• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Ben ilk başta cozuttum ama 5 gündür omad ile gidiyorum şu ana kadar 65 den 62.3 indim ama yarın sağlıksız ve biraz çok yemeyi planlıyorum sonra pazardan itibaren insAllah devam edeceğim

Günaydın hanımlar. Uzun zaman sonra diyette 2 haftayı geride bıraktım. :KK76:
Üstelik devam etmeye kararlıyımEn Büyük TÜRKİYE
Regl oldum. Tartı bildirimini birkaç gün geç yapacağım.
Sizlerde durum nasıl?

Merhaba. Benim yatılı misafirlerim var şu an diyet yapamıyorum maalesef verdiklerimi de aldım. Misafirler gittikten sonra toparlayacağım inşallah

Selam kızlar naptiniz bayaga sessiz kalmış buralar niyeki noldu listeleriniz yapmıyormusunuz

Selam kızlar naptiniz bayaga sessiz kalmış buralar niyeki noldu listeleriniz yapmıyormusunuz
ben haftaiçleri iyi ama haftasonları kötü gidiyorum bide aşırı motivasyon eksikliği var bi türlü giremedim tam anlamıyla bu yola tartılmadım bile

ben haftaiçleri iyi ama haftasonları kötü gidiyorum bide aşırı motivasyon eksikliği var bi türlü giremedim tam anlamıyla bu yola tartılmadım bile
Aklına motivasyonuna yardımcı olması için giymek istediğin kıyafetler ve yaz tatili gelsin :))) Ben kendime şuanda asla içine giremeyeceğim bir elbise aldım elbise dolabına astım her girdiğimde kendisiyle selamlaşıyoruz :)))

Aklına motivasyonuna yardımcı olması için giymek istediğin kıyafetler ve yaz tatili gelsin :))) Ben kendime şuanda asla içine giremeyeceğim bir elbise aldım elbise dolabına astım her girdiğimde kendisiyle selamlaşıyoruz :)))
bende uzun zaman kılo almadığım için büyük beden bırakmamıştım dolabım küçük kıyafetlerimle dolu silkelenip kendime gelicem inşallah

Bu hafta ben de 1.4 kilo vermişim. Hafta sonu boğazımı tutamamaktan korkuyorum. Kaçamak yapmazsam pazartesiye daha da hafiflerim inşallah.

Back
X