Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
themis küsmüyüz şeker, kilo takibinden başka konulara katılmıyorsun , hayırdır
yok canım niye küs olalım.
valla ne yalan söyleyeyim yetişemiyorum hızınıza.
bu topicte konu hep aynı olduğu için buraya yazıyorum. diğer topiclere de takılıyorum ama genelde okuyucu olarak. izne ayrılınca katılımcı olarak da takip ederim. a.s
destinacım liste şahane valla bende bugüne bugün tam yedi kilo aldım 55 le başlamıştım 62 olmuşum bugün ama kiloların hepsi göbekte değil:))
bu arada listede en alt basamkları paylaşanları tebrik ediyorum 6. ayı devircez ama hala hiç kilo almayan arkadaşımız varmış takdir ediyorum !!
ben de diyorum bu mesajı ne zaman yazdım, ayol seninle tickerlerimiz aynıymış :roflol:
hoşgeldin ponaran kilon fena değil mşallah ortalamadasın
EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR:icecream::icecream:
themis--------------------------------------18 kg----------------23+4:hooray::hooray:
canım haftamı da değiştirir misin sana zahmet. 26+5 olacak
EN GÜNCEL ŞİŞKOLARR:icecream::icecream:
themis--------------------------------------18 kg----------------26+5:hooray::hooray:
hamder--------------------------------------13 kg------------------27+5
çakıltaşım----------------------------------11 kg----------------------------27+0
günayla--------------------------------------11 kg---------------------------23+5
destina_4------------------------------------11 kg---------------------------24+0
celen35---------------------------------------10 kg---------------------------23+3
yade06-----------------------------------------10 kg--------------------------23+1
bızdıkcan---------------------------------------9.5 kg-------------------------24+0
hayalkız----------------------------------------9 kg---------------------------24+^3
fatmamuallim -------------------------------9 kg----------------------------24+0
ebruünver------------------------------------9 kg----------------------------21+5
gasye------------------------------------------9 kg----------------------------23+3
fulya79-----------------------------------------9 kg-----------------------------22+1
phatosh----------------------------------------8 kg-----------------------------24+1
mervesseyy---------------------------------8 kg----------------------------20+0
bluveawe-------------------------------------8 kg----------------------------25+0
nisa77-----------------------------------------8 kg----------------------------25+1
lutan04-----------------------------------------7 kg----------------------------26+0
dağlarkızı-------------------------------------7 kg----------------------------26+0
özlemmeh-----------------------------------7 kg-----------------------------26+4
edhak-------------------------------------------7 kg---------------------------23+6
sarayjeva-------------------------------------7 kg----------------------------19+0
seadeniz-------------------------------------7 kg----------------------------20+0
yağmur ankara------------------------------7 kg-----------------------------24+3
çıtır pıtır-----------------------------------------7 kg-----------------------------26+6
panoran-----------------------------------------7.5 kg---------------------------24+1
kevsererduran------------------------------6.5 kg--------------------------24+2
yasmi123---------------------------------------6 kg---------------------------24+2
nisanur-----------------------------------------6 kg----------------------------25+0
yeşimmerve-----------------------------------6 kg-------------------------
suuuuuuuuuuuuuu--------------------------5.5kg------------------------23+1
hasret--------------------------------------------5 kg-------------------------24
seçil1020---------------------------------------4.5kg-----------------------21+4
gülgibiyim---------------------------------------3.5 kg----------------------25+4
ibiaru--------------------------------------------2 kg---------------21+3:dilcikar:
terken-------------------------------------------2 kg--------------------23+3:dilcikar:
mirage7171------------------------------------1.5 kg-----------------------18+6:dilcikar:
meldekk----------------------------------------0 kg--------------------19+0:dilcikar:
üzülme hamdercim yakında sana yetişiriz..senin haftan hepimizden ilerde bu arada doğum nası 11 inde olcak hayatımm senin haftan baya ilerde eylülde doğurmayasınn..
bu arada aramıza hoşgeldin Şeniz
canımcım bebişinin ölçümlerine göre mi bu hafta , eğer öyle ise değiştirme çünkü önemli olan adet tarihinden itibaren hesaplanan hafta, bebişin gelişimi 1 hafta önce ve ya sonrasını gösterebiliyor ama bu durum beklenen doğum tarihini etkilemiyor diye biliyorum