Ekim 2009 bebeklerin bebek sekerleri buraya

fiyo juniour un fiyatları ok pahalı geldi bana ben daha uygun bakıyorum muhtemelen eminönünden toptancılara bakarım eşimle kendimiz yaparız

slm canım
geçen yıl eminönünden almıştım bende.Şarkhan var onun üst katında inanılmaz bir bebek mağazası var hiç göremiyeceğin çeşit orda gitmişken mutlaka uğra kapı süsleri,altın yastıkları falan ve fiyatları çok uygun.

hazırmı aldınız kendinizmi yaptınız bide oğlunuz çok tatlı suyu seviyoo galiba allah analı babalı büyütsün benim oğlumda havuzdan çıkmak istemiyoo çookk şekerler yaaaaaaahihoyyyt

hazırmı aldınız kendinizmi yaptınız bide oğlunuz çok tatlı suyu seviyoo galiba allah analı babalı büyütsün benim oğlumda havuzdan çıkmak istemiyoo çookk şekerler yaaaaaaahihoyyyt

valla malzemelerini aldım evde kendim içine lavanta doldurdum bir ara resmini koyarım.
çok tşk ederiz teyzesi evet suyu çok seviyor maşallah

slm kızlar bebiş şekerlerinin hepsi çok güzel bende aldım ama bunları görünce keşke biraz daha bekleseymişim diyorum ne değişik ne kadar şık modeller varmış benim modelimde ekleyebilirsem düzgün bu hanımlar çok gezememiştim çok sıcaktı acele edip almıştım
bide yakından ekleyelim
böyle acayip çıkmış ama yakından daha güzeller resim çekme kabiliyetim sıfır

bence çok şekerler çok ta şık duruyolar bende bu modeli hiç görmemiştim ya bide arkadaşlar nerden ve kaça aldığınızıda yazarsanız daha iyi olur

kıslar öglen diger resimleri eklerken sorun çıktı meloşları ekleyemedim buarada sepetlerden 40tane aldım eminönünden yeni ekleyecegim melekleride bi arkadaşım almış bana 15tane melek çok severimde
şimdi sizden fikir istiyom kızlar sepetlerin içine pembe bademmi koysam tüle sarılı yoksa çikolatamı bide bu melekleri nasıl süslesem keseyemi yapıştırsam badem koyup yada çikolatamı yapıştırsam alt kısmına yada kanat kısmına küçük tüle badem koysam 2tane ay çok karıştı ama sizce nasıl yapimm yardımmmm lütfennn

bence tül icine bademleri koyup baglasan daha sik olucak gibi geliyor bana. Istersen bunlarin arkasina hem tül hem miknatis yapistirisin dolap süsü olur. Ben Mevlüt sekerlerimi ögle yapicam. Ama ben icine sadece lavanta koymayi düsünüyorum cünkü bademler yendigi icin kese aciliyor ve modelin sekli bozuluyor.

sağol canım inşallah eylül başı gibi gidicem bakmaya

bunlar bizim mevlüt sekerlerimiz olucak, yaninda örgü yelekler olucak kismetse.

bunlarin icine daha lavanta keseler yapicam. Bebek sekerlerimi herhalde augustos sonu gibi yaparim.

kızlar bugün eminönüne gittim bebek şekeri işimi hallettim...bayağı yoruldum ama içime sinen bir şeker oldu...

bu şekerimiz

buda sepetimiz

işte bunlar sipariş verdiğimiz şekerlerimizzz..sonrasında hatıra olarak verdiğim kişiler arabalarına asabilecekler yada yadaa ne yaparlar bilmiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile3

kıslar hepinizinki muhteşem bende kasım 2009 annesiyim ve hepsine bayıldım.bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alıp bu şekerleri güzel günlerde kullanmanız dileğiylezemuszemuszemuszemuszemuszemus

çok güzel ve değişik modeller en iyisi bende iyice şişmeden gidip bi bakayım emi önüne pazar günü açıkmı bilen var mı

maalesef haftasonu kapalı canım yani pazar çalışmıyorlar.mandal şeklinde olanlardan Şarkhanda vardı geçen yıl alt kattaydı hatta.yerimseniben

Canım bu çok güzel bir model. ama hep nikahlarda dağıtıldığını gördüm ben. Bebek için daha farklı olmalı diye düşünüyorum tabi zevk meselesidir. Çok beğendiğim için buzdolabına süs olarak astım gören herkeste bayılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…