- Konu Sahibi Mucizem0008
Merhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtaları büyütüp geliştirmeye yaramaktadır.femara nedir ne işe yaramaktadır ?
Benimde femarayi 2. Kez kullanıyorum bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak. Hepimiz için hayırlı haberlere insaallah.Merhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .
Bende perşembe günü başladım femara kullanmayaMerhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .
canım merhaba bnde 8 ekımde femara kullandım 19 ekımde ovitrelle vuruldum bugun 11. günüm sonucun cıktı mı acabaBenimde femarayi 2. Kez kullanıyorum bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak. Hepimiz için hayırlı haberlere insaallah.
Evet çok şükrü pozitif. Ama değer artmış mı azalmış mı pazartesi doktora gidecem ogrenecem o zaman insaallah. O kadar çevrede kimyasal gebelik duyuyoruz malesef korkuyorum. Daha Pazartesi ola hayrola. Sizde dikkat edin yediklerinize bu süreçte aşırı etkiliyor. Çok iş falan da yapmayn. Dinlenin sürekli.canım merhaba bnde 8 ekımde femara kullandım 19 ekımde ovitrelle vuruldum bugun 11. günüm sonucun cıktı mı acaba
Merhaba, ne durumdasınız acaba şu andaMerhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .
Tebrikler inşallah sağlıkla ilerler Darısı başımızaEvet çok şükrü pozitif. Ama değer artmış mı azalmış mı pazartesi doktora gidecem ogrenecem o zaman insaallah. O kadar çevrede kimyasal gebelik duyuyoruz malesef korkuyorum. Daha Pazartesi ola hayrola. Sizde dikkat edin yediklerinize bu süreçte aşırı etkiliyor. Çok iş falan da yapmayn. Dinlenin sürekli.
2. kullamisimda oldu çok şükür. Ağustos ayında kullanmıştım. Eylül de psikolojik olarak hiç iyi değildim. Ekimin başında kullandım çok şükür Sonuç aldım. Pazartesi günü kimyasal mı normal mi onu öğrenmek için hast. gidecm.Merhaba, ne durumdasınız acaba şu anda
Tebrikler inşallah sağlıkla ilerler Darısı başımıza
Femarayi ilk denemeniz miydi? Öncesinde ne kadar süredir deniyordunuz
Bu gün iğne oldum iki yumurtam gelişti ikisi de iyi durumda dedi doktor bide progesteron verdi bakalım bekliyoruz 15 gün sonra test yapacağımMerhaba, ne durumdasınız acaba şu anda
Tebrikler inşallah sağlıkla ilerler Darısı başımıza
Femarayi ilk denemeniz miydi? Öncesinde ne kadar süredir deniyordunuz
Benim ilk hafta çok ağrım olur. Bu defa değişti sanki kasıklarımda batma oluyor önceki gibi ağrım olmadı 13. Günüm ümidim kalmadıKızlar perşembe ovitrella vurundum
İki gündür karnım kasıklarım ağrıyor
Sizde durumlar nedir?
Test yaptınız mı haber verirmisinizBenim ilk hafta çok ağrım olur. Bu defa değişti sanki kasıklarımda batma oluyor önceki gibi ağrım olmadı 13. Günüm ümidim kalmadı
Test yaptım malesef nagatif. Çok kötü oldum sağlık çalışanıyım ve hastanede bu durumda çok kadın gördüm. Şimdi kendimde onların yerindeyim. Çok zormuş rabbim güldürsün inş yüzümüzü. Çok istiyorum bir bebeğim olsun belkide o yüzden olmuyor. İki aydır femara ve çatlatma yapıyorum daha öncede denedim ama olmadı. Ara vermeyi düşünüyorum adetimde dr ile görüşücemTest yaptınız mı haber verirmisiniz
Canınızı sıkmayın hepimiz aynı durumdayız rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye sabredelimTest yaptım malesef nagatif. Çok kötü oldum sağlık çalışanıyım ve hastanede bu durumda çok kadın gördüm. Şimdi kendimde onların yerindeyim. Çok zormuş rabbim güldürsün inş yüzümüzü. Çok istiyorum bir bebeğim olsun belkide o yüzden olmuyor. İki aydır femara ve çatlatma yapıyorum daha öncede denedim ama olmadı. Ara vermeyi düşünüyorum adetimde dr ile görüşücem
Canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almayı nasip eylesin benm malesef negatif çıktı bu ay aşılama olucak nasipseEvet çok şükrü pozitif. Ama değer artmış mı azalmış mı pazartesi doktora gidecem ogrenecem o zaman insaallah. O kadar çevrede kimyasal gebelik duyuyoruz malesef korkuyorum. Daha Pazartesi ola hayrola. Sizde dikkat edin yediklerinize bu süreçte aşırı etkiliyor. Çok iş falan da yapmayn. Dinlenin sürekli.