Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

askbuya çok güsel olmuş...çok şuker çokkkk ..tek eksik bebişler sanırım hayırlısıyla bi gelselerde doya doya öpsek koklasak ............:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

bende istiyorum hepsinden :kedi: aybike , aşkbuya çok güzel olmuş şekerleriniz :KK66:
tüm doğumları görebilsekte bebişleri canlı canlı görsek ne güzel olurduu yaaa :asigim:
ben kızıma bebek şekeri olarak bebekli çikolatalardan düşünüyorum hem anı olarakta saklanabiliyor vaktim olsa gidip alacam ama malesef vaktim hiç yok :ecrin_bebek:

Gözdecim çok güsel olmuş şekerler. Bende aynı bööle bişey yapmayı düşünüyorum. ama heralde ramazanda falan ancak yaparım ben. Sıcaklarda bozulmasın sonra :bbo:
Aybikecim keşşke kızımıs olsa da öyyle yapsak çok havalıymış valla. Sen hazır örülmüş aldın dimi canım

canım sen mesaj yazdığımız böümden garfık ekle var orda resım penceesi orayı tıkla kodu oraya yapıştır

canm 20 mlyon arabasıydı 17ye verdi ayakkabısın tanesi 300 bnliraydı 40 tanesi 14 ytl tülü 1 bçk mloyn şekeri 6 mlyon ucuzundan aldm şekeri:=))))emziği 5 mlyon kurdeleside 1 ytl felandı sanırsam.toplamı 44 ytl felan sanırsam.arkadaşm saolsun 1 satte yaptı ben sadece tül kestim:=)

çok uygunmuş sen nerden aldın eminönnündenmı 40 adet yaptın sanırım ben mıknatıslı ıstıyorumm

kahvecnn ordan canm...oraya gt saten bi sürü çeşit var gönlne göre olanı kesene göre olanı yaparsn..

aybike askbuya şekerleriniz çok güzel olmuşş
aybike nerden kaça aldığını da yazarmısın tatlım

eminönünden aldım bende kurukahveciye sapmadan düz ilerliyorsunuz ama..60 tane elbise +askıları+hazır keseleri+mıknatısları toplam 115 tl tuttu
şeker koymicam hatıra kalsın şekeri yemek için bozuyolar çünkü nikah şekerlerimde öyle yolmuştu çok üzülmüştüm 2 şeker için koca süs ziyan oluyor bu yüzden lavanta doldurcam keselere
beğenmenize çok sevindim,daha güzelleri sizlerin olsun inş.

aybike ve askbuya cok guzel olmuslar.sizin duygularinizi en iyi ben anliyorum cok haklisiniz,bende lavanta koymustum sekeri gorunce bozuyorlar cunku.hastane icin kac saat ugrastim sepetimiz fistik yesiliydi yesil ve beyaz tuller aldim beyeza yesil yesile beyaz kurdelalaerle bademleri tek tek sardim kurdelelerle susledim icinede sari ve bakir doreye sarili cikolatalar aldim mevlttede zaten gormusunuzdur keseden yapmistim. Sarkhan a mutlaka ugrayin ben cok gezdim kahvecinin orda cok var evet ama benim aldigim yerdeki bayan cok degisik seyler yapiyor ve fikir veriyor cok uzak degil zaten gidin bence.

ne kadar güzel şekerleri olmuş bebişlerimizin. sağlıkla gelsinler inşallah. :nazar:

aybikecim kafamı karıştırdın ben çikolata ve draje düşünüodum aama bu konuda haklısın ...of yaakafamçokkarıştı

Son düzenleme:
X