• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2020 femara kullananlar

Mucizem0008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .😍😍

Merhaba arkadaşlar bu gün femara kullanmaya başlayacağım. Benimle beraber kullananlar takip edelim güzel sonuçlarınızı paylaşalım heyecanımıza ortak olalım istiyorum .😍😍
Benimde femarayi 2. Kez kullanıyorum bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak. Hepimiz için hayırlı haberlere insaallah.

canım merhaba bnde 8 ekımde femara kullandım 19 ekımde ovitrelle vuruldum bugun 11. günüm sonucun cıktı mı acaba
Evet çok şükrü pozitif. Ama değer artmış mı azalmış mı pazartesi doktora gidecem ogrenecem o zaman insaallah. O kadar çevrede kimyasal gebelik duyuyoruz malesef korkuyorum. Daha Pazartesi ola hayrola. Sizde dikkat edin yediklerinize bu süreçte aşırı etkiliyor. Çok iş falan da yapmayn. Dinlenin sürekli.

Merhaba, ne durumdasınız acaba şu anda😊
Evet çok şükrü pozitif. Ama değer artmış mı azalmış mı pazartesi doktora gidecem ogrenecem o zaman insaallah. O kadar çevrede kimyasal gebelik duyuyoruz malesef korkuyorum. Daha Pazartesi ola hayrola. Sizde dikkat edin yediklerinize bu süreçte aşırı etkiliyor. Çok iş falan da yapmayn. Dinlenin sürekli.
Tebrikler inşallah sağlıkla ilerler🤩 Darısı başımıza 🤲
Femarayi ilk denemeniz miydi? Öncesinde ne kadar süredir deniyordunuz

2. kullamisimda oldu çok şükür. Ağustos ayında kullanmıştım. Eylül de psikolojik olarak hiç iyi değildim. Ekimin başında kullandım çok şükür Sonuç aldım. Pazartesi günü kimyasal mı normal mi onu öğrenmek için hast. gidecm.

Merhaba bende bu ay femara kullandim șuan iliski donemindeyim insallah hamile kalabilirim

Bu gün iğne oldum iki yumurtam gelişti ikisi de iyi durumda dedi doktor bide progesteron verdi bakalım bekliyoruz 15 gün sonra test yapacağım 😍

Test yaptınız mı haber verirmisiniz
Test yaptım malesef nagatif. Çok kötü oldum sağlık çalışanıyım ve hastanede bu durumda çok kadın gördüm. Şimdi kendimde onların yerindeyim. Çok zormuş rabbim güldürsün inş yüzümüzü. Çok istiyorum bir bebeğim olsun belkide o yüzden olmuyor. İki aydır femara ve çatlatma yapıyorum daha öncede denedim ama olmadı. Ara vermeyi düşünüyorum adetimde dr ile görüşücem

Test yaptım malesef nagatif. Çok kötü oldum sağlık çalışanıyım ve hastanede bu durumda çok kadın gördüm. Şimdi kendimde onların yerindeyim. Çok zormuş rabbim güldürsün inş yüzümüzü. Çok istiyorum bir bebeğim olsun belkide o yüzden olmuyor. İki aydır femara ve çatlatma yapıyorum daha öncede denedim ama olmadı. Ara vermeyi düşünüyorum adetimde dr ile görüşücem
Canınızı sıkmayın hepimiz aynı durumdayız rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye sabredelim 🤲🏻♥️

Canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almayı nasip eylesin 🤲🤲benm malesef negatif çıktı bu ay aşılama olucak nasipse 🙏🙏

Back
X