Bebek Beslenmesi ek gıdalar ve bebek gelişimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım oturtmaya başladıysan belki otururken daha sakin olur. benimki çok sevmişti oturarak gezmeyi geçen benimde bakkala gitmem gerekti arabasını çıkarmaya üşendim kucağımda gittim. azdaha dönemiyordum. taşınmıyorlar artık ağırlaştılar ki benimki zayıf sayılır..

pekmez ne pekmezi veriyorsunuz. ben de harnup var onu versem nasıl olur.?

bende üzüm var ama farketmez canım.. hepsi olur..

tamam canım bana uyar,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben

ben de varım tarih verin başlayalım çalışmalara bu sefer hamilelikten başlarız hatta başlık bile düşündüm; EYLÜL 2010 ANNELERİNİN İKİNCİ ÇOCUKLARI ya da EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ de olabilir.

bu gif senin o kocana gelsin.. benimki de korkuyor süt fışkıracak diye.. sanki asit

ayyy bizimki de sarılamıyor bile çok komik :78: o bişey değil kendime olan özgüvenimi kaybetmek üzereyim böyle davranmaya devam ederse amaa destekli sütyen giyince süper oluyor o da gezmeden gezmeye.. evde eşofmanlı babaanne gibi geziyorum. :78:

merhaba kızlar
hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ne güzel
bizim de 6 ayımız cuma doluyor yarın doktor kontolümüz var
ek gıda listemizi alacağız :)
ben 1-2 haftadır çay kaşığının ucuyla brokoli çorbası , sütlü irmik tatlısı denettirdim
ikisini de sevdi eliyle elimi tutup kaşığı kapmaya çalıştı sıpa

uygun bir tarih ayarlayalım ama lütfen yaza denk gelmesin hamileliğimiz,yandım ben bu yaz,kavruldum:78: "EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ " ni beğendim ben,hem sayfanın tapusu da bize ait olur

Benim kuzu da ek gıdaya alışamadı hala. Sabahları birkaç çay kaşığı kadar elma püresi,öğlenleri 2-3 tatlı kaşığı kadar sebze püresi,akşamları 2 tatlı kaşığı kadar muhallebi yiyor o kadar.Bunları da pek istekli değil öyle,söylene söylene yiyor. Şu anda endişe etmiyorum çünkü 9.aya kadar besinlerinin %90'ı hala süt ağırlıklı olacakmış,yani mama ya da anne sütü.

tamam canım bana uyar,kardeşler arasında yaş farkı fazla olunca anlaşmazlık ve psikolojik sorunlar olabiliyormuş,en uygunu 3-4 yaş fark diye biliyorum ben

kardeş deyice pazartesi günü üst komşum geldi oğlu 4 yaşında benim oğlumu kızkanıyor annesi ya da ben azıcık oğlumla ilgilensek başlıyor bebek kaka, bebek aptal demeye, oğlum uyudu annesi gürültü yapma oğlum bak bebek uyumuş diyor çocuk avazı çıktığı kadar bağırıyor aptal bebek uyumasın diyor koltukları tekmeliyor. saldırgan mı saldırgan onu görünce söyle 2 yıl sonra kardeş olmasının daha mantıklı olacagını düşündüm. çünkü 3-4 yaş ben merkezciliğin tavan yaptığı dönem ben canlı örnegini gördüm

merhaba canım;
maşallah bebişine inşallah ek gıdalara hevesli bi bebiş olur. afiyet olsun bol bol yesin

uygun bir tarih ayarlayalım ama lütfen yaza denk gelmesin hamileliğimiz,yandım ben bu yaz,kavruldum:78: "EYLÜL 2010 BEBEKLERİNİN KARDEŞLERİ " ni beğendim ben,hem sayfanın tapusu da bize ait olur

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)

oğlum ağlıyor ben çıktım

birincileri büyüttük ikincilerimizi planlıyoruz hahahahah ayyy krize girdim gece gecee siz çok yaşayın emiiii ya bişey dicem bizim konu başlığımızda da 2010 yılının adı geçse keşke. bazen bakıyorum 2008 yılı bilmem neleri hala son sürat muhabbet içindeler.aa bak 3 sene olmuş hala burdan konuşuyorlar falan diye özeniyorum onlara:93::93:

Ben de aynı şeyi düşündüm bugün.İki gün önce uyuduğunda araba yanlışlıkla dik konumda kalmış.Ben de rahat etsin diye bugün yatırdım ama pek iyi yapmadım galiba! Kolum koptu,bir de uzun yol gitmiştim,benim kız da çok kilolu değil ama idare eder. Artık hep oturur konumda götüreceğim.en evde destekle oturtuyorum ama işin komiği evde oturmaktan nefret ediyor,hemen kaydırıyor kendini ve yatıyor:26:

ay geçen gün eşim de beni çok kötü bozdu,hazırlandık giyindim çıkacaz,bana baktı şöyle bir,eşofmansız yadırgamayasın dış dünyayı,dışarda hiçkimse eşofman giymiyor dedi farklı birini görmüş gibi oldum dedi

yoook kardeşim bundan sonra bir sayfa açılacaksa bizzat ben açacağım.. sabahdan akşama başını ben bekliyorum nası olsa kimse de tavuğuma kış demesin sonra

canım o %70 değilmiydi yaw.. bizimkinin kilo alımı bayağı yavaşladı.. ondan doktor biraz alışmasılazım dedi.. ama senin sütün yeterliyse kafana takmamakla doğrusunu yapıyorsun..

yok canım onu ailesi öyle yetiştirmiş onu. 4 yaşındaki çocuk şeker gibi bir çocuktur demişti bir uzman.. en rahat zamanı 4 yaş..

sormayaa aynen.. hani derlerya göğsünün altına kalem koy durursa sarkıktır diye.. benimkinin altına kalem değil kalem kutusu koysan o bile durur inşallah düzelir zamanla

Tam düzelmiyor ne yazık ki,tecrübeyle sabittir:2:.Ama daha bir kabul edilebilir hale geliyor

hoşgeldin canım demekki yarın aşınız varr :94::94: benimki de brokoli çorbasını çok sevmişti.

Aklıma pek bir şey gelmiyor ama ben püreyi de muhallebiyi de parmağımla verirsem kesinlikle daha çok yiyor,ben de bazen parmakla besliyorum,doğal mama kaşığı!

herkes yavruları uyutup gelmiş negüzel bende sılayı yıkadım uyudu offf yoruldum yawww

Ben hem sebze püresini verirken hem de muhallebiyi verirken arada hep kaşıkla su da veriyorum.Biberona alıştıramadım,yarın alıştırma bardağı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…