merhaba kızlar bende ekimin ilk haftası transfer olacağım inşallah. Allahtan bir mani çıkmazsa diyorum geçen ay rahim yeterli kalınlıkta olmadığı için erteledik. Bende 7 eylülde lucrin iğne oldum. Bir kaç güne reglim başlayacak. Decavit ve coraspirin kullanıyorum , haftayada estrofem başlayacağım. Biraz heyecanlıyım ilk denemem olacak. Şimdilik özellikle dikkat ettiğim bir şey yok, sigara kullanmıyordum, aburcubur paketli gıda zaten eşimle evlendiğimizden beri tüketmemeye dikkat ediyoruz. Şekerli gıdalar ve hamur işi kızartma hazır ymeekler yemiyoruz. Nadiren mecbur olmadıkça☺ Bunun dışında meyve bol sebze yeşillik balık bakliyat yoğurt süt hepsinden yiyorum.normal beslenniyoruz artık evde ne varsa ☺ Çiğ kuruyemiş yemeye çalışıyorum. Evde spor yapıyorum olabildiğince kilo almamak güçlenmek için. Kahve çay içiyorum onları daha bırakamadım malesef
her gün yeşilçay, türk kahvesi ve siyah çay soda .. böyle işte Ben başka dikkat etmiyorum özellikle normaldede bu şekilde yediğimiz için farklı bir şey yapmadım. Sadece şekerli olan gıdalara ekstra dikkat ediyorum. Tabi biz ne kadar çabalasakta Allahtan her şey O nasip edecekse her koşulda olur..