Ben de Ethica'da genel anesteziyle sezeryan yapacağım kısmetse. Doğuma aynı hastanede çalışan doktorum Ali Paşa Oskay girecek. Hastanenin yenidoğan ünitesi yenilenmiş ve çok iyiymiş, zaten hastanede çok temiz, güven veriyor. İnsanlar güleryüzlü, Allah devlet hastanesinde doğuracak arkadaşlara da böyle personel nasip etsin. Çünkü morale ve güleryüze en fazla ihtiyaç duyacağımız an, doğum anı herhalde. Annem İstanbul'un tanınmış devlet hastanelerinden birinde doğurmaya çalışırken, yan tarafta bir ebenin yine doğum sancısı yüzünden çığlık atan bir kadına " Yaparken de sesin bu kadar çıkıyor muydu!!!!!" diye bağırdığını hala anlatır. Travma yaratır insanda!! Allah iyilerle karşılaştırsın, kötüye muhtaç etmesin! Manyak insanlar her sektörde var mutlaka, sadece özel sektörde böyle bir küstahlığın işten atılmak anlamına geleceğini bildiklerinden kamudaki kadar pervasız davranamıyorlar tahminimce.
günaydın canım. acaba epidural normal de yapıyo mu. anestezi uzmanları nasıl incirli nin..
devlet ve ssk konusunda çok haklısın. kızımı ben okmeydanı ssk da doğurdum. hem de daha 21 yaşımdaydım. nasıl cesaret ettim buna hala düşünüyorum cahil cesaretei imkanlar falan işte. ama şaun büyük söylemeyim hiç bi kuvvet gönderemez beni ssk ya. rezalet bi yer. her çeşit insan pislik. azar her şey var. doğumdan sonra sabah kadar gözümü kırpmadım sanki bebeği gelip alcaklarmış gibi. üstelikte doğumda kolunu kırmışlar ve çocuk doktoru muayene bile etmedi gece çocuğun hareketlerin kendim farkettim. çok zor günlerdi geçti çok şükür... kızım çok sğlıklı şuan 11 yaşında...