bende memleketimde değilim canım(
noldu herkes bir anda sustuherkes burda ama kimse konuşmuyor. harpy tarif defterine bakıyor kesin bize tarif verecek naksis seni çok kıskandım yaa ben de senin gibi olmak isterdim öyle çoluksuz çocuksuz gezmeler kafa dinlemelr
ben de çok özledim o günleri burda yalnızım şimdi biran önce evime gitmek istiyorum ben ya
eşininde mi memleketi değil ,bizim her ikimizinde memleketi değil arkadaşlarda baya genç o yüzden biraz keyifli oluyor aslında bizim misafir muhabbeti, hatta genellikle evde toplanmak yerine dışarı çıkmayı tercih ediyoruz ama artık bebek var zor gibi o gezmeler
salata da şöyle;
önce pancar turşusunu bi kaba rendeliyoruz iyice düzlüyoruz sonra bir tavada rendelenmiş havuçları zeytin yağında öldürüp soğuyunca sarımsaklı yoğurt ve isteğe bağlı olarak mayonezle karıştırıyoruz. onu da pancar turşusunun üzerine, onun üzerine de haşlayıp püre haline getirdiğimiz patatesimizi seriyoruz. servis yaparken de ters servis yapıyoruz ki pancar turşusunun kırmızı suları aşağıya doğru süzülüp iştah açsınağzım sulandı walla olsa da yesek
salata da şöyle;
önce pancar turşusunu bi kaba rendeliyoruz iyice düzlüyoruz sonra bir tavada rendelenmiş havuçları zeytin yağında öldürüp soğuyunca sarımsaklı yoğurt ve isteğe bağlı olarak mayonezle karıştırıyoruz. onu da pancar turşusunun üzerine, onun üzerine de haşlayıp püre haline getirdiğimiz patatesimizi seriyoruz. servis yaparken de ters servis yapıyoruz ki pancar turşusunun kırmızı suları aşağıya doğru süzülüp iştah açsınağzım sulandı walla olsa da yesek
ne kadar kaldı canım askerlik :105:
salata da şöyle;
salata da şöyle;
ayy tavuklu erişte salatası yerine bunu yapayım eşimin aristokrat arkadaşları gelecekneyin içine koyuyorsun nasıl ters yüz ediyorsun bir de pancar turşusunu ben hiç almadım markette satılıyor dimi
yok canım eşiminde memleketi değil görev nedeniyle burdayız ama lojmandayım arkadaş ortamı baya güzel aynı yaşlardayız genelde
tamam canm saol bende deneyim balkabağını ama mevsimi değil hormonlu olabilir mi?balkabağını nsl veriyosun?...
Biz geçen hafta geçtik ek gıdalara,tam 6.ay sonu.Doktorumuz sebze püresi tarifi verdi,içinde balkabağı da var.Belki de kabız olmasın diyedir. Patates,havuç,balkabağı + brokoli,ıspanak,maydanoz üçlüsünden sadece biri,az az da zeytinyağı ekliyorum,ay sonuna doğru 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyor olacağım bir kaseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?