Çok sevindim.Cemil Bey ben daha 2,5 aylıkken oğlum olacağını söyledi hemen,seninde oğluşun olacakmış ne güzel,yalnız neden ufuk üniversitesi,mesada yeni doğan bakımından çok iyiymiş,sen mi seçtin yoksa Cemil Bey mi yönlendirdi?
kıslar bu arada bilmiyorum duydunuzmu siz ssk yönetmeliği değişmiş artık doğumların %70 ini ödüyor bunu bence doktorunuzla bi konuşun bizim hastanede doğum 1350 liradan 500 liraya düştü bence sizde bi araştırın derim
benım doktorum ssk sız 900 alıyor ssk geçmıyor ayrıca hastane parası var oda ssklo 1,100 medıcanada bende ssk yok sanırım 3 mılyara patlar bize.
Benim doğumum acıbadem kadıköyde olacak Allahım nasip ederse, Dr.um da Deniz Gökalp.Doğumum bedava çünkü acıbadem sigortalıyım. Ama normal şartlarda 9.000 diye biliyorum.
öncelikle allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.benimde özel sig vardı ama farklı bir bankanın sigortasıydı dolayısıyla acıbademe yetmedi doğum için mutad kontrollerde ordan düşüyor çünkü.evet 9000 haklısın geçen yıl bana sigorta indirimli 8500 fiyat verilmişti sezeryan için bköy acıbademde.benim dr oranın ama doğum için her yere gidebiliyodu allahtan.sana bişey sorcaktım acıbadem sig tüm doğum masraflarını karşılıyormu?ve ne kadar ödedin yıllık olarak.
Amin Canım hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Acıbadem tüm masraflarımı karşılıyor. Bu 2.yılım bu yıl 2.200 ödedim.Geçen sene 2.300 civarıydı. Hasarsızlık indirimiyle indi 100 tl sanırım. Zaten planlı ödedim bunu hamilelik için eşimin özel sigortası farklı. Bu benim özel sigortam gebelik teminatlı.
kıslar bu arada bilmiyorum duydunuzmu siz ssk yönetmeliği değişmiş artık doğumların %70 ini ödüyor bunu bence doktorunuzla bi konuşun bizim hastanede doğum 1350 liradan 500 liraya düştü bence sizde bi araştırın derim
istanbul daha ucuz bu izmire göre yaww
Canım haberin varmı Gazide doğum 550 TL oldu. Epiduralli Normal doğumda Sezeryanda aynı fiyat.
Bende orayı düşünüyorum canım inşallah Ekime kadar fiyatlar artmaz bende sormuştum şaşırdım bu fiyatı duyunca hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız İnşallah :CüvCüv: