ilk önce dün densizin bir tam ben oğlumu uyuttuktan sonra zile bastı tam kapıya ğiderken bir daha bastı diafonda kim olduğunu sordum tamıyorum sadece açmamı istedi birde erkek ismi verdi bende açamam tanımıyorum dedim oda kususra bakma deyince bende kusura bakarım bebeğim uyandırdınız dedim ğirdim içeri.2 saat sonra yanıma yeni taşınan komşu(ğüya komşu)kapımı çaldı bir bağırıyor bütün bina ayağa kalktı.vay efendim sen nasıl benim misafirime öyle dersin bilmem ne yaparmış.o benim çok şeyime ğöz yuymyormuş.dedim neye göz yumuyorsun ben bir karı bir kocayım bebeğimde küçük.neymiş benim oğlan ğece ağlyormuş.bunlara ses etmiyor göz yumuyormuş.ne yapıyım bebnin ağzına pamukmu tıkayım anlamadım.ben içeri ğirdim sinirden tansiynum çıktı.bende hipertansiyon var bu arada.yere düştüm benimkide bana bakıyor oğlum zavallı.neyse sonra gece oğluşum nasıl korktuysa ğözlerini açmadan rüyasında ağlıyordu.kızlar nasıl üzüldüm.benim suçum varmı anlamdım?*????
ikinci konuda benim annem kanser ğögsünü aldılar rahmini kazıdılar son olarakta kemik kanseriydi 1 yıldır iyiydi.şimdi gene debermiş hastalık.annem yine kemolara başalyacak.yazada kardeşimin düğünü vardı.nasıl olacak bilmiyorum.neyse kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıtım.
ama kızlar burda ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum.sizce: