Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar. Be 1 ay klomen 3 ay femara ilacindan ve hsg den sonra hamile kalamadım.2 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadik. Dün adet oldum ve pzt ASILAMA için doktora gidecegim inşaallah. Çok heyecanlıyım. Birinci olacak. Desteğinize ve tecrubelerinize ihtiyacım varr

Benim de yarin 12. gunum dr kontrolum var insaallah hayirli sonuclar aliriz bu ay. bu gun infertilite tedavisi icin hacamat yaptirdim. adet duzensizligi ve yumurtalik problemleri icin. belden kuyruk sokumundan ve bacaklarin arka en ust kismindan. ve gercekten cok iltihap cikti kanimdan. insaallah oralardaki iltihaplardan kurtulmusumdur. bu ay bakalim nasil etki edecek yumurtlamaya.

merhabalar bende bugün adet oldum , bu ay aşılama için gidecem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Tedavin hayırlı olsun canım. Inşaallah ilk ve son aşılaman olur hemen hamile kalırsın. Rabbim uğraştırmasın.

Hadi bakalım. Bol yumoşların olmuştur inşaallah.
merhabalar bende bugün adet oldum , bu ay aşılama için gidecem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Ilk mi olacak canım. Hayırlısı olsun.

Benim için de büyük gün geldi bugün aşılamam yapılacak. Güzel sonuçlar almak nasip olur inşaallah.

aşılamalarımız hayırlı olur inşallah benim ilk değil ben baya kıdemliyim :) benim bir kızım var çok şükür o da aşılamayla olmuştu , şimdi kardeş için gidecez nasipse , bu 7. aşılama olacak :) başlıklarda vardır , 6. aşılama günlüğüm diye benim hikayem yazıyor kısaca .

Öyle mi hayırlı olsun inşaallah güzel haberler alırsın yakında. Aşılama yaptırınca buraya yazar mısın dr önce yumurtalara baktı mı çatlamış filan diyecek mi merak ettim. Ben de şimdi geldim dr dan 15 mm ye yakın bir yumurtam varmış. Bi tane daha var ama o küçük. Benim hamdolsun yumurtalar büyüyor, ancak çatlamayı engelleyen bir şey var zor çatlıyor hacamat ile bakalım sonuç değişecek mi onu çok merak ediyorum. Tabi dediğin gibi bol yumurta olsaydı ikiz üçüz çok isterdim, Allahın hazinesi geniş o yüzden bol bol istemek lazım değil mi ama :)

canim melike222 adli arkadas durumu nasil oldu biraz giremedim msj attim cevap yazmamis keseyi gorecekti bayramdan sora nasil oldu durumu biliyormusun merak ettim arkadasi

canım hiç bilmiyorum. ne zamandır girmiyor, gözükmüyor buralarda.

Benim de bir kızım var çok şükür. O da aşılamayla olmuştu. Kızım ve ondan önceki aşılamayı da sayarsak benim de 4. Aşılamam bu. Hikayeni okuyacağım
Aşılamamı oldum canım. Ama moralim bozuk. Geçen sefer 23 milyonu hareketli toplam 80 milyon olan Sperm sayısı bu sefer 10 milyonu hareketli 30 milyona düşmüş. Nasıl bu kadar düşer anlamadım. Yani hiç ümidim kalmadı malesef. Yumurtalar çatlamış veya çatlamamış diye bir şey söylemedi. Cuma günü 1 yumurta vardı 18 mm.

normalde hep catliyorduysa sorun yoktur bence canim bir de asilamadaki yikanmis sperm oldugu icin normal iliskideki miktar gibi dusunme insaallah sorun olmaz asilamada en az kac olmasi gerek bilmiyorum ama senin icin dua edecegim :) zaten dua ederken buradaki herkesi de dusunuyorum niyetimi oyle yapiyorum :)

Doktorumun söylediğine göre sınır 10 milyonmuş. 10 milyon veya 20 milyon farketmez dedi.yeterki 10 milyon üstü olsunmuş. Sağol canım Allah kabul etsin dualarımızı.

Hikayeni okudum canım. Zor sınavlardan gecmişsin heleki 4. Aşılamada :-(. Allah bir daha yasatmasin

ins tutar canim kizina bi an once kardes gelir bende uc asilama yaptirdim ilk ikisi tutmadi ucuncu tuttu ama malesef dusuk oldu dis gwbelikmi normalmi kimyasalmi bilemedik degerim 97 kadar yukseldi ama sora dustu kanamam oluyodu dusuk oldu dr bi ay sora gelin ne yapacagimizi konusalim dedi bilmiyorum ne diyecek bu asilamayi yapmiyodu iki tane yaptirmissiniz dedi zaman para kaybi dedi direk tup yaptirin dedi bizde yaptirdik ucuncuyu cok sukur tuttu simdi tekrar asilammi diyecek aceba tupmu uc asilamada 5 binliramiz gitti ozelde yaptirdim hepsini bu sefer yaptirirsam devlette yaptirmayi dusunuyorum sadece ilac parasi gidiyomus 150 lira filan diyodu atkadaslar sen cok yaptirdigin icin senden bilgi almak istedim devlette hic yaptirdinmi nasil iyimi yaptirsam bi sorun olurmu aceba korkuyorum hic gitmedim

Inşallah tutar canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hepimizin yüzünü güldursun dualarim seninle
TE="hasret41, post: 37283872, member: 207770"]Tedarvi hayırlı olsun canım. Inşaallah ilk ve son aşılaman olur hemen hamile kalırsın. Rabbim uğraştırmasın.

Hadi bakalım. Bol yumoşların olmuştur inşaallah.

Ilk mi olacak canım. Hayırlısı olsun.

Benim için de büyük gün geldi bugün aşılamam yapılacak. Güzel sonuçlar almak nasip olur inşaallah.[/QUOTE]
Insa

Benim de bir kızım var çok şükür. O da aşılamayla olmuştu. Kızım ve ondan önceki aşılamayı da sayarsak benim de 4. Aşılamam bu. Hikayeni okuyacağım .
hasret hatırlıyorum seni geçenki aşılamalarımızda aynı olmuştu sanırım , sende durum nedir :)

inşallah canım amin , ben hiç devlette yaptırmadım cnm o konuda bişey diemiyecem ben hep özelde yaptırdım yine özele gidiyorum doktorumu sevdigğim için hiç bırakmak istemedim , benim huyumu suyumu psikolojimi herşeyimi iyi biliyor , gecenin bir vakti çekinmeden arayabiliyorum , bizim durumumuzda olanlar için kendini iyi hissettiğin doktor paradan daha önemli , maddi durumunu bilemem tabi ama inandığın doktoru bırakma cnm , ilk gittiğim doktor her gittiğimde beni yerin dibine sokardı moralimi bozardı ,şükürki şimdiki doktorumu bulmuşum cnm

evet haklisin canim ben en iyi dr gittim ozeldi ilaclarimi bile ozel raporsuz aldim rapor cikaramiyodu ssk anlasmasi olmadigi icin tup bebek merkeziydi bi yil tedavi gordum iki asilama oldum ama esine dedi ben bu dr muayenesinde hamile kalamayacagim bu adam ugursuz geldi dedim hep olumsuz konusurdu gercektende hic gebelik olmadi sora araverdik biraz bi dr soledi arkadas bilgisi pek yok ama adamin eli ugurlu sanki hamile olmayan hastasi yyoktu dedim bunda yaptiralim dedim gittim adami gorunce dedim sanki icim rahatladi stresimi aldi dedim bebegim olacak eminim dedim gercektende ilk ay tedavide asiyla hamile oldum ama dusuk oldimu yinede cok sukur bebegim olduginu bildim. ona bile sevindik yani cunku iki yili gecti tedavi goruyorum hic hamile kalmamistim hic olmatacak diyodum hep simdi o kadar rahatim ki cocugum olaxak diyorum bu moral bile hamile kalmami sagliyacak dedigin gibi dr cok onemli ama iki yildumi bi defa bile devlete gitmedim hic hep ozele gittim cok yiprandik asikarima cok para gitti bu sefer yine asi derse devlette uc defa yaptirma hakkin oluyomus diyorum bu seferde orada yaptirayim olmazsa zaten tup ona cok gidiyo bari ona virikim yapalim diyorum kadam cok karisik hic yaptiran biriyle konusmadim iyimi die bide sperm den korkuyorum devlet biraz sorumsyz Allah korusun karisma durumu filan olurmu die aklima bi suru sey geliyo sirf o yuzden yaptirmak istemiyom dusununce hayirlisi artik rabbim yardimcimiz olsun ins bi an once kendiliginden olur ins hic biseye gerek kalmaz ins

inşallah cnm amin , ben karışıklık falan olacağını sanmıyorum , şimdi devletler bile özel gibi aslında , özelden çokta farkı yok, şu an için tek çözüm devletse güvenmekten başka çare yok gibi , sonuçta bütün tahlillerimizi orda yaptırabiliyoruz spermide onun gibi düşünmeye çalış , Allah yardımcın olsun cnm

saol canim haklisin icimi rahatlattin hakkimizda hayirlisi artik rabbim ne dilemisse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…