Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnherkes iyidir umarım yeni sayfa açılıyormuş bencede güzel olur harpicim adını çok begendim 2010 eylül anaları ve onların danaları
fikir dilekten çıktı bence de süper bi fikir.. bakarsın bizi de sabite alırlar ayy çok sabırsızlanıyorum açsam mı hemen
tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye
günaydın kızlar
hadi biz çıktık dr gidiyoruz gelince görüşürüz :80::80: sayfayı açınca haberim olsun heee
süper yaa herkesin bu kadar hevesli olduğunu bilsem çok daha önce açardım..
bu arada sultan nerede yaa ne zamandır girmiyor işleri yoğun herhalde... bebişi de hastamıydı onun? inşallahbir sorun yoktur...
bu arada ben de regli oldum,darısı olmayanların başına
oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:
oyyy gözün aydın canım.. çok sevindim.. bu arada benimki çok çok az geldi nedense.. 3 günde de bitti emziriyorum diye mi acaba:44:
tabi canım,sabit tapulu bir yerimiz olur,harpy bu arada unutmadan sayfayı açtığında ilk sayfada özel olarak isimlerimiz yaz,belirt sana zahmet,olay olduğunda gösteririz bakın oturma iznimiz ve tapumuz diye