uyabileceksen koy ama ben uyamam.. zaten eşimin şikayet ettiği de yok o da fırsattan istifade uyuyor garibim çok erken kalkıyor ne yapsın :97:
işte sıkıntı sizlerin burda olduğu bile bile bunu uygulayamam kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyabileceksen koy ama ben uyamam.. zaten eşimin şikayet ettiği de yok o da fırsattan istifade uyuyor garibim çok erken kalkıyor ne yapsın :97:
mrb kızlar sizi arıyodum bende buldum nihayet
slm kızlarrrrr,ben geldimmmmmmmm
hoşgeldin canım
ben de dün pişirdim ama sevmedi hiç
yoğurt olarak inek sütü verebilirsin diye biliyorum amabizdaha başlamadık..
hoşgeldiniz kızlar
daha önce mamasından yapıyordum onuda yememıstı kecı sutu buldum onunla yapıyorum onuda yemıyor bıde ınek sutuyle denıyeyım barı ama yogurdu sevmıycek galıba ya asında en cok yemesı gereken sey neyse artık bısekılde yedırıcez zorlada olsa
çok mutluyum sizi tanıdığım için kızlar.. sizinle muhabbet etmek için bile çocuk yapılır yani
saol canım
kızlar bu arada bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz uyandığı zamanlar?benimki sürekli kucakta durmak istiyor,oyuncaktan 3.dakikada sıkılıyor.evin içinde gezmediğimiz görmediği yer kalmadı,elbise dolaplarının içine kadar baktık beraber
saol canım
kızlar bu arada bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz uyandığı zamanlar?benimki sürekli kucakta durmak istiyor,oyuncaktan 3.dakikada sıkılıyor.evin içinde gezmediğimiz görmediği yer kalmadı,elbise dolaplarının içine kadar baktık beraber
çok mutluyum sizi tanıdığım için kızlar.. sizinle muhabbet etmek için bile çocuk yapılır yani [/QUOTE
bir arkadaşın 7 aylık bebeği varmış ve hamileymiş bugün okudum,ordan da aklıma geldi tekrar doğursak tekrar grup toplansa diye
bende çok mutluyum sana katılıyorum acaba biz her iki yılda bir doğursak mı ne
bende çok mutluyum sana katılıyorum acaba biz her iki yılda bir doğursak mı ne
alttan muayene korkusuna doğurmak istemiyooooooooooommmmm spiralimide taktırdım umarım bi kaza olmaz :26:
yok o kadar da değil.. dün sinir krizi geçirirken 2.çocuk fikrinden nefret etmiştim.. şuan uyuduğu için biraz daha ılımlıyım ama yine deee.. 2 yıl sonra konuşalım bu konuyu :) hatta anlaşıp aynı zamana denk getirelim
evet bu işin en zor taraflarından biri :2:
o zaman şöyle yapalım ikinci çocukları planlayıp aynı döneme denk getirelim ay ben bugün çarpılacam Allahın işine karışıyor gibi töbe töbe:18::18:
sorma yaa bizim doktor resmen kasap gibiydi.. doğururken o kadar canım yanmadı yanii..
benim doktor çok iyi bir bayandı ama son haftalar alttan muayene etmeye başladı o insanı baya kasıyor işte, hatta oğlum biraz geçiktiği için sancıları biraz başlatalım diye elini bir dolandırdı içerde ay utandım
ay çok alemsin "evet arkadaşlar bu akşam çalışmalara başlıyoruz" deyip forumu terk edermişiz hepbirlikte çok güldüm yaa