Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

Bu kelebeklerden banada kinada verilmisti. Bence güzel bir model bebek sekeri olarakda olur. Fiyatida iyimis.

kusura bakmayın çocukla ancak fırsat bulabildim.kese,emzik ve tüyü için 30 civarı ödemiştim sanırım.

URL=http://img190.imageshack.us/i/dscn5581c.jpg/]
[/URL]

umarım fikir açısından yardımcı olurum size.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

slm arkadaşlar;
yokmu bebek şekerini alan?? alanlar eklesin lütfen nerden ve kaça aldığınızı yazmayı unutmayın....

aybikecim çok cici alya duanın şekeriii..bitanede ben isterim yerimseniben

Sağlıkla gelsin alya dua şekerleri çok tatlıı kızımızda çok dadlu olur inş. bende isterim bendeeee :)))))))))))))))

leptabım seninde emeğin küçümsenemez bu şekerleri sayende bulduk
bu arada şeker isteyenler mevlüte gelsin yok öle bende isterim demek flnkaydirigubbakcemile

askbuya cok güzel olmuslar ellerinize saglık....:)

ah canm benm ya çok saolasınnn.çok çok teşkr ama bras büyük olmşş.bi çözemedm sonradan nasıl koycağımı o resmleri:=)

ah canm benm ya çok saolasınnn.çok çok teşkr ama bras büyük olmşş.bi çözemedm sonradan nasıl koycağımı o resmleri:=)

cnm kaldırdım zaztne buyuktu evet ımage sitesıne gir oradaki resize image yazan yeri işaretle 640-480 getir sonra resmını seç startla sonra çıkan sayfada en üsteki kodu en tepedekini sarı renklı kutu içerisinde olanı kopyala buraya gel cevap yazma sayfasında resım işareti var tıkla çıkan htpp yi sil kodu yapıştır okey le bu kadar dene bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…