Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Himm acaba bana asilama yapick mi persembe gunu soyler herlde genelde ust uste yapmiomus asilamayi ama bakalim merak ettim simdi bu igneleri yaptirinca sagol canim
Ne demek canım yardımcı olabildiysem hayırlısı olsun inşAllah..

Kızlar benim için dua edin lütfe yarın dr kontrolüm var güzel haberler alayım bebeğimi ve kalp atışlarını görelim HAYIRLISI ile..

Son düzenleme:
Kızlar yarın dr kontrolüm var benim için dua edin lütfen güzel haberler alayım bebeğimi görelim,kalp atışlarını duyalım hayırlısı ile..
Ayy canım inşaallah doktorunun yanından çok mutlu ayrılırsın. Rabbim yüzünü güldürsün, yavrunu göstersin sana inşaallah.

Ayy canım yerleşme kanamasıdır o inşaallah. Inşaallah kanaman artmaz.​

ya kizlar ben dayanamayip kan testi yaptim bugun 8.gunum sonuc negatif cokmu erken yaprim ya doktor belki cikar deyince dayanamadim ((

Bence çok erken canım. Artabilir inşaallah değerin. Bekle kanamanın devamı gelmezse - insaallah- tekrar test yaptırırsın. Belki yeni yerleşiyordur değerleri yeni arttıracaktır.
cnm baya dusuk sonuc 3 4 gunde okadar yukselirmiki hayrlisi pek umidim yoktu bu ay olmadi sanirim

Anladim canim ben dun vuruldum birde yarin vurulcam pers kontrol suan 2 yumurtam var 8-10 ... peki asilama mi yapicak dr un biliomusun

evet canım aşılama yapılacak, bu ikinci aşılamam 1. aşılama da başka bir doktor klomen ile denedi. şimdi iğne ile olacak kısmetse kaç tane iğne vurulacağımı merak ediyorum doğrusu maliyetinden dolayı bugün gidince öğrenirim artık

Allah yarrdimcimiz olsun cnm inslh tutarr asilaman..

Bence çok erken canım. Artabilir inşaallah değerin. Bekle kanamanın devamı gelmezse - insaallah- tekrar test yaptırırsın. Belki yeni yerleşiyordur değerleri yeni arttıracaktır.
malesef cnm doktorla knustuk bugun en ez 10 olmaliydi dedi yok malesef tutmadi hayrlisi degilmis diycez zamani degilmis daha demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…