Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, hayırlı olsun diyorum, ankara memorial de be kadar ücreti?
slm canim nasilsin asilamayi ne yaptin sen bayadir haber alamiyom kizlardan ebrulikiz melike222 hic girmiyolar galiba senin haberin varmi onlardan biraz girememistim bende sorada msj attim cevap gelmedi nasil oldu melike222 keseyi gorecekti bayramdan sora haberin varmi senin

C
slm canim nasilsin asilamayi ne yaptin sen bayadir haber alamiyom kizlardan ebrulikiz melike222 hic girmiyolar galiba senin haberin varmi onlardan biraz girememistim bende sorada msj attim cevap gelmedi nasil oldu melike222 keseyi gorecekti bayramdan sora haberin varmi senin
canım merhaba, benim aşılama kasım a kaldı, malum diyarbakurdaki okaylar yüzünden eşim yola çıkmayalım dedi:((( ebru ile dün mesajlaştık, aşılaması tutmadı:( melike yi bende merak ediyorum? Sen ne yaptın?

merhabalar ilk iğnemi oldum bugün puregon 75 le başladık , pazartesi kontrole kadar devam dedi , coraspin 100 ve previt possitive de kullanıyorum hayırlısı bakalım :)

Merhaba, hayırlı olsun diyorum, ankara memorial de be kadar ücreti?
saol canım ücret 4.500+ ilaçlar. trabzondan gidicem ben.cumartesi ön görüşme yapalım dedi eksik tahlil ne varsa bakalım falan. ondan sonra regl olunca başlıycaz tedaviye. aşılama çok istiyodum ama bi denemek nasip olmadı ben de tüpe karar verdim. yoruldum yaa belki daha kesin sonuç alırım dedim tabi Allah ne derse o olur. İnşallah yüzümüz güler artık. ama Aygül Hanım tüp bebek bölüm başkanıymış ve alanında çok iyi diyolar. çok istekliyim heyecanlıyım :)

saol canım ücret 4.500+ ilaçlar. trabzondan gidicem ben.cumartesi ön görüşme yapalım dedi eksik tahlil ne varsa bakalım falan. ondan sonra regl olunca başlıycaz tedaviye. aşılama çok istiyodum ama bi denemek nasip olmadı ben de tüpe karar verdim. yoruldum yaa belki daha kesin sonuç alırım dedim tabi Allah ne derse o olur. İnşallah yüzümüz güler artık. ama Aygül Hanım tüp bebek bölüm başkanıymış ve alanında çok iyi diyolar. çok istekliyim heyecanlıyım :)
Dilerim tüm hayallerin gerçekleşir... Biz de diyarbakır memorialden aynı fiyatı aldık... Aşılama için 750 dediler, tüp için 4500. Biz de bu ay ilk defa aşılamaya başlayacaktık ancak buralar karıştı basından da takip ettiğiniz üzere:( biz de ilçedeyiz merkeze gitmek sıkıntı yaratacağı için kasıma erteledik, hayırlısı diyelim artık... Sizin sıkıntı neydi? Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay evvel, sperm hızı 0... Toparlamadı ameliyat sonrası da, ilk olarak aşılama önerdi dr muz!

kızlarrr ankara memorial aygül hanımdan ilk randevumu aldım.kafam attı valla aşılama deneyemeden tüpe geçiyorum :)))

hayırlısı olsun canım birlikte geçmiş olduk. Peki başladın mı ilaç tedavisine uzun protokol mu yapacaklar merak ettim

:nazar:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :KK46:
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..:KK5:

Nick........................Operasyon.............................Sonuç

zeyyil..................................1.aşılama...............................:KK46::nazar:

melike222..........................2.aşılama...............................:KK46::nazar:

mfatmaa............................1.aşılama...............................:KK46::nazar:

leylabulut...........................______...............................:KK46::nazar:

yumyumy..........................1.aşılama................................:KK46::nazar:

xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

peneblen.............................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

WAW...................................1.aşılama.............................:KK43:

Tanti....................................2.aşılama.............................:KK43:

Kimyager1508....................2 aşılama..............................:KK43:

demir86.................................1.aşılama............................İptal :KK57:

happymeal............................1.aşılama.............................İptal :KK57:

Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede

Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede

gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede

ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede

umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede

deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede

aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede

Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede

amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede

Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede

zelal89...................................1.aşılama...............................Beklemede

semcan.................................2.aşılama...............................Beklemede

zozitos....................................2.aşılama..............................Beklemede
canımm beni listeden sil istersen kimyasal çıktı gebeliğim

C

canım merhaba, benim aşılama kasım a kaldı, malum diyarbakurdaki okaylar yüzünden eşim yola çıkmayalım dedi:((( ebru ile dün mesajlaştık, aşılaması tutmadı:( melike yi bende merak ediyorum? Sen ne yaptın?
evet canim haklisin karisik ortalik simdilik sojmkaga cikilmiyo hayirlisi bole demekki benimde dusuk oldu dis gebelikten cok korktum dr dedi degerin artarsa az az dis gebelikten supelenecegim igne vurur dusururuz dedi cok sukur deger dustu 97 diydi enson simdi 42. ye dustu sifirlanmasi lazim dedi dr simdi kanamam devam ediyo daha az az uc gun sora bi ay olacak kanamam baslayali cok sukur iyiyim ins yine olur bi an once herseyde vardir bi hayir

Slm kizlar bende katıldım araniza ;)
4 senelik evliyim pikoluyum tüplerimden biri tıkalı 6 ay klomen kullandim ilk üç ayında yumoslar büyümedi son üç ayda büyüdüler catlatma iğnesi vuruldum ama sonuç hep negatif oldu :( bu klomendeki son ayimdi tedaviyi bırakmaya karar vermiştim eşim aşılama yapalim dedi bikaç doktorla konuştum en az 1000 liradan bahsediyolar ve % 14 şans veriyolar. Bizde eşimle düşündük okadar parayi aşılamaya verene kadar tüp bebek yaptiralim dedik kafam cok karıştı ne gibi aşamaları var maddi ve manevi nelerle karsilasicam bi anlatın hele psikolojim bozuldu düşünmekten :(

Dilerim tüm hayallerin gerçekleşir... Biz de diyarbakır memorialden aynı fiyatı aldık... Aşılama için 750 dediler, tüp için 4500. Biz de bu ay ilk defa aşılamaya başlayacaktık ancak buralar karıştı basından da takip ettiğiniz üzere:KK43: biz de ilçedeyiz merkeze gitmek sıkıntı yaratacağı için kasıma erteledik, hayırlısı diyelim artık... Sizin sıkıntı neydi? Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay evvel, sperm hızı 0... Toparlamadı ameliyat sonrası da, ilk olarak aşılama önerdi dr muz!

canım bizdeki tek problem polikistik over. her ay klomenle büyüyodu yumurta olmuyodu ama bu ay iğneyle büyümedi aşılama iptal oldu.hiç aşılama deneyemedim yani.ben de zaten izin alırken zorlanıyorum o yüzden tüpe geçmeye karar verdim canım.

hayırlısı olsun canım birlikte geçmiş olduk. Peki başladın mı ilaç tedavisine uzun protokol mu yapacaklar merak ettim

yok canım hafta sonu ilk görüşme için gidicem ön görüşme yapalım dediler. sanırım kasımın ilk haftası başlıycam bakalım ne olur. sen ne zaman başlıyosun canım.nerde yaptrcan?

canımm beni listeden sil istersen kimyasal çıktı gebeliğim
canım inan çok üzüldüm... ne desem bilemedim. ne yapacaksınız şimdi tedaviye devam edebiliyor musun? gebe kalabiliyorsun buna da şükür buradaki arkadaşlardan kimyasal gebelik haberi verenler çok geçmeden normal gebelik haberi veriyorlar. inşaallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalabilirsin.

Beni sorarsanız 14. günü adetimin. ve olgun yumurta bir değil iki taneymiş. birbirine çok yakın olduğu için zor anlaşıldı. biri 17 biri 18 civarı. ilk defa iki olgun yumurta, çok sevindim. Elhamdülillah bunları yaratan rabbim inşaallah bebeklerimizi de yaratır. yarın çatlatma iğnesi olacak dua edin.

Dualarımdasınız...

canım inan çok üzüldüm... ne desem bilemedim. ne yapacaksınız şimdi tedaviye devam edebiliyor musun? gebe kalabiliyorsun buna da şükür buradaki arkadaşlardan kimyasal gebelik haberi verenler çok geçmeden normal gebelik haberi veriyorlar. inşaallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalabilirsin.

Beni sorarsanız 14. günü adetimin. ve olgun yumurta bir değil iki taneymiş. birbirine çok yakın olduğu için zor anlaşıldı. biri 17 biri 18 civarı. ilk defa iki olgun yumurta, çok sevindim. Elhamdülillah bunları yaratan rabbim inşaallah bebeklerimizi de yaratır. yarın çatlatma iğnesi olacak dua edin.

Dualarımdasınız...

ayy canım inşallah birilrei hamileyim yazdığında kendiminmiş gibi seviniyorum. inşallahh hepimiz Seviniriz canım

Back