- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Teşekkür ederim,hepimizinkine Allah sağlık ve huzur versin. Ben de 23 Ağustos doğumluyum,seninkiyle 1 gün aramız, kızım da benimle aynı gün doğabilirdi yani.
evet güzel olurmuş ...................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim,hepimizinkine Allah sağlık ve huzur versin. Ben de 23 Ağustos doğumluyum,seninkiyle 1 gün aramız, kızım da benimle aynı gün doğabilirdi yani.
sağolsun babası gene oturduğu yerde uyuyor benimki de ağlıyor yaa ben 2 saattir uğraşıyorum o 10 dk sallayamadııııı:84:çıldırcaammm bak bak kfası düşüyor aaa horluyor yaa otobüste uyur gibi uyuyorrr o bişey değil de çocuk mızırdıyorrrr:84:
yalan mı dolan mı yoksa inanmadın mı.............bir aslan miyav dedi minik fare kükredi rowwww fareden korktu kedi kedi prrrrrrr uçuverdi :118:
canım soya lesitini alerji yapar mı bi zahmet sorsana esine oğlum sürekli alerji kaşık mamasında var hergün veriyorum acaba ondan mı oldu? oğlum hasta olunca benim yaptıgım hiçbişeyi yemiyor monosodyum gulutamat çok zararlı kızlar ben et suyu bile kullanmam içinde var diye:26::26:zaralı olan madde gluten değil sodyum glutamatmış MSG diye de geçiyormuş. soya lesitini de zararlı değilmiş ama mısır şurubu zararlıymış.mamalarda özelllikle gluten içerir yazmasının sebebi gluten allerjisi olanlara bilgi vermekmiş:26::26:akşam eşime sordum:26:
biz hastayız yıkayamadım siliyorum hergünaynen... bugün herkesin banyo günüymüş miss oldu bebişler
ben 3 gündür eşimden erken yatıyorum neler kaçırıyorum kim bilirsağolsun babası gene oturduğu yerde uyuyor benimki de ağlıyor yaa ben 2 saattir uğraşıyorum o 10 dk sallayamadııııı:84:çıldırcaammm bak bak kfası düşüyor aaa horluyor yaa otobüste uyur gibi uyuyorrr o bişey değil de çocuk mızırdıyorrrr:84:
günaydın kızlar
şeftali ya da armut olabilir canım.. posalı sebzeler ilk başta rahatsız edebilir.. gaz yapar ben 6 aylık bebeğime hala vermiyorum.. ama doktorunla konuş sen yine de..
hoşgelmişin canım aramıza,kusura bakma sana dün yazacaktım unuttumgünaydın merhaba ben aranızda yeniyim ..
günaydın merhaba ben aranızda yeniyim ..
merhaba arkadaşlar..herkese güzel bir gün diliyorum..kuzumu bıraktım sabah ..çok özlüyorum akşama kadar...
hoşgeldin canım
hoşgelmişin canım aramıza,kusura bakma sana dün yazacaktım unuttum
merhaba canım benim kuzuyada annem bakıyor pazartesiden bu yana annemlerde kalıyoruz sabahları soğuk olduğu için getir götür yapmayalım diye sabah annemle oynadı kaldı bende özlüyorum 2,30a kadar süt iznin var dimi
aa söke bize yakın bende muğla yatağandanım canım
günaydın kızlar bizim mesai hiç bitmez 7/24 annelik :89:
sorma...uyku düzenimiz çok güzelken bu aralar uykuda inliyo tam uyanmadan..dişler herhalde bi çıkamadı yahuu
öle mi benim ablam muğla merkezde avukat...hemşehri sayılırız ne de olsa egeliyiz...