Bebek Beslenmesi ek gıdalar ve bebek gelişimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
günaydınnn:KK66::KK66:herkes iyidir umarım yeni sayfa açılıyormuş bencede güzel olur harpicim adını çok begendim 2010 eylül anaları ve onların danaları :KK60::KK60::KK60::KK60::KK9::KK9:

günaydınnn:KK66::KK66:herkes iyidir umarım yeni sayfa açılıyormuş bencede güzel olur harpicim adını çok begendim 2010 eylül anaları ve onların danaları :KK60::KK60::KK60::KK60::KK9::KK9:

fikir dilekten çıktı :nazar: bence de süper bi fikir.. bakarsın bizi de sabite alırlar :KK1: ayy çok sabırsızlanıyorum açsam mı hemen :KK52::KK52::KK52:

fikir dilekten çıktı :nazar: bence de süper bi fikir.. bakarsın bizi de sabite alırlar :KK1: ayy çok sabırsızlanıyorum açsam mı hemen :KK52::KK52::KK52:

tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye:KK60::KK60::KK60:

tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye:KK60::KK60::KK60:

aman boşver canım yaa.. böyle şeylere gerek yok.. kim gelse biz kabul ederiz.. gelene git, gidene gel, aylardır orada olana yeni demeyiz biz :KK60:

hadi biz çıktık dr gidiyoruz gelince görüşürüz :80::80: sayfayı açınca haberim olsun heee:KK9:

süper yaa herkesin bu kadar hevesli olduğunu bilsem çok daha önce açardım..

bu arada sultan nerede yaa ne zamandır girmiyor işleri yoğun herhalde... bebişi de hastamıydı onun? inşallahbir sorun yoktur...:KK59:

süper yaa herkesin bu kadar hevesli olduğunu bilsem çok daha önce açardım..

bu arada sultan nerede yaa ne zamandır girmiyor işleri yoğun herhalde... bebişi de hastamıydı onun? inşallahbir sorun yoktur...:KK59:

evet ya en son bebeğinin hasta olduğunu söylemişti inşallah iyileşmiştir işleri yoğun olduğu için girmiyordur.
geçmişi okudum kızlar sadece danaları değil tatlı danaları :KK1:

bu arada ben de regli oldum:KK66::KK66::KK66:,darısı olmayanların başına:KK1:

oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:

oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:

canım ben de ilk olduğumda öyle olmuştu az az ve 3.gün bitmişti,emzirmeden kaynaklanıyodur heralde.diğer aylarda düzelmişti.1 saate gelirim kızlar bir yere kaçmayın,görüşmek üzere

ben geldiimm ama her an gidebilirim. harpycim en iyisi aç sen şu tatlı danalar konusunu tapu dairesinde işlemleri yaptır:KK60: hrkes öyle olsun istiyor demekki

yok tatlım biz olay çıkaracak kişilikler değiliz ki bizim kapımız herkeslere açık olacak herkes ne zaman isterse tatlı danasıyla birlikte bize katılabilir. biz öyle eşkiya gibi torlanıp toplanıp konu basma yapmayız kimsenin de huzzurunu bozmayız 2010 eylülün TATLI anneleriyiz bizz:KK64::KK64::KK19::KK19:

ayy aç hadi artık konuyu daha fazla dayanamıycam sabahtan beri kaç kere girdim acaba açılmış mı diyee :KK19::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52: face den kızlar da destekliyor bu arada senin haberin yok

Son düzenleme:
X