Bebek Beslenmesi ek gıdalar ve bebek gelişimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
:KK60::KK60: birincileri büyüttük ikincilerimizi planlıyoruz hahahahah:KK60::KK60: ayyy krize girdim gece gecee siz çok yaşayın emiiii ya bişey dicem bizim konu başlığımızda da 2010 yılının adı geçse keşke. bazen bakıyorum 2008 yılı bilmem neleri hala son sürat muhabbet içindeler.aa bak 3 sene olmuş hala burdan konuşuyorlar falan diye özeniyorum onlara:KK75::KK75::93::93:

öyle canım ama ne yapalım.. aslında banakalsa eylül annelerinde yeni bibaşlık açardım ama arkidiş bunu uygun görmüş.. tabi hala değiştirebiliriz o da ayrı isterseniz hemen açayım topiğimizi eylül annelerinde :KK4: sen iste yeter..

..........................................................................

Son düzenleme:
öyle canım ama ne yapalım.. aslında banakalsa eylül annelerinde yeni bibaşlık açardım ama arkidiş bunu uygun görmüş.. tabi hala değiştirebiliriz o da ayrı isterseniz hemen açayım topiğimizi eylül annelerinde :KK4: sen iste yeter..

bu arada emel arkadaşımızı ben hiç görmüyorum,haberi olan var mı:44:

tamam canım bana uyar:nazar:,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben

Benimkilerin arası 8,5 yaş ve büyük kız çok zorladı beni gerçekten.Kardeşini çok seviyor ama derdi benmle. Bir de kız çocuklar 8 yaş sonrası ön ergenliğe giriyorlarmış,tüm yaşıt arkadaşları da öyle şu anda.Herşeye karşı çıkıyorlar,hiç söz dinlemiyorlar vs.Benim büyük kız yemek yemiyor ,uyumuyor ve bütün kurallara direniyor bu yıl,haydi hayırlısı.İnşallah düzelir yakında.Benden size tavsiye,4 yaştan az ara vermeyin ama 6 yaşı da geçmeyin.

yaa arkadaşlar bütün gün gelin diye bekliyorum ama sizde tam yatma vaktimde geliyorsunuz :KK59: nolur sanki söyle 9.30 gibi gelseniz. :KK59: malesef çıkmak zorundayım.. çok uykum var ve başım ağrımaya başladı.. sizleri seviyorum :KK16:.. bebişlerinizi öpüyorum :KK75:.. kocişlerinizi de uyarıyorum :KK20:..
bol muhabbetler diliyorum.. iyi geceler..:KK3:

ya ben isterim tabii diyorum ya özeniyorum o yıl dahilinde konuşanlara hem şurda 7 ay içinde ek gıda muhabbetinden sıkılacağız nereye kadar ek gıda konuşabiliriz ki? bana kalsa aç faceden de bir duyuru yaparız artık burdayız diye olur biteerr En Büyük KKEn Büyük KK:KK74:
bu arada emel de gelmiyor nerdeyse??

merhaba canım;
maşallah bebişine inşallah ek gıdalara hevesli bi bebiş olur. :KK56: afiyet olsun bol bol yesin :KK1:
sağol teyzesi hepimizinki öyle olsun

hoşgeldin canım:KK3::KK3: demekki yarın aşınız varr :94::94: benimki de brokoli çorbasını çok sevmişti.

aşımız salı günü sağlıkmocağında slı günleri vuruluyormuş
hoşbulduk :)

ben de varım tarih verin başlayalım çalışmalara :KK60: bu sefer hamilelikten başlarız :KK1: hatta başlık bile düşündüm; EYLÜL 2010 ANNELERİNİN İKİNCİ ÇOCUKLARI ya da EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ de olabilir.

Bu durumda ben de üçüncüyü mü yapsam???:KK37:Benim doktorum ben hamileyken üçüncüyü de yap bari yakın zamanda,42'ye kadar yolun var diyordu.Bebişler 3 yaşına gelince yaparsak ben tam 42 olurum::KK16:

yaa arkadaşlar bütün gün gelin diye bekliyorum ama sizde tam yatma vaktimde geliyorsunuz :KK59: nolur sanki söyle 9.30 gibi gelseniz. :KK59: malesef çıkmak zorundayım.. çok uykum var ve başım ağrımaya başladı.. sizleri seviyorum :KK16:.. bebişlerinizi öpüyorum :KK75:.. kocişlerinizi de uyarıyorum :KK20:..
bol muhabbetler diliyorum.. iyi geceler..:KK3:

iyi geceler canım:KK58:

Bu durumda ben de üçüncüyü mü yapsam???:KK37:Benim doktorum ben hamileyken üçüncüyü de yap bari yakın zamanda,42'ye kadar yolun var diyordu.Bebişler 3 yaşına gelince yaparsak ben tam 42 olurum::KK16:

benim annem kardeşimi doğurduğunda 42ydi çok da memnun anlatır :KK9: haydi bunları büyütüp hamile olalım o zamann:KK9::KK9::KK9::KK1::KK1:

benim annem kardeşimi doğurduğunda 42ydi çok da memnun anlatır :KK9: haydi bunları büyütüp hamile olalım o zamann:KK9::KK9::KK9::KK1::KK1:

Şaka yaptım ben.Büyük konuşmamak lazım ama ben sıramı savdım arkadaşlar.Bana iki yavru yeter,Allah onlara uzun ömür versin.Ama siz yapın mutlaka,tek çocuk iyi değil.

yarın sabah bi kalkıyormuşuz bebişler 4 yaşında bugün giydikleri küçücük üzerlerinde,akşama karar verip topluca çalışmalara başlıyormuşuz:KK60::KK60::KK60:

ya ben isterim tabii diyorum ya özeniyorum o yıl dahilinde konuşanlara hem şurda 7 ay içinde ek gıda muhabbetinden sıkılacağız nereye kadar ek gıda konuşabiliriz ki? bana kalsa aç faceden de bir duyuru yaparız artık burdayız diye olur biteerr En Büyük KKEn Büyük KK:KK74:
bu arada emel de gelmiyor nerdeyse??

Bence de açalım. 2010 Eylül anaları ve onların tatlı danaları???

X