Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy canım inşallah birilrei hamileyim yazdığında kendiminmiş gibi seviniyorum. inşallahh hepimiz Seviniriz canım
inşaallah canım inan ki ben de öyle, arkadaşın kimyasal haberini okudum çok şaşırdım üzüldüm. Hamile haberini duyunca da öyle mutlu oluyorum imkansız değil rabbim yaratınca nasıl da oluyor diyorum rahatlıyorum, bize de verir diye ümit ediyorum. inşaallah senin de ve buradaki tüm arkadaşların da hamile haberini alırız hayırlısıyla...

:nazar:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :KK46:
Canım arkadaşlarım Eylül ayını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Yepyeni umutlarla Ekim ayında Aşılama veya Tüp bebek yaptıracak dostlar.gelin bu başlık altında toplanalım..:KK5:

Nick........................Operasyon.............................Sonuç

zeyyil..................................1.aşılama...............................:KK46::nazar:

melike222..........................2.aşılama...............................:KK46::nazar:

mfatmaa............................1.aşılama...............................:KK46::nazar:

leylabulut...........................______...............................:KK46::nazar:

yumyumy..........................1.aşılama................................:KK46::nazar:

xyzxyz.................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

eymen4545.........................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

durka..................................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

peneblen.............................1.Tüp..................................Tüpe geçtik

WAW...................................1.aşılama.............................:KK43:

Tanti....................................2.aşılama.............................:KK43:

Kimyager1508....................2 aşılama..............................:KK43:

demir86.................................1.aşılama............................İptal :KK57:

happymeal............................1.aşılama.............................İptal :KK57:

Ayneyn.................................1.aşılama.............................Beklemede

Yunu.....................................1.aşılama............................Beklemede

gygry.....................................1.aşılama............................Beklemede

ne_desem_bilmem.............2.aşılama.............................Beklemede

umuttttt................................1.aşılama.............................Beklemede

deniz_1988..........................1.aşılama..............................Beklemede

aysegl89...............................1.aşılama...............................Beklemede

Keser84................................1.aşılama..............................Beklemede

amanda29............................1.aşılama...............................Beklemede

Mevanurrrr...........................2.aşılama..............................Beklemede

zelal89...................................1.aşılama...............................Beklemede

semcan.................................2.aşılama...............................Beklemede

zozitos....................................2.aşılama..............................Beklemede
03minnak..........1tup bebek ..........tedavi....

merhaba arkadaşlar bişey sorcam az önce ikinci iğnemi yaptım , dünki kullandığı iğneyi hemşire çıkarıp yenisini taktımı emin olamıyorum , iğneyi yaptıktan sonra aklıma geldi sizce bişey olurmu :(

inşaallah canım inan ki ben de öyle, arkadaşın kimyasal haberini okudum çok şaşırdım üzüldüm. Hamile haberini duyunca da öyle mutlu oluyorum imkansız değil rabbim yaratınca nasıl da oluyor diyorum rahatlıyorum, bize de verir diye ümit ediyorum. inşaallah senin de ve buradaki tüm arkadaşların da hamile haberini alırız hayırlısıyla...

amin canım inşallah. gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi

yok canım hafta sonu ilk görüşme için gidicem ön görüşme yapalım dediler. sanırım kasımın ilk haftası başlıycam bakalım ne olur. sen ne zaman başlıyosun canım.nerde yaptrcan?

Ben başladım canım uzun protokol şeklinde gidecek doktorum ama her şey yolunda giderse kasımda transferim olur inş. samsun tıp da yaptırıyorum canım

Ben başladım canım uzun protokol şeklinde gidecek doktorum ama her şey yolunda giderse kasımda transferim olur inş. samsun tıp da yaptırıyorum canım
hadi hayırlısı canım ben de trabzondayım ankara memorial de yaptırcam.uzun veya kısa protokol neye göre belirleniyo canım?

hadi hayırlısı canım ben de trabzondayım ankara memorial de yaptırcam.uzun veya kısa protokol neye göre belirleniyo canım?
Yunu sen neden trabzonda yaptirmiyorsun. Yaptırdın da sevmedin mi yoksa hiç yaptırmadın mı. Ben asılamalarımı özel karadenizde yaptırdım inşaallah gerek kalmaz ama tüp yaptırmam gerekirse de orada yaptırmayı düşünüyorum

merhaba kızlaaar benide alın aranıza listeye ekleyin :KK23: 10 ekimde oldum aşılamamı beklemedeyim şuan inşallaaaah allah gönlümüze göre versin hepimizin:KK46:

canım ben de clinart istiyodum ama maalesef eşimin erkek doktor takıntısı var :) burda imperialde 2 kere aşılama denemeye kalktım ikisinde de yumurta büyümedi iptal oldu. ben de ii bi doktor bulup gideyim dedim.öle oldu yani canım

Benim anladığım eğer adetin 21.günü başlarsan uzun oluyo ve lucrin diye bir iğneyle yumurtalıklar baskılanıyo kendinden büyümesin diye daha sonra gonallere geçiliyor. Ama kısa olanda adetin 2.günü başlanıyo buna tabi doktor karar veriyor. Hakkımızda hayırlısı canım

anladım canım hayırlısı valla.ama umutluyum ben :)

inşallah canım tabi umut etmek lazım yoksa stresle baş etmek insanı sıkıntıya sokuyor Birde şansın artmış oluyor bu da moral bizim için
polikistik over olanlar tupte basarili oluyomus hep bi umut iste :))

polikistik over olanlar tupte basarili oluyomus hep bi umut iste :))
Zaten başarı oranının artması çok normal canım bir sürü iğne veriyorlar ve hepside yumurtayı büyütmek için ve duyduğuma göre 20ye kadar bile yumurtası olan oluyormuş bundan da en kalitelileri seçiliyor bu süreç zaten herkeste normal işliyormuş. Sonuçta asıl iş transfer sonrası ve tutması o da tabi artık kaderine bağlı oluyor. Bir de tüp bebekler hakikaten özel oluyorlar erkeğin ve kadının en kaliteli örnekleri alındığı için inşallah bu sefer bekletmezler bizi

Zaten başarı oranının artması çok normal canım bir sürü iğne veriyorlar ve hepside yumurtayı büyütmek için ve duyduğuma göre 20ye kadar bile yumurtası olan oluyormuş bundan da en kalitelileri seçiliyor bu süreç zaten herkeste normal işliyormuş. Sonuçta asıl iş transfer sonrası ve tutması o da tabi artık kaderine bağlı oluyor. Bir de tüp bebekler hakikaten özel oluyorlar erkeğin ve kadının en kaliteli örnekleri alındığı için inşallah bu sefer bekletmezler bizi

canım ben geçen ay gonal f kullandım ama doktor sıkı takip etmedi yumurtalar büyümedi diye aşılama iptal oldu. bence doktor faktörü de önemli. hem bir ayım hem iğneler hem de umudum boşa gitti. o yüzden direkt tüpe geçtim zaten

Kızlar bu akşam 23.00 da ovitrelle vurunup cumartesi 11 de aşılama olacağım inşaallah. çatlasınlar diye havuca yüklendim hem kendini yiyorum hem kaynatıp suyunu içiyorum inşaallah faydası olur. ah bi çatlayıverseler. yumurtalar dünden bu güne hızlı büyümüş biri 20 diğeri 22 olmuş. akşam acile gidecektik ama eczacı kendin vurabilirsin dedi. evde kendi ovitrelle vuran var mı? dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?

melikeciğim selam canım nasılsın? gebeliğin kimyasal mı çıktı?? aaa hem çok şaşırdım hemde çok üzüldüm.
ewet canımm kimyasal çıktı bundada vardır bi hayır diyoruzz..tek sewinebildiğimiz doktor kimyasalda olsa gebelik oluşabiliyomuş şansın dahada arttı dedi tek buna sewinebildik..bundada vardır bi hayırr...herşey Rabbimden

canım inan çok üzüldüm... ne desem bilemedim. ne yapacaksınız şimdi tedaviye devam edebiliyor musun? gebe kalabiliyorsun buna da şükür buradaki arkadaşlardan kimyasal gebelik haberi verenler çok geçmeden normal gebelik haberi veriyorlar. inşaallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalabilirsin.

Beni sorarsanız 14. günü adetimin. ve olgun yumurta bir değil iki taneymiş. birbirine çok yakın olduğu için zor anlaşıldı. biri 17 biri 18 civarı. ilk defa iki olgun yumurta, çok sevindim. Elhamdülillah bunları yaratan rabbim inşaallah bebeklerimizi de yaratır. yarın çatlatma iğnesi olacak dua edin.

Dualarımdasınız...
seninn adına çokk sewindim canımm Rabbim gönlüne göre versinn en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız İnşallh tatlımm...2.adetimde tekrar kontrole gidicem doktor yumurtalıklarım sönmüş mü diye bakıcak eğer uygunsa 3.aşılamaya başlıcaz hayırlısıyla inşallah olurr...Rabbimm isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin...

Back