- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.241
Sıvı alımını 1 saat öncesinden kes 12 den sonra dene kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam üzeri yaparsan daha doğru sonuç alırsin ozellikle saat 4 ile 6 arasıİlk idrarla yapmadım zaten canım sabah kalktktan 2 saat sonra yaptım neyse bide akşam yaparım
Tamam teşekkür ederimAkşam üzeri yaparsan daha doğru sonuç alırsin ozellikle saat 4 ile 6 arası
Sizin yaş, yıl hatta bat tarihi benmkyle aynıymış. Listede yokum ben ama szinkine baıkca farkettmSıvı alımını 1 saat öncesinden kes 12 den sonra dene kuzum
Yok kuzum ilaç vermedi bana sadece boyutu söyledi yakında çatlar dedi saat falan da söylemedi ben hastaneden geldiğimde hemen degerlendirdim ertesi günde sonra iki güne bir tabi 7 8 10 ekim de tutmuştur tuttuysa bu ara saldim sistit geçirdiğimdenEvet öyle canım, sağolasın Doktor sana ilaç falan verdi mi kullanman için? İlk ilişki içinde 36 saat sonrasını söyledi, ardından gün aşırı
Geç döllenme ihtimali olabilir tabiki regl olana kadar umut vardır 3 gün önce yapmışsınız testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın bence
Böyle olunca kalbim hızlı çarpıyor bi hevesleniyorum ama tek çizgi görmekten o kadar yoruldum kiGeç döllenme ihtimali olabilir tabiki regl olana kadar umut vardır 3 gün önce yapmışsınız testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın bence
Öncelikle rahat olun varsa zaten vardır yoksa da yoktur bu saatten sonra bir şey değişmeyecek sonuçta. Umutla beklemekte zor test yapıp olumsuz görmekte kararı siz verin ama kendinizi üzmeyin elbet zamanı var hepinizinBöyle olunca kalbim hızlı çarpıyor bi hevesleniyorum ama tek çizgi görmekten o kadar yoruldum ki
Edebilirsin bence hepsi farklı farklı konulara iyi geliyor. Esteofem rahim kalınlığı için bildiğim kadarıyla senin ince mi çıkmıştı canım? Bir de coraspini de pıhtılaşmada veriyorlar tüp bebekte de önlem amaçlı veriyorlar aslında. Tabii zararı yok inşallah vesile olur hepsiKızlar dün çatlatma iğnesi oldum ya, doktor kullanmam için ilaçlar verdi. Coraspirin, Estrofem ve Progestan fitil ben yumurta gelişimine de etki eden prowomen folik asit kullanıyordum doktorun önerisiyle, sizce bu ilaçlarla beraber ona da devam edeyim mi? Sormayı unuttum doktoruma
Az önce ovulasyon testi yaptım o da böyle çıktı Adetim 1 gün geçti dündü günümÖncelikle rahat olun varsa zaten vardır yoksa da yoktur bu saatten sonra bir şey değişmeyecek sonuçta. Umutla beklemekte zor test yapıp olumsuz görmekte kararı siz verin ama kendinizi üzmeyin elbet zamanı var hepinizin
Hiç fark etmedim bende sizi ne guzel birlikte ilerleyeceğizSizin yaş, yıl hatta bat tarihi benmkyle aynıymış. Listede yokum ben ama szinkine baıkca farkettm
Sanırım rahmim ince canım, oyüzden vermiştir. Geçen ayda ince demişti, daha neler görüp öğrenicem bilmiyorum. Kadınlık neymiş asıl şimdi şimdi öğreniyorum.Edebilirsin bence hepsi farklı farklı konulara iyi geliyor. Esteofem rahim kalınlığı için bildiğim kadarıyla senin ince mi çıkmıştı canım? Bir de coraspini de pıhtılaşmada veriyorlar tüp bebekte de önlem amaçlı veriyorlar aslında. Tabii zararı yok inşallah vesile olur hepsi
ilaç olarak içince yani ağızdan alınca aşırı baş dönmesi yapıyo ilk kullandığımda bayılacak dereceye geldim fitil olarak daha iyi hemde direk yaraması gereken yere rahime yarıyor elinden geldiğince fitil olarak kullan
Benimki de öyle daha önce dikkat etmiyordum ama 1 yıldır hep yumurtalama döneminde hep sol ağrır sağda bişey yok ama hiç baktırmadım neden öyle blmiyorumKizlar her ay aynı tüpten mi yumurtaniz oluyor?yoksa farklı mı. Benim son 4 aydır hep soldan oluyor
Canım folik asite devam et tabiki ben de hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. Progestan da biz hamileler bile kullanıyoruz bebişin tutunmasını sağlıyor erken doğumu engelliyor vs bisürü faydası vardı. İnşallah güzel haberlerle gellKızlar dün çatlatma iğnesi oldum ya, doktor kullanmam için ilaçlar verdi. Coraspirin, Estrofem ve Progestan fitil ben yumurta gelişimine de etki eden prowomen folik asit kullanıyordum doktorun önerisiyle, sizce bu ilaçlarla beraber ona da devam edeyim mi? Sormayı unuttum doktoruma
İnsAllah canım Allah razı olsunAmin canım benim aminn Ben 3 yıldır uğraşıyorum, eminim 3 ay da sabırsızlanmak için yeterli bir süre ama henüz ilaç ve iğne tedavisi için çok erken. İnşallah sana da nasip olsun bekletmeden
????Az önce ovulasyon testi yaptım o da böyle çıktı Adetim 1 gün geçti dündü günüm