- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
bu grup neden sessiz keşke daha çok paylaşım yapsak motive olurduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet acaba diyete devam etmiyor mu gruptakilerbu grup neden sessiz keşke daha çok paylaşım yapsak motive olurduk
Devam tabiki de:)Evet acaba diyete devam etmiyor mu gruptakiler
Ben fena hasta oldum ama bırakmadım diyeti :) Tartılamadım henüz ama yarın bir tartılayım günceli yazarım :) Sizin diyetler nasıl gidiyor ?bu grup neden sessiz keşke daha çok paylaşım yapsak motive olurduk
Ben de bi düzen oturttum gibi regl sonrasını belli olacak kilo verip vermediğim ama spor eklemem şartBen fena hasta oldum ama bırakmadım diyeti :) Tartılamadım henüz ama yarın bir tartılayım günceli yazarım :) Sizin diyetler nasıl gidiyor ?
ben haftaiçleri iyi ama haftasonları kötü gidiyorum bide aşırı motivasyon eksikliği var bi türlü giremedim tam anlamıyla bu yola tartılmadım bileSelam kızlar naptiniz bayaga sessiz kalmış buralar niyeki noldu listeleriniz yapmıyormusunuz
Benim 12. günüm 4,7kg verdim inanılmaz bir şekilde :))Günaydın hanımlar. Uzun zaman sonra diyette 2 haftayı geride bıraktım.
Üstelik devam etmeye kararlıyım
Regl oldum. Tartı bildirimini birkaç gün geç yapacağım.
Sizlerde durum nasıl?
Aklına motivasyonuna yardımcı olması için giymek istediğin kıyafetler ve yaz tatili gelsin :))) Ben kendime şuanda asla içine giremeyeceğim bir elbise aldım elbise dolabına astım her girdiğimde kendisiyle selamlaşıyoruz :)))ben haftaiçleri iyi ama haftasonları kötü gidiyorum bide aşırı motivasyon eksikliği var bi türlü giremedim tam anlamıyla bu yola tartılmadım bile
bende uzun zaman kılo almadığım için büyük beden bırakmamıştım dolabım küçük kıyafetlerimle dolu silkelenip kendime gelicem inşallahAklına motivasyonuna yardımcı olması için giymek istediğin kıyafetler ve yaz tatili gelsin :))) Ben kendime şuanda asla içine giremeyeceğim bir elbise aldım elbise dolabına astım her girdiğimde kendisiyle selamlaşıyoruz :)))
harikaa listeye birebir uyuyorsunuz o zamanBenim 12. günüm 4,7kg verdim inanılmaz bir şekilde :))
Uyuyordum... Taa ki bugüne kadar :)) Regl oldum ve aşırı çikolata krizim vardı. Canım ne kadar istiyorsa yedim :))) Ama tek öğün besleneceğim bugün son yemeğimi 13.00-13.30 gibi yedim artık yarına kadar yemeyeceğim inşallah :)harikaa listeye birebir uyuyorsunuz o zaman