Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiEk gıda ne zor..off yardım edin lütfen!!
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende ek gıdaya yeni başladım elma suyu ile .bizimki elma suyunu pek sevmedi az biraz oyunla verdik.alışırmı arkadaşlar yoğurduda pek sevmedi nasıl öğün olcak bunlar ilede düşünüyorum kara kara sevmesi için ne yapabilirim?
slm kızlar benimde kızım 7 aylık olacak 1 hafta sonra bende sebze konusunda çok sıkıntılıyım. başlarda oynatarak da olsa verebiliyordum. şu sıralar çok kötü. yani yarım saatte 150 ml ye tamamlıyorum ama kan ter içinde kalıyorum. ağlarken kesinlikle vermiyorum. mama sandalyesinde binbir cee ler, kuklalar, ağzını sıkıyo yüzüme bakıp sanırım arada acıyor bana ve ağzını açıyor. bugün sabahtan beri sitedeki ek gıdayla ilgili neredeyse tüm yazıları okudum. benim gibi olanlar genelde bu başlığa yazmış. ben yarından itibaren tek tek deniycem bakalım sebzeden mi kaynaklanıyor. bu arada benim kızım yoğurt çok seviyo meyve de fena değil. hatta artık kahvaltıya başladık onu da seviyor ama sebze vakti mama önlüğünü daha takarken başlıyor. bu sıkıntıları yaşamış ve çözmüş arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun bize
hepimize kolay gelsin