vaveylacım doğum tarihi ne.benim oğlum 1eylül doğumlu ama erken doğdu.nınım ben daninonun benim yoğurdumdan veriyorum.oğlum yoğurt yemeye başladı böylece.
biz bugün öğlen yoğurt çorbası yedik..akşama da vaveyla nın tarifiyle bulgurlu tarhanalı köfte çorbası yapıyorum ondan vericem birazcık :ecrin_bebek:
nınım hiç hazır yoğurt vermedim ben ama haftaya tatile çıkıyoruz mecburen hazır vericem daninoyu tercih ederim zaten sütaş bir de danino var sanırım başka varmı bilmiyorum
ohh afiyet olsun..
ben bugün mısır unuyla yoğurt çorbası yaptım içinde yok yoktu
mısır unu,yoğurt,yumurta,kıyma,şehriye,taze soğan..
soğanı kıymayı az kavurdum..sonra diğerlerini ekledim..severek yedi..
kalsiyumla protein karıştı yine ama olsun güzel oldu
nınım cım ewet yöresel bir yemek şuradan bakabilirsiniz oraya vermiştim tarifi..eminim beğenecek Atayerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...eri-puf-noktalari-beraber-paylasalim-178.html
vaveyla canim ben bu tarifi birebir uygulamama ragmen hamur oyle civik oldu ki elimde taneleri yuvarlayamadim, icine yumurta ve un kattim da oyle yuvarlayabildim...buna ragmen tadi cok guzel oldu, esim ve ben bayildik, kizimsa begenmedi tabi ki
nerde hata yapmis olabilirim acaba?
canım tarhanayı ıslattın mı sen de önceden sibel öyle yapmış onun da cıvık olmuş..yada suyunu mu fazla koydun..yarı ölçüyle yapıyorsan 1 bardak bulgura 2 bardak sıcak su üstünü iyice kapatıp suyunu çektikten sonra sonra yarım bardak tarhana ile karıştıracaksın yoğuracaksın..
Merhabalar, kızım 5,5 aylık çorbalarında enginar kereviz kullanmaya başlayabilir miyim? bizim doktor kontrolümüze daha 20 gün var da, doktora gitmeden bi sorayım sizlere dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?