pekmez ne pekmezi veriyorsunuz. ben de harnup var onu versem nasıl olur.?
birincileri büyüttük ikincilerimizi planlıyoruz hahahahah ayyy krize girdim gece gecee siz çok yaşayın emiiii ya bişey dicem bizim konu başlığımızda da 2010 yılının adı geçse keşke. bazen bakıyorum 2008 yılı bilmem neleri hala son sürat muhabbet içindeler.aa bak 3 sene olmuş hala burdan konuşuyorlar falan diye özeniyorum onlara :93::93:
herkes yavruları uyutup gelmiş negüzel bende sılayı yıkadım uyudu offf yoruldum yawww
öyle canım ama ne yapalım.. aslında banakalsa eylül annelerinde yeni bibaşlık açardım ama arkidiş bunu uygun görmüş.. tabi hala değiştirebiliriz o da ayrı isterseniz hemen açayım topiğimizi eylül annelerindesen iste yeter..
tamam canım bana uyar,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben
öyle canım ama ne yapalım.. aslında banakalsa eylül annelerinde yeni bibaşlık açardım ama arkidiş bunu uygun görmüş.. tabi hala değiştirebiliriz o da ayrı isterseniz hemen açayım topiğimizi eylül annelerindesen iste yeter..
sağol teyzesi hepimizinki öyle olsunmerhaba canım;
maşallah bebişine inşallah ek gıdalara hevesli bi bebiş olur.afiyet olsun bol bol yesin
hoşgeldin canımdemekki yarın aşınız varr :94::94: benimki de brokoli çorbasını çok sevmişti.
ben de varım tarih verin başlayalım çalışmalarabu sefer hamilelikten başlarız hatta başlık bile düşündüm; EYLÜL 2010 ANNELERİNİN İKİNCİ ÇOCUKLARI ya da EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ de olabilir.
yaa arkadaşlar bütün gün gelin diye bekliyorum ama sizde tam yatma vaktimde geliyorsunuznolur sanki söyle 9.30 gibi gelseniz. malesef çıkmak zorundayım.. çok uykum var ve başım ağrımaya başladı.. sizleri seviyorum .. bebişlerinizi öpüyorum .. kocişlerinizi de uyarıyorum ..
bol muhabbetler diliyorum.. iyi geceler..
gece kuşu olduk ekipçek
Bu durumda ben de üçüncüyü mü yapsam???Benim doktorum ben hamileyken üçüncüyü de yap bari yakın zamanda,42'ye kadar yolun var diyordu.Bebişler 3 yaşına gelince yaparsak ben tam 42 olurum:
benim annem kardeşimi doğurduğunda 42ydi çok da memnun anlatırhaydi bunları büyütüp hamile olalım o zamann
sağol teyzesi hepimizinki öyle olsun
aşımız salı günü sağlıkmocağında slı günleri vuruluyormuş
hoşbulduk :)
benim annem kardeşimi doğurduğunda 42ydi çok da memnun anlatırhaydi bunları büyütüp hamile olalım o zamann
ya ben isterim tabii diyorum ya özeniyorum o yıl dahilinde konuşanlara hem şurda 7 ay içinde ek gıda muhabbetinden sıkılacağız nereye kadar ek gıda konuşabiliriz ki? bana kalsa aç faceden de bir duyuru yaparız artık burdayız diye olur biteerr
bu arada emel de gelmiyor nerdeyse??
Bence de açalım. 2010 Eylül anaları ve onların tatlı danaları???
Bence de açalım. 2010 Eylül anaları ve onların tatlı danaları???