Bebek Beslenmesi ek gıdalar ve bebek gelişimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yarın sabah bi kalkıyormuşuz bebişler 4 yaşında bugün giydikleri küçücük üzerlerinde,akşama karar verip topluca çalışmalara başlıyormuşuz

Ay alacakaranlık kuşağı gibi! Ben sık sık düşünürüm böyle şeyler,fantastik filmlere de bayılırım.

Artk çıkmam gerek çünkü yapacağım birkaç iş var. Tuanas bana face linki gönderir misin?
Herkese iyi geceler.

bende çıkıyorum kızlar askıdaki çamaşırlar toplancak hiç sevmediğim iş yaaaa yarın görüşürüz inş

napıosunuz? gittiniz mi duruyo msunuz? korkutmayın beni yaa :83::83: sessiz gölgeler gibi duruyosunuz sayfanın altında:83: benim beyin alacakaranlık kuşağına geçti galiba kocişimin horultusu eşliğinde evin sessizliğinde:83::83:

sayfanın bir yerlerinden çıkıp böööööööö diyecez sana beekliyoruz

bende çıkıyorum kızlar askıdaki çamaşırlar toplancak hiç sevmediğim iş yaaaa yarın görüşürüz inş

aynen benim de gözlerim gidiyor,Utku erken uyanıyor.ben çıkayım kızlar,yarına görüşürüz.iyi geceler

hepinize iyi geceler benmki de kımıldanıyor ben de çıkıyorum yoksa burda psikopata bağlıycam iyi geceler herkesee Allahım hepinize huzur versin

ARKADAŞLAR HERKES HEMFİKİRSE EYLÜL ANNELERİ BAŞLIĞI ALTINDA AÇIYORUM YENİ BAŞLIĞIMIZI.. ADIDA 2010 EYLÜL ANALARI VE ONLARIN TATLI DANALARI OLACAK BUGÜN İTİRAZ EDEN ÇIKMAZSA YARIN SABAH AÇACAĞIM..

yarın sabah bi kalkıyormuşuz bebişler 4 yaşında bugün giydikleri küçücük üzerlerinde,akşama karar verip topluca çalışmalara başlıyormuşuz

yok canım almiyim benimki yawaş yawaş büyüsün zahmet olmazsa

Ay alacakaranlık kuşağı gibi! Ben sık sık düşünürüm böyle şeyler,fantastik filmlere de bayılırım.

ben de bayılırım harry potter serisinin tüm kitaplarını okudum yakın zamanda eğer sizden fırsat bulursam yüzüklerin efendisini de okumayı düşünüyorum

günaydın şekerler.. yine açılışı ben yaptım galiba gidim biraz yatim oğluş uyurkene, pöf bugün yine temizlik var..

günaydın canım,sayfa açma olayı bence de iyi olur.yine kimseler yok,nerde bu kızlar,uyuyomusunuz arkadaşlar hu huuu:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…