Ne demek canım yardımcı olabildiysem hayırlısı olsun inşAllah..Himm acaba bana asilama yapick mi persembe gunu soyler herlde genelde ust uste yapmiomus asilamayi ama bakalim merak ettim simdi bu igneleri yaptirinca sagol canim
Ayy canım inşaallah doktorunun yanından çok mutlu ayrılırsın. Rabbim yüzünü güldürsün, yavrunu göstersin sana inşaallah.Kızlar yarın dr kontrolüm var benim için dua edin lütfen güzel haberler alayım bebeğimi görelim,kalp atışlarını duyalım hayırlısı ile..
İnşAllah canım dualarınızı beklıyorum..Ayy canım inşaallah doktorunun yanından çok mutlu ayrılırsın. Rabbim yüzünü güldürsün, yavrunu göstersin sana inşaallah.
ya kizlar sabah belim kasikalrim agriyodu ama cok siddetli degil lavobada akintimla beraber cok hafif bi kan geldi ama adet olmama 1 hafta var doktorumu aradim aslinda nefret ederim evhamli tiplerden ama ben ole oldumdoktorum ya adet kanamasi basliycak dedi yada bebgin tutunma kanamasidir dedi test yapsam cikarmi dedim bugun 8.gunum cok nadir cikar ama cikmazsada bu yok demek degildir dedi kanamanin artisina gore hareket edelim dedi eger kanaman artarsa kanda baktir dedi kizlar dua edin neolur yerlesme kanamasi olsunnn
ins cnm guzel haberle gel ins:)Kızlar benim için dua edin lütfe yarın dr kontrolüm var güzel haberler alayım bebeğimi ve kalp atışlarını görelim HAYIRLISI ile..
ins cnm ins bakalim hayrlisi gelmedi daha kanamam sabah cok az geldi okadar ama agrim var hastalancakmisim gibi hayrlisi ins:)Ayy canım yerleşme kanamasıdır o inşaallah. Inşaallah kanaman artmaz.
Inslh guzel hayirli haberlerle gel canimKızlar benim için dua edin lütfe yarın dr kontrolüm var güzel haberler alayım bebeğimi ve kalp atışlarını görelim HAYIRLISI ile..
Insallah hersey yolunda gider canim, bende Cuma gidiyorum doktora heyecanliyim:)Kızlar benim için dua edin lütfe yarın dr kontrolüm var güzel haberler alayım bebeğimi ve kalp atışlarını görelim HAYIRLISI ile..
İnşallah canım hayırlısı olur...Insallah hersey yolunda gider canim, bende Cuma gidiyorum doktora heyecanliyim:)
Kaç çıktıya kizlar ben dayanamayip kan testi yaptim bugun 8.gunum sonuc negatif cokmu erken yaprim ya doktor belki cikar deyince dayanamadim((
0.463Kaç çıktı
Bence çok erken canım. Artabilir inşaallah değerin. Bekle kanamanın devamı gelmezse - insaallah- tekrar test yaptırırsın. Belki yeni yerleşiyordur değerleri yeni arttıracaktır.
cnm baya dusuk sonuc 3 4 gunde okadar yukselirmiki hayrlisi pek umidim yoktu bu ay olmadi sanirimBence çok erken canım. Artabilir inşaallah değerin. Bekle kanamanın devamı gelmezse - insaallah- tekrar test yaptırırsın. Belki yeni yerleşiyordur değerleri yeni arttıracaktır.
Ama bu kadar erken adet olacak değilsin herhalde. Neyse, Mevlam görelim neyler Neylerse güzel eyler. Inşaallah yükselir değerlerin.cnm baya dusuk sonuc 3 4 gunde okadar yukselirmiki hayrlisi pek umidim yoktu bu ay olmadi sanirim
Anladim canim ben dun vuruldum birde yarin vurulcam pers kontrol suan 2 yumurtam var 8-10 ... peki asilama mi yapicak dr un biliomusun
Allah yarrdimcimiz olsun cnm inslh tutarr asilaman..evet canım aşılama yapılacak, bu ikinci aşılamam 1. aşılama da başka bir doktor klomen ile denedi. şimdi iğne ile olacak kısmetse kaç tane iğne vurulacağımı merak ediyorum doğrusu maliyetinden dolayıbugün gidince öğrenirim artık
Allah yarrdimcimiz olsun cnm inslh tutarr asilaman..
malesef cnm doktorla knustuk bugun en ez 10 olmaliydi dedi yok malesef tutmadi hayrlisi degilmis diycez zamani degilmis daha demekBence çok erken canım. Artabilir inşaallah değerin. Bekle kanamanın devamı gelmezse - insaallah- tekrar test yaptırırsın. Belki yeni yerleşiyordur değerleri yeni arttıracaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?