Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

bende çikolata düşünnmüyorum okadar uğraşıp yapıcaz ve şekerler için bozulacak benımde nıkah şekerlerım öyleydi hep bozuldu kendım bıle bozdum yemek için..bende lavanta koyacağımm...asılı dursunn yada hiç bişey koymadan üzerine bebişimin ismini yazdırcam kağıtla zımbalıcam..

ben çikolata için ayrı lavanta kesesi için ayrı sğsler seçtim. çikolataları magnetli yaptım çikolata yense bile kalan süs magnetiyle birlikte kullanılabilir...

buda bizim eve gelen misafirlerimize dağıtacağımız şekerler..
hastane için ayrı sipariş vermiştim o hastanede dağıtılacak..
bu da uygun geldi malzemeyi aldım yaptım bugün bittii..umarım beğenirsiniz...

neredennereye çok cici olmuşşş şekerlerin ama şimdiden yapınca bayatlamazmı drajeler ve çikolatalarr_?

sordum aldığım yere bademin ömrü 6 ay dedi..hiç bişey olmazmış..açıkta kalınca..
sepet ,tül ,badem ve çubuklar 40 milyona mal oldu
benim önceden sipariş verdiğim 150 milyona mal olmuştu.mafoldumben
300 milyondan düştüler:gitme: iptal edemiyorum çünkü tanıdık..
birde hastane odamı süsleyecekler ..şimdi iptal edersem hiç bişeye para vermedi imajı çizerim
bana kocaman bir geçmiş olsun:gitme:

nerdennereye çok hoşlar güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin Allah..çok ucuza mal olmuşlar çok şekerler...

dün hiç hesapta yokken eminönüne işim düştü ve bende aldım bebik şekerimi zemuszemus

wrosecim bende istiom prensesinin şekerindennn...çok güsel bitanemmm....allah hayırlısıyla ikram etmeyi nasip etsinnnnyerimsenibennn

wrose güzelmiş şekerin.. o güzel günde bu şekerlerle tatlandıracaz ağzımızı düşündükçe çok heyecanlanıyo insan..

wrose güzelmiş şekerin.. o güzel günde bu şekerlerle tatlandıracaz ağzımızı düşündükçe çok heyecanlanıyo insan..

cok şekey miş şekerin şekerim :)

wrosecim çok güzelmiş gerçekten..
ne kadarmış tanesi canım..
çok teşekkür ederiz teyzelerii opuyorumnanaktan o güzel günü sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:
çok ucuza mal ettim 36 tane çanta içi için pembe tül, kurdela ve içine lavantası 25 tl verdim cnm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…