• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ek iş lütfen yardım...

melekyuzlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
46
14
98
Ankara
Merhaba kızlar. ..
Daha önceden de yazdım ama kimseden cevap gelmeyince bir de buraya yazayım dedim. Evde yapabileceğim ek iş arıyorum. Nikah şekeri, sabun paketleme, çanta katlama v.s. gibi. Yardımcı olabilecek var mı aranızda???
(Bu arada Ankarada yaşıyorum ...)

Merhaba kızlar. ..
Daha önceden de yazdım ama kimseden cevap gelmeyince bir de buraya yazayım dedim. Evde yapabileceğim ek iş arıyorum. Nikah şekeri, sabun paketleme, çanta katlama v.s. gibi. Yardımcı olabilecek var mı aranızda???
(Bu arada Ankarada yaşıyorum ...)

is ilanlari acan sayfalara bak canim konunu takip edicem bende ariyorum ayni sekilde :)

istanbulda olsanız eminönüne gidip birkaç dükkanla konuşun derdim, illaki olumlu sonuç alırdınız.Ankarada yokmu istanbuldaki gibi çarşılar oralara gidip direk konuşsanız?

istanbulda olsanız eminönüne gidip birkaç dükkanla konuşun derdim, illaki olumlu sonuç alırdınız.Ankarada yokmu istanbuldaki gibi çarşılar oralara gidip direk konuşsanız?
Vardıe belki ama nerelerde hiç bir fikrim yok. Gezmek lazım aslında.. Bem ortaokula giderken komşumuz yapardı otellerde olur ya küçük kutularda sabun dikiş seti falan onları kutulardı bizede verirdi iş. adamlar getirir götürürlerdi. Sen sadece yapardın. Öyle bişey istiyorum..

Vardıe belki ama nerelerde hiç bir fikrim yok. Gezmek lazım aslında.. Bem ortaokula giderken komşumuz yapardı otellerde olur ya küçük kutularda sabun dikiş seti falan onları kutulardı bizede verirdi iş. adamlar getirir götürürlerdi. Sen sadece yapardın. Öyle bişey istiyorum..

ilk olarak internetten bakının çevrenizdekilerede haber bırakın bu tarz bir iş aradığınızı.İllaki ankaradada bir eminönü vardır..Çıkrıkçılar yokuşu diye bir yer duymuştum ankarada bir baksanız oralara

evet öyle bir yer varda orda nikah şekerinden başka bişey yoktur. ve onlarda kendileri yapıyor zaten siparişle. kızım için bebek şekeri araştırırken sormuştum..

Back