kızlar aranızda mısır unlu mamalar yapan var mı?
siz hangi markayı kullanıyorunuz...
kızlar es geçmeyin sorumubilmiyorumkismile...cevaplarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5....
Bir de hazırladığınız meyve püresini veya sebze püresini 1 gün sonra da veriyor musunuz kalanını?
Çok teşekkür ederim.. walla ağzım sulandı..
en kısa zamanda yapacağım..
Vaveyla eline sağlık canım...
sen yuvalamaları suyunda ezip öylemi veriyorsun bebeğine ( sarımsaklı yoğurt katmadan )
canım ben hiç kullanmadım bebeğim için mısır unu
konu duttan açılmışken bizim küçük ama bol meyveli bir bahçemiz var neyseki oğluma her meyveyi dalından yedirebiliyorum bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum beyaz ve siyah dutumuz var şeftalimiz var malta eriği can eriği incir elma armut mürdüm eriği kiraz ceviz fındık zeytin karayemiş nar ve ayva henüz vermediler ama narda buyıl çok çiçek var üzüm ahududu ve böğürtlen kayınvaldem reçellerini yapıyo ve bolca gülümüz papatyamız hanımellerimiz var hepsi evin önündeki yarım dönüm arazi içinde kayınpederim çok meyveci ufacıkbahçeye bodur olanlardan almış hepsini sığdırmışş vaveylacım inşallah allah sanada nasip eder canım inan yürekten söylüyorum
bugünkü menümüze gelince ben semizotu yapıcam yıkadım ayıkladım birazdan pişiricem yoğurtla yedirmeyi düşünüyorum ıspanağı çok sevişyo bunuda yer heralde
mısır ununa gelince okuyunca hemen bendeki beslenme ve besin değerlerinin oldugu kitaba baktım mısır unu çokda besleyici değilmiş diğer vitaminlere göre karbonihdrat filan çok baskın altınada not düşülmüş zaten mısır unu buğdaya göre daha az besleyiciymiş buyüzden bebek beslenmesinde mısır ve nişastası pek tercih edilmezmiş bende burda okuyunca hemen bi muhallebi hazırlamayı düşünmüştüm değişiklik olur diye ama okuduklarım beni vazgeçirdi
ben bugün oğluma patates,kabak,soğan ve kıymadan oluşan bir çorba yaptım içinede daninonun benim yoğurdumdan kattım 1kutu.afiyetle yedi oğluşum.bugün sağlık ocağında oğlumdan kan aldılar.çok ağladı teyzeleri.ama çok şükür kan değeri normalmiş.13,7geldi.kilosuda 9,800gr.çok üzülüyodum bu aralar bişey yemiyor diye ama yedikleri yetmiş oğluma.artık kan damlasınıda vermeme gerek yokmuş.niye hazır yoğurt veriyosun diye düşünenler vardır içinizde.evde yaptığım yoğurdu yemiyor.hiç yememesinden iyidir diye düşünüyorum.isterseniz sizlerde deneyin.bebekleriniz yoğurt yemiyosa belki bunun tadı hoşlarına gider.sizin bebişlerin kiloları ne alemde.
vaveyla işte ben de verdiğin bu mısır unlu tarifi yapmak istiyordumkaydirigubbakcemile3...ama uygun mısır unu bulamıyorum.kimse kullanmıyor galiba yoksa cevap yazan olurdu değil mi?
vaveyla gel buyur yolun izmite düşerse beklerim belki birgün bu tarafa yerleşmek zorunda kalırsınız inşallah hayaliniz gerçek olur.
mısır ununa gelince okuyunca hemen bendeki beslenme ve besin değerlerinin oldugu kitaba baktım mısır unu çokda besleyici değilmiş diğer vitaminlere göre karbonihdrat filan çok baskın altınada not düşülmüş zaten mısır unu buğdaya göre daha az besleyiciymiş buyüzden bebek beslenmesinde mısır ve nişastası pek tercih edilmezmiş bende burda okuyunca hemen bi muhallebi hazırlamayı düşünmüştüm değişiklik olur diye ama okuduklarım beni vazgeçirdi
canım köftelerini ikiye bölüp veriyorum ağzına..sarımsaksız yoğurt veriyorum içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?