Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hayırlı olsun diyorum, ankara memorial de be kadar ücreti?kızlarrr ankara memorial aygül hanımdan ilk randevumu aldım.kafam attı valla aşılama deneyemeden tüpe geçiyorum :)))
Hayırlı olsun canım. Daha kesin sonuç. Ne zaman başlıyor tedavin.kızlarrr ankara memorial aygül hanımdan ilk randevumu aldım.kafam attı valla aşılama deneyemeden tüpe geçiyorum :)))
slm canim nasilsin asilamayi ne yaptin sen bayadir haber alamiyom kizlardan ebrulikiz melike222 hic girmiyolar galiba senin haberin varmi onlardan biraz girememistim bende sorada msj attim cevap gelmedi nasil oldu melike222 keseyi gorecekti bayramdan sora haberin varmi seninMerhaba, hayırlı olsun diyorum, ankara memorial de be kadar ücreti?
canım merhaba, benim aşılama kasım a kaldı, malum diyarbakurdaki okaylar yüzünden eşim yola çıkmayalım dedislm canim nasilsin asilamayi ne yaptin sen bayadir haber alamiyom kizlardan ebrulikiz melike222 hic girmiyolar galiba senin haberin varmi onlardan biraz girememistim bende sorada msj attim cevap gelmedi nasil oldu melike222 keseyi gorecekti bayramdan sora haberin varmi senin
saol canım ücret 4.500+ ilaçlar. trabzondan gidicem ben.cumartesi ön görüşme yapalım dedi eksik tahlil ne varsa bakalım falan. ondan sonra regl olunca başlıycaz tedaviye. aşılama çok istiyodum ama bi denemek nasip olmadı ben de tüpe karar verdim. yoruldum yaa belki daha kesin sonuç alırım dedim tabi Allah ne derse o olur. İnşallah yüzümüz güler artık. ama Aygül Hanım tüp bebek bölüm başkanıymış ve alanında çok iyi diyolar. çok istekliyim heyecanlıyım :)Merhaba, hayırlı olsun diyorum, ankara memorial de be kadar ücreti?
Dilerim tüm hayallerin gerçekleşir... Biz de diyarbakır memorialden aynı fiyatı aldık... Aşılama için 750 dediler, tüp için 4500. Biz de bu ay ilk defa aşılamaya başlayacaktık ancak buralar karıştı basından da takip ettiğiniz üzeresaol canım ücret 4.500+ ilaçlar. trabzondan gidicem ben.cumartesi ön görüşme yapalım dedi eksik tahlil ne varsa bakalım falan. ondan sonra regl olunca başlıycaz tedaviye. aşılama çok istiyodum ama bi denemek nasip olmadı ben de tüpe karar verdim. yoruldum yaa belki daha kesin sonuç alırım dedim tabi Allah ne derse o olur. İnşallah yüzümüz güler artık. ama Aygül Hanım tüp bebek bölüm başkanıymış ve alanında çok iyi diyolar. çok istekliyim heyecanlıyım :)
kızlarrr ankara memorial aygül hanımdan ilk randevumu aldım.kafam attı valla aşılama deneyemeden tüpe geçiyorum :)))
canımm beni listeden sil istersen kimyasal çıktı gebeliğim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..
Nick........................Operasyon.............................Sonuç
zeyyil..................................1.aşılama...............................
melike222..........................2.aşılama...............................
mfatmaa............................1.aşılama...............................
leylabulut...........................______...............................
yumyumy..........................1.aşılama................................
xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
peneblen.............................1.Tüp..................................Tüpe geçtik
WAW...................................1.aşılama.............................
Tanti....................................2.aşılama.............................
Kimyager1508....................2 aşılama..............................
demir86.................................1.aşılama............................İptal
happymeal............................1.aşılama.............................İptal
Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede
gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede
ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede
deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede
Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede
amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede
Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede
zelal89...................................1.aşılama...............................Beklemede
semcan.................................2.aşılama...............................Beklemede
zozitos....................................2.aşılama..............................Beklemede
evet canim haklisin karisik ortalik simdilik sojmkaga cikilmiyo hayirlisi bole demekki benimde dusuk oldu dis gebelikten cok korktum dr dedi degerin artarsa az az dis gebelikten supelenecegim igne vurur dusururuz dedi cok sukur deger dustu 97 diydi enson simdi 42. ye dustu sifirlanmasi lazim dedi dr simdi kanamam devam ediyo daha az az uc gun sora bi ay olacak kanamam baslayali cok sukur iyiyim ins yine olur bi an once herseyde vardir bi hayirC
canım merhaba, benim aşılama kasım a kaldı, malum diyarbakurdaki okaylar yüzünden eşim yola çıkmayalım dedi(( ebru ile dün mesajlaştık, aşılaması tutmadı
melike yi bende merak ediyorum? Sen ne yaptın?
Dilerim tüm hayallerin gerçekleşir... Biz de diyarbakır memorialden aynı fiyatı aldık... Aşılama için 750 dediler, tüp için 4500. Biz de bu ay ilk defa aşılamaya başlayacaktık ancak buralar karıştı basından da takip ettiğiniz üzerebiz de ilçedeyiz merkeze gitmek sıkıntı yaratacağı için kasıma erteledik, hayırlısı diyelim artık... Sizin sıkıntı neydi? Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay evvel, sperm hızı 0... Toparlamadı ameliyat sonrası da, ilk olarak aşılama önerdi dr muz!
hayırlısı olsun canım birlikte geçmiş olduk. Peki başladın mı ilaç tedavisine uzun protokol mu yapacaklar merak ettim
kızlarrr ankara memorial aygül hanımdan ilk randevumu aldım.kafam attı valla aşılama deneyemeden tüpe geçiyorum :)))
canımm beni listeden sil istersen kimyasal çıktı gebeliğim
çok sağol canım inşallah güzel sonucu alırız. sen nerde yaptırcan ?selam canım. hayırlısı olsun. bende tüp bebeğe geçicem
canım inan çok üzüldüm... ne desem bilemedim. ne yapacaksınız şimdi tedaviye devam edebiliyor musun? gebe kalabiliyorsun buna da şükür buradaki arkadaşlardan kimyasal gebelik haberi verenler çok geçmeden normal gebelik haberi veriyorlar. inşaallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalabilirsin.canımm beni listeden sil istersen kimyasal çıktı gebeliğim
canım inan çok üzüldüm... ne desem bilemedim. ne yapacaksınız şimdi tedaviye devam edebiliyor musun? gebe kalabiliyorsun buna da şükür buradaki arkadaşlardan kimyasal gebelik haberi verenler çok geçmeden normal gebelik haberi veriyorlar. inşaallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalabilirsin.
Beni sorarsanız 14. günü adetimin. ve olgun yumurta bir değil iki taneymiş. birbirine çok yakın olduğu için zor anlaşıldı. biri 17 biri 18 civarı. ilk defa iki olgun yumurta, çok sevindim. Elhamdülillah bunları yaratan rabbim inşaallah bebeklerimizi de yaratır. yarın çatlatma iğnesi olacak dua edin.
Dualarımdasınız...