evet benimde çok hoşuma gidiyor garip sesler çıkararak oyun oynuyorlar tabi o sesleri daha sonrada çıkarmaya çalışıyor o kadar zorluyorki kendini o sesleri çıkarmak için bazen kusuyor
kızlar bırakın ğünlük yıkamayıbenim oğlanı ben haftada bir yıkıyorum bütün binayı ayayağa kaldırıyor.o küçüçük şeyden o kadar ses nasıl çıkıyor anlamıyorum.ben nasıl sevdirebilirim banyoyu kızlar bir akıl verinnnn.
Kızlar bisküvi yapan var mı evde?
Deneyelim mi hep birlikte? Ne koyalım içine? Birlikte bir liste yapalım. (mı?)
off çıldırmak üereyim kızlar sizinkiler ne guzel uyumuş eylül hanım çook huysuz bugun yatırıyorum uyumuyor kaldırıyorum mzıklanıp duruyor anlamadım neyı var dun 8.30 yatan cocuk bugun delrttı benı ya sımdde babasına erdım uyutmaya calısıyor ama zor gıbı çook yorgunum ya
evet benimde çok hoşuma gidiyor garip sesler çıkararak oyun oynuyorlar tabi o sesleri daha sonrada çıkarmaya çalışıyor o kadar zorluyorki kendini o sesleri çıkarmak için bazen kusuyor
Bilemiyorum ama oyuncakla denedin mi tatlım. Sen de gergin olmamaya çalış, agucuk bugucuk konuş onunla. Önce kuru küvete yatırıp oyna konuşun önce küvete alışsın sonra damla damla suya. Korkmadan . Aklımabunlar geldi şimdilik.
kızlar ya kızım yogurtu sevmıyor keçi sütünden mayalıyorum hergun ama yemyor ne yapabılırım fıkrı olan var mı?
Kusuyor mu
Mide bulandırıcı sesler
Kızlar benim limit dolmuş da taşmış, ben çıkmalıyıp, pat diye çıkmalıyım hatta yoksa çıkamıyorum. Hepinize iyi geceler. Hoşçakalın.
tam olarak ne zaman ağlamaya başlıyor? küvetyi görür görmez mi ağlıyor mesela yoksa suya girince mi? bence onu saptayıp o konuya biraz eğlence katman faydalı olurdiye düşünüyorum..
canım inan küvetetn korkuyor dedim eşimi banyoya soktum kucağınnada benimkini verdim babasıyla oynuyordu su daha ayağına değer değmez bağırıyor.küvetin içinde 1 2 saat oynattım bişey yok su azıcık değsin yıkıyor ortalığı.ne yapacam bilmiyorum
acaba benim oğlana teeyyümmü yaptırsam: 1:
bide pastörize inek sütünden dene tatlım içine meyve rendeleyip yedirebilirsin bebe bisküvisi muzlu olabilir.ben kendim mayalıyorum hemde prebiyotik yoğurtla çok seviyor üstelik kabızlığada faydalı...
bide pastörize inek sütünden dene tatlım içine meyve rendeleyip yedirebilirsin bebe bisküvisi muzlu olabilir.ben kendim mayalıyorum hemde prebiyotik yoğurtla çok seviyor üstelik kabızlığada faydalı...
Kızlar iyi akşamlar muhabbetiniz bol olsun,ben de oğluşu haftada 2 gün yaptırıyorum çarşamba ve pazar günleri havalr soğuk hasta etmek istemiyorum yetiyor zaten mis gibi kokuyor onlar be:))bebek bebek
Heralde tek ogretmn olmayan ve calismayan benim lise mezunuyum ( anadolu lisesi ama yani ) yaklasik dort yillik evliyim butun yemekleri severim su siralar depresyondayim
Kusuyor mu
Mide bulandırıcı sesler
Kızlar benim limit dolmuş da taşmış, ben çıkmalıyıp, pat diye çıkmalıyım hatta yoksa çıkamıyorum. Hepinize iyi geceler. Hoşçakalın.
vallahi miğde bulandırıcı mı yoksa onu çok zorlayıcı sesler mi anlamadım
hani erkekler güreşirken garip sesler çıkarır ya işte o seslerya sadece bizim babamız galiba böyle garip oyunlar oynatıyor
kızlar akşam sayfamıza girdiğimizde saat sınırı koysak çok güzel olur ,sizlerin eşleri bilmiyorum ama benim eşim çok bozuluyor hergün saatlerce bilgisayar başında oturmama
canım inan küvetetn korkuyor dedim eşimi banyoya soktum kucağınnada benimkini verdim babasıyla oynuyordu su daha ayağına değer değmez bağırıyor.küvetin içinde 1 2 saat oynattım bişey yok su azıcık değsin yıkıyor ortalığı.ne yapacam bilmiyorum
acaba benim oğlana teeyyümmü yaptırsam: 1:
one yaw :44:
canım bazı bebek böyle oluyorbenim görümcemin oğlu da öyleydi şimdi yaklaşık 1 yaşında ve oynayarak yıkanıyor daha rahat şimdi.. inşallah seninkide zamanla düzelir..
Benimki hic bozulmuyor cunki kendisi hic birakmadigi icin biz pek alamiyoruz biraktigi zamanlarda maca bakiyor iste arada da bize gozu takiliyor
kızlar akşam sayfamıza girdiğimizde saat sınırı koysak çok güzel olur ,sizlerin eşleri bilmiyorum ama benim eşim çok bozuluyor hergün saatlerce bilgisayar başında oturmama
hoşgeldin canımKızlar ben de geldimHayırlı olsun yeni girebildiğim için ilk defa geliyorum.
Nasılsınız?
Birsürü de yazmışsınız okuyacağım şimdi.
ben de dün pişirdim ama sevmedi hiçAy b en fosur fosur uyudum
ben dün sinirden erken uyudum gece uyandım
Bu arada kızlar bebeğine bal kabağını sevdirebilen var mı? Aslında çok lezzetli oluyor kabaklı sebze, ama beğenmedi hiç bizimkisi, yemedi :120:
mrb kızlar sizi arıyodum bende buldum nihayet
bu arada ınek sutu 1 yasına kadar verılmez dendıgı ıcın hıc denemedım gaz falan yapmaz mı bıde onumu denesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?