------------10 kg-------------------------24+0 fatmamuallim -------------------------------9 kg----------------------------24+0 ebruünver------------------------------------9 kg----------------------------21+5 gasye------------------------------------------9 kg----------------------------23+3 edhak-------------------------------------------8 kg------------------------------25+5 ibolya-------------------------------------------8 kg-----------------------------23+5 phatosh----------------------------------------8 kg-----------------------------24+1 mervesseyy---------------------------------8 kg----------------------------20+0 bluveawe-------------------------------------8 kg----------------------------25+0 nisa77-----------------------------------------8 kg----------------------------25+1 nisanur----------------------------------------7 kg-----------------------------26+3 lutan04-----------------------------------------7 kg----------------------------28+4 dağlarkızı-------------------------------------7 kg----------------------------26+0 özlemmeh-----------------------------------7 kg-----------------------------26+4 sarayjeva-------------------------------------7 kg----------------------------19+0 yağmur ankara------------------------------7 kg-----------------------------24+3 çıtır pıtır-----------------------------------------7 kg-----------------------------26+6 yeşimmerve------------------------------------7 kg-----------------------------26+5 panoran-----------------------------------------7.5 kg---------------------------24+1 kevsererduran------------------------------6.5 kg--------------------------24+2 yasmi123---------------------------------------6 kg---------------------------24+2 suuuuuuuuuuuuuu--------------------------5.5kg------------------------23+1 mirage7171------------------------------------5 kg-------------------------25 hasret--------------------------------------------5 kg-------------------------24 seçil1020---------------------------------------4.5kg-----------------------21+4 gülgibiyim---------------------------------------3.5 kg----------------------25+4 sarılal----------------------------------------------3.5 kg---------------------23+5 zeynep özdil------------------------------------3 kg------------------------24+2 R2D2--------------------------------------------2 kg---------------------------24+0:dilcikar: ibiaru--------------------------------------------2 kg---------------21+3:dilcikar: terken-------------------------------------------2 kg--------------------25+2:dilcikar: meldekk----------------------------------------0 kg--------------------19+0:dilcikar:
Son düzenleme: 24 Temmuz 2008
ece cerenin annesi:) Kayıtlı Üye
destınacım 11 kılo oldum anacım 27 hafta 2 gun:tomato:
destina beni de güncellesene şekercimmmm, ben de 29+6 11 kilo
destienacım benıde güzncelle barii şu ikinicilğimi kaptırmıyım kımseleresırnaşık şey 28+3 14 kilo :lepi:
destinacım kızımı küçük yazmışsın 1 hafta daha büyük teyzesi. yani 28+5 deyim ve 12 kilodayım
Herşey çok güzel olacak Kayıtlı Üye
kızlaaaar geçen hafta hasta olduğum için 2 kilo vermişim. yani artık +16 :teytey: eksilen kilolar silinmiyormuş, amaaan zaten ben o 2 kiloyu 1 haftada yine alırım. :roflol: