Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

:asigim:
çok teşekkür ederiz teyzelerii opuyorumnanaktan o güzel günü sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:
çok ucuza mal ettim 36 tane çanta içi için pembe tül, kurdela ve içine lavantası 25 tl verdim cnm yerimseniben

çok güzel wrose.. fiyatıda uygunmuş gerçekten. bu şekilde hazır mı aldın yoksa malzemeyi alıp kendin mi yaptın. içinde badem şekeri mi var. bi de sen de şark handan mı aldın. çok sordum dimi:)

ben hazir almadim kendim birlestirdim evde. Ama fiyatlarini hatirlamiyorum baya önce almistim, galiba yelekler icin 12 Lira vermistim bir paketine icinde 12 tane vardi. Keseleri hic hatirlamiyorum. Lavantanin kilosu 4 Lira.

:asigim:

çok güzel wrose.. fiyatıda uygunmuş gerçekten. bu şekilde hazır mı aldın yoksa malzemeyi alıp kendin mi yaptın. içinde badem şekeri mi var. bi de sen de şark handan mı aldın. çok sordum dimi:)

saol cnmm beyendiğine sevindim opuyorumnanaktan sepet hazır içine malzemeyi ayrı aldım kendim yaptım hemen bitti zaten içine lavanta koydum ben ama bademde kunulabilir tabi şark handan aldım hepsinin fiyatı 25,00tl , geç cevabım içinde ayrıca kusura bakma :kedi:

Son düzenleme:
saol cnmm beyendiğine sevindim opuyorumnanaktan sepet hazır içine malzemeyi ayrı aldım kendim yaptım hemen bitti zaten içine lavanta koydum ben ama bademde kunulabilir tabi şark handan aldım hepsinin fiyatı 25,00tl , geç cevabım içinde ayrıca kusura bakma :kedi:

rica ederim canım ne kusuru.. ama çok uygun gerçekten. çok çeşit varmış orda ya. insanın kafası karışır gidinnce. en kısa zamanda gitmeli oraya da...

kızlar bizim adetlerimizde bebek şekeri yoktu sanki nerden çıktı bu şeker işi? CADIARZU

bu notluk seklinde olan Hastanede verilcek misafirlere. Diger 2 modeli mevlüt icin yaptim.
Daha baya var ama yapilcak. Daha sadece örnekleri hazirladim. Insallah yakinda hepsini hazirlarim.

Hastane icin 40 tane yapmaya düsünüyorum, eve gelen ve mevlüt icin 70 tane olucak.

X