- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Benimde mide yanmam ve bulantim çok var..birde kokular çok kötü geliyor kızlar 3 ay sürermiş böyle Dr öyle dedi
Merhaba kızlar bende ekim 1 de doğum yapacağım sanırım
ama daha ne keseyi gördüm ne de kalp atısı test yaptım kan testide yaptım 8. hafta geçsin ultrasona gir dedi doktor aynı anda inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın 2 kez ultrasona girmemiş olursun.Bende heyecanla ve endişe halinde bekliyorumm.Ama o kadar halsiz ve tembelim ki yerimden kalkamıyorum resmennn
Merhaba biz bugün 6+6 günlük olduk. Ve pazartesi günü kese de gördük embriyoyu da gördük kalp atışını ekrandan da gördük pır pır.. Doktorum dinletti kalp atımını çok kısa da olsa çok güzeldi..maşallah diyimBence bu hafta git görünür yani. Kan testinde beta hcg kaç çıktı? Bnm sat 30 Aralık ve kan testini 31 ocakta yaptırdım 792 küsürdü..
Aslında bende gitsem tahmin ediyorum ki duyacağım inşallah.Ama ilk bebeğimde 9. haftaya kadar kalp atışı duyamamıştım ve çok stres olmuştum o yüzden bu kez garanti olsun istiyorum açıkçası.Ben ilk kan verdiğimde 149 kusur cıkmıştı 2 gün sonra da 699 kusur olmuştu 5. haftaya yeni girmişti
Ben de kalp atışını duyamadım. Ultrasona girdim keseyi gördüm kalp atışına bakmadı dr duyulmaz daha dedi.:s ben de haftaya cmtsi gütme kararı aldım kendi ozel dr uma.ilk doğumumu yaptırmıştı.devlet hast de aletler çok gelişmiş gelmiyor bana nedense.Merhaba kızlar bende ekim 1 de doğum yapacağım sanırım
ama daha ne keseyi gördüm ne de kalp atısı test yaptım kan testide yaptım 8. hafta geçsin ultrasona gir dedi doktor aynı anda inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın 2 kez ultrasona girmemiş olursun.Bende heyecanla ve endişe halinde bekliyorumm.Ama o kadar halsiz ve tembelim ki yerimden kalkamıyorum resmennn
Merhaba kizlar. Benim son adet tarihim 19 aralik. 23 ocakta hamileligimi ogrendim. Normalde 6 haftalik gorunuyor.hatta kalp atisi falan duyulmadi.korkmustuk bayagi. Megerse keseye bakildiginda 4 haftalik gorunuyor. Sizce bu normal mi. Yoksa gec dollenme mi. Bu durumda dogum ekim de mi oluyor. Cunku onceden eylul saniyordum..
Canım bende 7 haftalık olması gerek 5 haftalık gözüktü sadece kese gördüm biraz endiselendimMerhaba kizlar. Benim son adet tarihim 19 aralik. 23 ocakta hamileligimi ogrendim. Normalde 6 haftalik gorunuyor.hatta kalp atisi falan duyulmadi.korkmustuk bayagi. Megerse keseye bakildiginda 4 haftalik gorunuyor. Sizce bu normal mi. Yoksa gec dollenme mi. Bu durumda dogum ekim de mi oluyor. Cunku onceden eylul saniyordum..
Ben de kalp atışını duyamadım. Ultrasona girdim keseyi gördüm kalp atışına bakmadı dr duyulmaz daha dedi.:s ben de haftaya cmtsi gütme kararı aldım kendi ozel dr uma.ilk doğumumu yaptırmıştı.devlet hast de aletler çok gelişmiş gelmiyor bana nedense.
Hımm o zaman biraz daha bekle canım. Bir de ilk bebeğin kız mı erkek mi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?