Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi EKİM anneleri bebekleriniz basabiliyor mu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim bebişim çok gazlı basmak ne kelime kucağıma aldığımda adım atıyor sıkıntısından çocuk derdinden yürüyüp gidecek töbe töbeee

rahat bırak şu çocuğu rahatttt :roflol: bu arada ben de ellerinden tutup yattığı yerden kaldırmaya çalışıyorum, o da kalkmak için uğraşıyo zaten, benden güç alıp kendiini öne doğru itiyo, sonra ayaklarından destek alıp ayağa kalkıyo ama tabi birkaç saniye ancak duruyo, ben de ısrar etmiyorum zaten daha çk erken basmak için, hem aykaları üzerine bastırmamak gereklimiş, boyu uzamazmış diolar :1closedeyes:

kızlar siz bastırmaktan korkuyorsunuz dr 1,5 aylıktı bizim oğlanı oturttu neye uğradığımızı şaşırdık ve o
günden sonra oturmalı puset kullanmaya başladık

onu bizim doktorumuz da yaptı ama o yaptı diye biz de yapcak diiliz, çoğunluk oturtmanın yada ayakları üstüne bastırmanın doğru olmadığı görüşünde, biz de çoğunluğa uyuyoruz, hatta dr oturttuğunda niye oturttunuz kuyruğu batmazmı diye sormuştum, çok kısa süreli oturrttum ama siz yapmayın demişti, bilgilerinize yani

benim oğlumda hep oturmak istiyo hiç yatmıo..ellerinden tutttuğum zaman kendini hemen öne doğru atıyo...ben kucağımda yarı oturur pozisyonda tutuyorum yatırdığımda ağlıo..pusetindede başının altına ve sırtına destek koyuyorum ordada yarı oturur şekilde yatıyor..biliyorum çok küçük ama böyle huzurlu görünüyo...bıraksam 1 2 dk ayaklarıının üstünde durabiliyo...bide ben sürekli egzersiz yaptırıyorum onunda etkisi olabilir...

bende sürekli egzersiz yaptırıyorum, egzersiz derken nasıl bi egzersiz, mesela ben ayaklarını kalçadan yuvarlayarak dndüre döndüre hareket ettiriyorum, sonra iki ayağını da tutup karnına bastırıyorum, sonra sağ eliyle sol ayağını birleştiriyorum sol eliyle sağ ayağını birleştiriyorum, bazen sırt üstü yatırıp sağ eliyle sol ayağını sol eliyle sağ ayağını falan yapıyorum işte, seninkisi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…