Merhaba kızlar.Birkaç gündür giremedim,evde işlerim vardı.Büyük kızın da doğumgünü var haftasonu,onun hazırlıkları,hediyeler vs fırsat olmadı.Bir haftadır hergün pusetle çıkarıyorum kızımı bahçeye,nasıl sevindim önce,ilk üç gün uyudu pusette inanamadım,15 dk ama olsun bu da birşeydir.Amaaaa,sihirli değneğin etkisi bizde de kısa sürdü veeee dün ve bugün 2 dk durmadı,son ses ağladı ve sonuçta bizim kız bir kolumda ,alışveriş torbası da (ki sadece 1 ekmek ve 1 gazete alabilmiştik bağırdığı için!!!) pusette evin yolunu tuttuk.Dileğim bir an önce alışması arabaya,yoksa baharın güzel günlerinde ne yaparımmmm??
pekmez ne pekmezi veriyorsunuz. ben de harnup var onu versem nasıl olur.?
bu gif senin o kocana gelsin.. benimki de korkuyor süt fışkıracak diye.. sanki asit
tamam canım bana uyar,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben
bu gif senin o kocana gelsin.. benimki de korkuyor süt fışkıracak diye.. sanki asit
ben de varım tarih verin başlayalım çalışmalarabu sefer hamilelikten başlarız hatta başlık bile düşündüm; EYLÜL 2010 ANNELERİNİN İKİNCİ ÇOCUKLARI ya da EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ de olabilir.
ben de bugün organik sütten mayaladım ama biraz soğuk mayaladım galiba :44: ne biliyim.. neyse eğer sıvı kalırsa biberonla vermeyi düşünüyorum..
bugün hiç sinirlenmedim yemedi diye.. yemeyince kendi kendime; yarın için sinirlenme diyorum.. eğer bugün sinirlenirsem yarın daha tepkili yaklaşacak.. peynir meynir yoğurt moğurt derken yedi bişilerçok şükür..
tamam canım bana uyar,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben
merhaba kızlar
hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ne güzel
bizim de 6 ayımız cuma doluyor yarın doktor kontolümüz var
ek gıda listemizi alacağız :)
ben 1-2 haftadır çay kaşığının ucuyla brokoli çorbası , sütlü irmik tatlısı denettirdim
ikisini de sevdi eliyle elimi tutup kaşığı kapmaya çalıştı sıpa
uygun bir tarih ayarlayalım ama lütfen yaza denk gelmesin hamileliğimiz,yandım ben bu yaz,kavruldum:78: "EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ " ni beğendim ben,hem sayfanın tapusu da bize ait olur
ben de varım tarih verin başlayalım çalışmalarabu sefer hamilelikten başlarız hatta başlık bile düşündüm; EYLÜL 2010 ANNELERİNİN İKİNCİ ÇOCUKLARI ya da EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ de olabilir.
canım oturtmaya başladıysan belki otururken daha sakin olur. benimki çok sevmişti oturarak gezmeyigeçen benimde bakkala gitmem gerekti arabasını çıkarmaya üşendim kucağımda gittim. azdaha dönemiyordum. taşınmıyorlar artık ağırlaştılar ki benimki zayıf sayılır..
bende üzüm var ama farketmez canım.. hepsi olur..
ayyy bizimki de sarılamıyor bile çok komik :78: o bişey değil kendime olan özgüvenimi kaybetmek üzereyim böyle davranmaya devam ederse amaa destekli sütyen giyince süper oluyor o da gezmeden gezmeye.. evde eşofmanlı babaanne gibi geziyorum. :78:
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)
oğlum ağlıyor ben çıktım
uygun bir tarih ayarlayalım ama lütfen yaza denk gelmesin hamileliğimiz,yandım ben bu yaz,kavruldum:78: "EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ " ni beğendim ben,hem sayfanın tapusu da bize ait olur
Benim kuzu da ek gıdaya alışamadı hala. Sabahları birkaç çay kaşığı kadar elma püresi,öğlenleri 2-3 tatlı kaşığı kadar sebze püresi,akşamları 2 tatlı kaşığı kadar muhallebi yiyor o kadar.Bunları da pek istekli değil öyle,söylene söylene yiyor. Şu anda endişe etmiyorum çünkü 9.aya kadar besinlerinin %90'ı hala süt ağırlıklı olacakmış,yani mama ya da anne sütü.
kardeş deyice pazartesi günü üst komşum geldi oğlu 4 yaşında benim oğlumu kızkanıyor annesi ya da ben azıcık oğlumla ilgilensek başlıyor bebek kaka, bebek aptal demeye, oğlum uyudu annesi gürültü yapma oğlum bak bebek uyumuş diyor çocuk avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal bebek uyumasın diyor koltukları tekmeliyor. saldırgan mı saldırgan onu görünce söyle 2 yıl sonra kardeş olmasının daha mantıklı olacagını düşündüm. çünkü 3-4 yaş ben merkezciliğin tavan yaptığı dönem ben canlı örnegini gördüm
sormayaaaynen.. hani derlerya göğsünün altına kalem koy durursa sarkıktır diye.. benimkinin altına kalem değil kalem kutusu koysan o bile durur inşallah düzelir zamanla
merhaba kızlar
hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ne güzel
bizim de 6 ayımız cuma doluyor yarın doktor kontolümüz var
ek gıda listemizi alacağız :)
ben 1-2 haftadır çay kaşığının ucuyla brokoli çorbası , sütlü irmik tatlısı denettirdim
ikisini de sevdi eliyle elimi tutup kaşığı kapmaya çalıştı sıpa
kızlar kalabalıkken bişey sormak istiyorum.. benimoğlan yemek yerken aradaelimle de bişiler yedirirsem daha iyi yiyor. peynir veriyorum bazen ama sıkılacak diye korkuyorum.. başka neler yedirebilirm elimle? aklınıza bişi geliyor mu?
ben de çorba içirirken sabahtan kalan yarım peyniri bitirtiyorum iyi oluyor.annemin bir önerisini paylaşayım sizlerle aklıma gelmişken,ben genelde çorba vs. ek gıda verirken su vermiyordum,yemeğin üzerine veriyordum,bugün hep 2-3 kaşığa bir su verdim,daha iştahlı yedi sanki,hem su içmeye de alışıyor,ilk kez yarım kase çorba içti oğlumtabi blenderda çorbayı ezmemim etkisi de vardır bunda,paylaşmak istedim sizlerle