Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
golgelericinde golgelericinde Grup gezmekten bezen ben bazı aylar yazılmadım bile ama bu ay yazılayım bakalım hep son olsun diyorum :) inşallah son olur 🤗

B. A. T : 06.10.2021

Öncelikle grubunun sana sonra hepimize 🐞 uğur getirmesi dileğiyle 😍🙏🏼
Eylulbregli geldi ozaman senin benim daha var 23 veya 26si bakalim ondan sonra ekime katılmam umarım:KK43: A R Y A A R Y A beraber geliriz hüsrana ugrarsak

Eylulbregli geldi ozaman senin benim daha var 23 veya 26si bakalim ondan sonra ekime katılmam umarım:KK43: A R Y A A R Y A beraber geliriz hüsrana ugrarsak

Benden hızlı regli olan yoktur dicem de vardır 🤣oldum bitti bile senin aldığın testlerden test aldım bu ay değerlendireceğim inşallah. Birde ne oldu yanlışlıkla 2 tane fazla gelmiş ovulasyon 😁Allah yapacak ya işimi. Yazdım helal edin böyle böyle oldu dedim 🤣 size gelince inşallah gelmezsiniz ayrıca hüsran deme yinede hayırlısı bu hayatta bazı şeyler üzülmemek için var olan şeylere şükür etmek en güzeli. 👍

Benden hızlı regli olan yoktur dicem de vardır 🤣oldum bitti bile senin aldığın testlerden test aldım bu ay değerlendireceğim inşallah. Birde ne oldu yanlışlıkla 2 tane fazla gelmiş ovulasyon 😁Allah yapacak ya işimi. Yazdım helal edin böyle böyle oldu dedim 🤣 size gelince inşallah gelmezsiniz ayrıca hüsran deme yinede hayırlısı bu hayatta bazı şeyler üzülmemek için var olan şeylere şükür etmek en güzeli. 👍
Oh ben erken yumurtladım su içmemekte niyetlendim 2 saat susuz kaldım sonra daldım su içtim 2 gün böyle sürdü ara verince o motton düştüm cunku sonra 3. Gun akillandim yumurtlama yakaladım ama iş işten geçti 🤣🤣🤣 yumurtlamaya göre 23 eylül ama takvime göre 27 eylül bat diyor bakalim hangisi gerçeklesek 😂 bi an önce olsam hemen tedavi sürecine girsem diyorum bu ay hormon vericem birdaki ay bakalim ne dicekler 😄 inşallah senin aşılama da olur biter ikimiz çifte sevinç yaşarız doğal yolla zor gözüküyor Allahtan ümit kesilmez ama 🌼

Eh eylulu es gectigime gore ekim icin konu acayim burda konusalim istedim. hadi kızlar başlayalım o halde

isimbeklenen adet tarihiyaşdeneme süresisonuç
golgelericinde golgelericinde 15.10.2021302 ay
@cenanes05.10.2021313 yıl
@greengirl101.10.202125
@Veziir01.10.202124
@diaymonds01.10.202126
@busemakilic29.09.2021294 ay
@Bulut34701.10.2021
@Eliff352505.10.2021248 ay
@yyesimyyesim09.10.2021
Portuga Portuga 12.10.2021238 ay
@avozge14.10.2021271 yıl
@Asenaasena9629.09.2021
@lunaa0_12.10.2021271 ay
@kgm13.10.20212921 ay
@Pambikpiremses03.10.202131
@byzberryworld28.09.2021262 sene
07.10.2021 24 7 aydır benide eklermisiniz 🥰

Ayy ben sessiz takipçi olucam :) Eylül de hamile haberini verenlerin çoğu listede yoktu hepsi de bi foto atıp teyit edip gittiler :KK70: Bende biraz öyle cool girl olmak istiyorum :KK70:

Onu da yapmadım mı sanıyorsun sessiz oldum sesli oldum 😂kk yı terk ettim girmediğim de oldu eylülde yazdırmadım adımı hiçbirşey ifla etmedi beni 😁😁 ne oldi işin yok yoook
ama dene denemedim demezsin o da var herkes fe bir olmaz cool olmak 😂bana işlemedi.

Oh ben erken yumurtladım su içmemekte niyetlendim 2 saat susuz kaldım sonra daldım su içtim 2 gün böyle sürdü ara verince o motton düştüm cunku sonra 3. Gun akillandim yumurtlama yakaladım ama iş işten geçti 🤣🤣🤣 yumurtlamaya göre 23 eylül ama takvime göre 27 eylül bat diyor bakalim hangisi gerçeklesek 😂 bi an önce olsam hemen tedavi sürecine girsem diyorum bu ay hormon vericem birdaki ay bakalim ne dicekler 😄 inşallah senin aşılama da olur biter ikimiz çifte sevinç yaşarız doğal yolla zor gözüküyor Allahtan ümit kesilmez ama 🌼

Aşılama peşinde koştuğum kadar hiçbirşeyin peşinde koşmadım pat diye taşınma olursa yandım 😂aman Esra Allah versin doğal tüp fark etmez önemli olan sağlıklı sıhhatli olsun da sevinçlerimiz artar inşallah Allahım yollarımızı açık etsin 💟 🙏🏼

X