• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama tedavim iptal oldu

KIZLARRR pazartesj günü aşılamam olucak çok heycanlıyım içimde çok ayrı bi umut var inşallah hayal kırıklığına uğramam bende inaniyorum bir gün bizde mutluluktan ağlayıp buraya yyazıp insalara unut olucaz
Canım ümidini hiç kaybetme benimde 3. Tedavim arkadasımın 2. Aşılaması tuttu hiç beklemedigi ihtimalin cok düşük oldugu bi zamanda hemde nasipse bizede nasip olur insallah

Canım ümidini hiç kaybetme benimde 3. Tedavim arkadasımın 2. Aşılaması tuttu hiç beklemedigi ihtimalin cok düşük oldugu bi zamanda hemde nasipse bizede nasip olur insallah
Amin inşallah rabbim istiyen herkese nasip etsin bizede inşallah bekliyorum bakalim pazartesi sali kan vericem rabbim büyük

Benimkide değişik bi pkos zaten 🤣 benim arkadaşım var 6 ayda bir adet görüyo insülin tavan nerdeyse benim tüm hormonlarım çk iyi hatta doktor hamile kalamama şaşırıyo ultrason da pkos görüntüsü var diye pkos oluyorum . Herseyde vardır bi hayır bakalım bekleyip göreceğiz
Ben de De durum aynı her ay 1-2 gün gecikmə ilə adet görüyorum.seker yok insulin yok.cok yumurta olduğu için pcos.ve doktorlae doğal gebeliğin oluşabileceğini söylediler.4 yıldır evliyim.gebelik hiç oluşmadı 😅18 Aralık'ta ilk asilamam oldu gonal f450 ve ovirtelle ile ilerledi tedavi sürecim.2 ocağı bekliyorum artık . göğüs uçlarımda ağrılar var bunlar adet olacağım zamanlarda da oluyordu 😵‍💫

Evettt verdim kızlar hamileyim ama daha çok küçükmüş doktorum hemen sevinme herşey olabilir dedi 2. Defa muayene olucam rabbim isteyen bütün kuluna nasip etsin hepiniz dualrimdasiniz gelcegin güzel anneleriyiz biz
ayy çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💖 darısı başıma inşallah sağlıkla 🎀

ayy çok sevindim sizin adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💖 darısı başıma inşallah sağlıkla 🎀
Amin insallah kızlar hepinizi dualarimda geciriyorum hayal gibi hala inanamiyorum hamilelik icin ugrasmak çok zor hepimiz yasiyoruz sonucu pozitif gelince daha zor kan degeri yukselcekmi stres kese olucakmi kalp atisi olcakmis gercekten cok frkli bi hismiş ❤️❤️❤️ 2 sene boyunca sadece gucum aglamaya yetmisti çok yorulmustum en umutsuz anda geldi mucize inaniyorumki sizinde oyle olucak

Ben de De durum aynı her ay 1-2 gün gecikmə ilə adet görüyorum.seker yok insulin yok.cok yumurta olduğu için pcos.ve doktorlae doğal gebeliğin oluşabileceğini söylediler.4 yıldır evliyim.gebelik hiç oluşmadı 😅18 Aralık'ta ilk asilamam oldu gonal f450 ve ovirtelle ile ilerledi tedavi sürecim.2 ocağı bekliyorum artık . göğüs uçlarımda ağrılar var bunlar adet olacağım zamanlarda da oluyordu 😵‍💫
Bendede ayni durum vardi gogus uclarim gogsumde bisey yok ama uclarim cok tepki veriyodu ve asiri kabizlik karin agrisi yapti resmen adet olucakmisim gibi

Bendede ayni durum vardi gogus uclarim gogsumde bisey yok ama uclarim cok tepki veriyodu ve asiri kabizlik karin agrisi yapti resmen adet olucakmisim gibi
Ah canım ne kadar cok sevindim.. benimde aşılamadan sonraki 10. Günüm 14ü bekleyip test vermeyi düsünüyorum sen ne zaman vermistin bende simdilik ara ara giren sancıdan baska bir belirti yok.. adet olacakmısım gibi gögüslerimin ağırmasıda cabası:(

Ah canım ne kadar cok sevindim.. benimde aşılamadan sonraki 10. Günüm 14ü bekleyip test vermeyi düsünüyorum sen ne zaman vermistin bende simdilik ara ara giren sancıdan baska bir belirti yok.. adet olacakmısım gibi gögüslerimin ağırmasıda cabası:(
Allahım insallah sizede nasip eder her gece dua ediyorum ben asilamayla birlikte olan tam 14 gunde vermek istemedim negatif olur diye annem çok istiyodu içjne dogmuş gibi tam 14 gün sonra verdim ama idrarda negatif cikti benim kanda pozitifi gordum 3 gun sonra silik çıktı inşallah güzel haberi biz3 mücdelersin

Allahım insallah sizede nasip eder her gece dua ediyorum ben asilamayla birlikte olan tam 14 gunde vermek istemedim negatif olur diye annem çok istiyodu içjne dogmuş gibi tam 14 gün sonra verdim ama idrarda negatif cikti benim kanda pozitifi gordum 3 gun sonra silik çıktı inşallah güzel haberi biz3 mücdelersin
Bende 12. Günü erken gebelik yaptım negatif çıktı artık kan veresimde kalmadı..

Back
X