yarın sabah bi kalkıyormuşuz bebişler 4 yaşında bugün giydikleri küçücük üzerlerinde,akşama karar verip topluca çalışmalara başlıyormuşuz
ayy ben bu ismi çok sevdim faceden kızlara sordum bakalım ne diyecekler. bu arada dilek abla sen face de yoksun??
Ay alacakaranlık kuşağı gibi! Ben sık sık düşünürüm böyle şeyler,fantastik filmlere de bayılırım.
robin williams ın böyle bir filmi vardı çocuk birden büyüyüp adam oluyor ve oyuncak fabrikatörü oluyordu.
Evet ben daha fırsat bulup face kaydı yaptıramadım.Nasıl yapacağım?
sen face e kaydol ben sana linki yollarım
Benim facebook sayfam var zaten yıllardır ya da siz sadece bu forum için ayrı bir adres mi aldınız faceden?
yavaş yavaş benim de uykum geldii sabaha gözlerim pörtlücek gene
bende çıkıyorum kızlar askıdaki çamaşırlar toplancak hiç sevmediğim iş yaaaayarın görüşürüz inş
aynen benim de gözlerim gidiyor,Utku erken uyanıyor.ben çıkayım kızlar,yarına görüşürüz.iyi geceler
sayfanın bir yerlerinden çıkıp böööööööö diyecez sana beekliyoruz
ya ben isterim tabii diyorum ya özeniyorum o yıl dahilinde konuşanlara hem şurda 7 ay içinde ek gıda muhabbetinden sıkılacağız nereye kadar ek gıda konuşabiliriz ki? bana kalsa aç faceden de bir duyuru yaparız artık burdayız diye olur biteerr
bu arada emel de gelmiyor nerdeyse??
yarın sabah bi kalkıyormuşuz bebişler 4 yaşında bugün giydikleri küçücük üzerlerinde,akşama karar verip topluca çalışmalara başlıyormuşuz
Ay alacakaranlık kuşağı gibi! Ben sık sık düşünürüm böyle şeyler,fantastik filmlere de bayılırım.
ARKADAŞLAR HERKES HEMFİKİRSE EYLÜL ANNELERİ BAŞLIĞI ALTINDA AÇIYORUM YENİ BAŞLIĞIMIZI.. ADIDA 2010 EYLÜL ANALARI VE ONLARIN TATLI DANALARI OLACAK BUGÜN İTİRAZ EDEN ÇIKMAZSA YARIN SABAH AÇACAĞIM..
yok canım almiyim benimki yawaş yawaş büyüsün zahmet olmazsa
ben de bayılırımharry potter serisinin tüm kitaplarını okudum yakın zamanda eğer sizden fırsat bulursam yüzüklerin efendisini de okumayı düşünüyorum