maşallah canım.. darısı emeklemeye canım ben de dört gözle bekliyorum emeklemesini..
bu arada doktoru aricam.. bana 10 gün sonra ara demişti sanırsam öğünlerine yeni bişiler eklicek.. sorusu olan var mı? 1 saat sonra ararım herhalde..
Bu sefer meb beni kesin atar bi senedir çalışmıyorsun faydandan çok devlete zararın var diyebizimkilerin hepsi ankarada bir ben böyle göçebeyim canım
doktor bey ben rahatsızım,
neyiniz var?
kızlara bağımlı oldum ,bana bir hafta bir rapor verseniz çok iyi gelecek
Canım konyanın neresindeler biz de konyalıyız konyada olan ne çok kişi var ne güzelnaksis sen benim memleketimde yaşıyosun annem babam konyada bende gurbet ellerdeyim
herkese merabalar
biz bugün saksı devirdik gene çiçeklerim boş bulunduğum her an devriliyor salih efenin gazabına uğruyorlarsüpürgeden de çok korkuyor kavga dövüş ev süpürüyoruz. siz naptınız yahu bu ayesere noldu piyasada yok kaç günlerdir:82: merak ettim iyice.
merabalar ya bişey sorcam geçmişi okurken gördüm..regl olunca kilo mu veriliyor...ben de olmadım daha doğumdan beri..ay öyleyse çok sevincem..
Bu sefer meb beni kesin atar bi senedir çalışmıyorsun faydandan çok devlete zararın var diyeçalışalım vazgectim rapordan :)
Canım konyanın neresindeler biz de konyalıyız konyada olan ne çok kişi var ne güzel
Aaaa ne kadar memnun olurum:) mutlaka görüşelim canım konya merkezdeyim canım real in o taraftaaaaaaaa şekerdelisi sendemi konyalısın çok sevindimannemler merkezde değil ereğlideler ama konyaya çok sık gider gelirim teyzemler dayımlar kuzenler akrabalar hep konyada sen şuan nerdesin konyadaysan geldiğimde görüşebiliriz :13::13::13::13:
Sorularım vardı ama hatırlayamadım dr da da böyle olur!!!arkadaşlar arıyorum doktoru.. sonra benim sorum vardı demeyin
Aaaa ne kadar memnun olurum:) mutlaka görüşelim canım konya merkezdeyim canım real in o tarafta
Sorularım vardı ama hatırlayamadım dr da da böyle olur!!!
kızlaaar buralardamısınız ???????:92::92::92:
buradayım canım doktoru aradım işi varmış birazdan aricak onu bekliyorumbizimki de yatağında şarkı söylüyor.. çok kısa uyudu bugün belki yine uyur diye koydum ama gerçek dışıgörünüyor..
dr un söylediklerini bizimlede paylaş canım benim ya yerim ben onu benimkide şarkı söylüyo çok tatlı oluyolar ya her halleri çok tatlı...
evet yaa bir de tükürük saçıyor ki görme.. dışarıda insanlar aa ne tatlı diye yaklaşıyorlar, bizimki tükürmeye başlayınca şaşırıyorlarbirgün evi su basacak ondan korkuyorum
oğlumun uykuları iyiden iyiye şaşırmaya başladı.. dün saat 5te bir uyudu bıraksam sabahlicaktı öyle.. en sonunda 8.30da uyandırdık muhallebisini yedi yine yattı.. şimdi de uyumak istemiyor.. aslında bu saatlerde uyur 2 saat ama bu ara ne olduysa dengesi altüst..
buarada ben muhallebi yiyince neden uyandığını anladım.. sorun gaz değil susuzluk.. muhallebi yedirdikten sonra içebildiği kadar su içiriyorum.. artık gece uykuları daha iyi. eski düzene dönmek üzere yani :) bu arada suyu alıştırma biberonuyla veriyordum ama onu sevmedi biberona koyuyorum ucunu ısıra ısıra içiyor azar azar.. kakası da daha iyi maşallah
Aaaa ne kadar memnun olurum:) mutlaka görüşelim canım konya merkezdeyim canım real in o tarafta
Sorularım vardı ama hatırlayamadım dr da da böyle olur!!!
oğlumun uykuları iyiden iyiye şaşırmaya başladı.. dün saat 5te bir uyudu bıraksam sabahlicaktı öyle.. en sonunda 8.30da uyandırdık muhallebisini yedi yine yattı.. şimdi de uyumak istemiyor.. aslında bu saatlerde uyur 2 saat ama bu ara ne olduysa dengesi altüst..
buarada ben muhallebi yiyince neden uyandığını anladım.. sorun gaz değil susuzluk.. muhallebi yedirdikten sonra içebildiği kadar su içiriyorum.. artık gece uykuları daha iyi. eski düzene dönmek üzere yani :) bu arada suyu alıştırma biberonuyla veriyordum ama onu sevmedi biberona koyuyorum ucunu ısıra ısıra içiyor azar azar.. kakası da daha iyi maşallah
Masallah benim 4 -5 kere uyanır gecelerimaaşallah harpy alıştırdın oğlunu ek gıdalara düzene girdiniz iyice darısı bize inş. afiyet olsun oğluşuna yesin büyüsün benim oğlumada sihirli deynek değdi sanırım 2gündür geceleri sadece birkere uyanıp emiyor sabah 9a kadar uyuyo ama ben düzene girdi diyemiycemkesin kandırıyo beni bikaçgün içinde cozutur...
canım otogar yakınlarında oturuyorsun o zaman öyle mi ,bildiğim real den başka yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?