- 17 Ekim 2008
- 1.121
- 3
- 41
çok uygun geldi bana iyi almışsınız resmi varmı bı görmek isterimmm
resim ekliyemedim.eklemeye çalışıcam canım
yaaa ne güzelll bu tarz şeyleri satın alacağınız yerler var..benim yaşadığım şehirde olmadığı için mecbur sipariş verdimm:çok üzgünüm:
fiyo juniour un fiyatları ok pahalı geldi bana ben daha uygun bakıyorum muhtemelen eminönünden toptancılara bakarım eşimle kendimiz yaparız
slm canım
geçen yıl eminönünden almıştım bende.Şarkhan var onun üst katında inanılmaz bir bebek mağazası var hiç göremiyeceğin çeşit orda gitmişken mutlaka uğra kapı süsleri,altın yastıkları falan ve fiyatları çok uygun.
hazırmı aldınız kendinizmi yaptınız bide oğlunuz çok tatlı suyu seviyoo galiba allah analı babalı büyütsünbenim oğlumda havuzdan çıkmak istemiyoo çookk şekerler yaaaaaaahihoyyyt
resim ekliyemedim.eklemeye çalışıcam canım
slm canım
geçen yıl eminönünden almıştım bende.Şarkhan var onun üst katında inanılmaz bir bebek mağazası var hiç göremiyeceğin çeşit orda gitmişken mutlaka uğra kapı süsleri,altın yastıkları falan ve fiyatları çok uygun.
kızlar bugün eminönüne gittim bebek şekeri işimi hallettim...bayağı yoruldum ama içime sinen bir şeker oldu...
bu şekerimiz
buda sepetimiz
kızlarr bebek şekeri malzememi aldımm..şimciklik bademi almadığım için küp şekerle münük bi deneme yaptım,hemen sise gösteriim dedimm:)) büyük ihtimal biçok yerde görmüşsünüsdür bunu ama hem fiyatı uygun hem de ben biblo olayını çok semiorum oyüsden bunu seçtim..hemde kızımnan benim kalbim benim bedenimde atıyo ya hani,ondan bunu şeyettimm opuyorumnanaktan bakın bakiim beğencekmisiniss
işte bunlar sipariş verdiğimiz şekerlerimizzz..sonrasında hatıra olarak verdiğim kişiler arabalarına asabilecekler yada yadaa ne yaparlar bilmiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile3
slm kızlar bebiş şekerlerinin hepsi çok güzel bende aldım ama bunları görünce keşke biraz daha bekleseymişim diyorum ne değişik ne kadar şık modeller varmış benim modelimde ekleyebilirsem düzgün bu hanımlar çok gezememiştim çok sıcaktı acele edip almıştımbide yakından ekleyelim böyle acayip çıkmış ama yakından daha güzeller resim çekme kabiliyetim sıfır
kıslar öglen diger resimleri eklerken sorun çıktı meloşları ekleyemedim buarada sepetlerden 40tane aldım eminönünden yeni ekleyecegim melekleride bi arkadaşım almış bana 15tane melek çok severimdeşimdi sizden fikir istiyom kızlar sepetlerin içine pembe bademmi koysam tüle sarılı yoksa çikolatamı bide bu melekleri nasıl süslesem keseyemi yapıştırsam badem koyup yada çikolatamı yapıştırsam alt kısmına yada kanat kısmına küçük tüle badem koysam 2tane ay çok karıştı ama sizce nasıl yapimm yardımmmm lütfennn
çok güzel ve değişik modeller en iyisi bende iyice şişmeden gidip bi bakayım emi önüne pazar günü açıkmı bilen var mı
maalesef haftasonu kapalı canım yani pazar çalışmıyorlar.mandal şeklinde olanlardan Şarkhanda vardı geçen yıl alt kattaydı hatta.yerimseniben
slm; bebek şekeri konusunda kararsız kaldım beğendiğim bir modelin linkini veriyorum düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniza.s. fiyatıda uygun geldi 50 adet 55 lira
kelebekli bebek şekeri(elifbabygift), #18321732 Gittigidiyor.com