Bebek Beslenmesi Ek gıdaya gecen anneler menülerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sezen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ne tarhanaymış yahuu en kısa zamanda bende oğluma yedireyim gerçi benimki taştan yumuşak herşeyi yiyoo delikafadulden
Aman cnm maşallah de nazar değimesin:)
biz haftaya başlıcaz ek gıdalara özellikle burayı takip edicem fikirlere ihtiyacım olucak.

canim yumurtanin tarifini yazar misin...tereyagli mi yapiyorsun...

ben bugün öğlen köfte pilav yanında meyve suyu verdim..

ayran içti bol bol çok sevindim..

herşey normale dönecek gibi..diş uzunluğu tamamlansın da bakalım

canim yumurtanin tarifini yazar misin...tereyagli mi yapiyorsun...

noyancım tereyağı ile yada z.yağı ile yapsan daha iyi olur gibi..ben öyle yapıyorum..yağı kızdırıp yumurtayı ve sütü ekliyorum..yada yumurta ve sütü önce karıştır öyle pişir..

ben bugün öğlen köfte pilav yanında meyve suyu verdim..

ayran içti bol bol çok sevindim..

herşey normale dönecek gibi..diş uzunluğu tamamlansın da bakalım

nasıl veriyosun köfteyi pilavı..benimki çok kusan bi bebekti blendrlıyorum...şimdi pütürlü bişi versem hemen öğürüyo...imreniyorum böyle ayrı yiyen bebişlere...

doktor zeytinyağı dedi ama ben ev yapımı tereyağımvar onda yapıyorum yağı yakmıyorum kesinlikle doktorda üstüne basa basa yağı sakın yakma dedi

yağı eritiyorum yumurtanın beyazının bi kısmını döküyorum kalan sarıve beyazın içine birazda süt bi çimdik tuz çırpıyorum tavaya döküyorum çok seviyo ekmeksiz bile yiyo sütüm yoksa labne peyniri koyuyorum içine öylede sevdi

yarında kahvaltıda peynirli sütlü yumurtalı akıtma yapmayı düşünüyorum üzerine pekmez sürüp yedirirm valla hergün aynı şeyleri vermek istemiyorum bebeğime sürekli arayış içindeyim değişik ne yedirebilirim diye

sahanda deyince ben merak etmistim, omletmis meger bahsettiginiz. tesekkurler...
akitma dediginiz krep mi oluyor yoksa baska sekilde mi yapiliyor?

noyancım tereyağı ile yada z.yağı ile yapsan daha iyi olur gibi..ben öyle yapıyorum..yağı kızdırıp yumurtayı ve sütü ekliyorum..yada yumurta ve sütü önce karıştır öyle pişir..

sagol canim. yarin ben de deneyecegim, simdiden heyecanlandim:)) ins. yer..
sabahlari ne verecegimi sasirdim, bir sey yemiyor benimki...

evet canım işte bildiğimiz tavada/ eski dille sahanda yumurta napalım haşlanmışım yutamadı herşeyi yutar ama onu yutamıyo zaten sevmiyoduda tadını bende böyle denedim

akıtma dediğimde krep oda besleyici olur sonuçta içinde yumurta süt peynir var hem lezzetli hem besleyici olur diye düşündüm üzerine pekmez reçel filan sürülebilir dimi

nasıl veriyosun köfteyi pilavı..benimki çok kusan bi bebekti blendrlıyorum...şimdi pütürlü bişi versem hemen öğürüyo...imreniyorum böyle ayrı yiyen bebişlere...

canım ben yavaş yavaş alıştırdım elimden yiyor bunları..sen de alıştır artık bence..en azından ekmek ver eline pütürlü şeylere alışır

ben dun aksam yatmadan krep yedirdim yarisini yedi krepin:) benim bebegim tatliyi sevmiyor, o yuzden arasina kasar koydum, rulo seklinde sarip mikrodalgada azicik isititim, boylece kasar eridi ve bicakla kesip kesip minik lokmalar halinde yedirdim...
sezencim tesekkurler...

tabi nınım unda koyuyoruz göz kararı sütü koy bi kaba az olmasın çünkü içine 1 yumurta kırıcağın için yumurta fazla gelmesin sizde yersiniz

örneğin 2-3 su bardağı süt iyice ezlmiş beyaz peynir yada labne peyniri 2 yemek kaşığı filan 1 yumurta az tuz az karbonata kıvam bulana kadarda un güzelçe çırp az yağlı kızgın tavada iki tarafınıda pişir pişince içine dilediğini koy yedir yine üzerine labne sürülüp yedirilebilir yada zeytin ezmesi olabilir reçel pekmez vs. vs. vs bebeğiniz ne seviyosa içine peynir koymasanızda olur annem peynirde koyardı içine babam seviyo diye henüz oğluma yapmadım öyle aklıma geldi ama noyan beni geçmiş

annem bize bunu küçükken yapardı içinede domates soğan maydonoz koyup sarardı yalancı lahmacun diye üretici türk kadını işte :)))

kızlar kaşarı nasıl yediriyosunuz ya ben korkuyorum yedirmeye oğlum 8 buçuk aylık kaşar sert eritsekde süner takılır boğazına nasıl veiyosunuz siz

susaden bende kaşarlı börek yaptığımda içinden yediriyorum henüz öyle takılma filan olmadı taze kaşarıda elimle iyice liflif ayırıp kahvaltıdada yediriyorum bazen çok seviyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…