merhaba benim bebeğim 3 buçuk aylık seninkide 6 aylık sanırım diğer konunu biliyorumda
inek sütü değil aptamil 1 veriyorsun değilmi
kahvaltısını ayrı yemesinde bir sakınca yok bence sonuçta yiyormuş
benim yeğenim 4 yaşında
ağzına yumurta sürmüş değil
yoğurdu aptamil 2 den mayalayabilirsin
her yoğurdu sevmeyebilir bazıları ekşi oluyo
İkizlerolumunekankayizsmilebende 77 liyim yay burcu
Şenizopuyorumnanaktanİkizlerolumunekankayizsmile
canım 120 cc ılık hazırla biberonda aptamil 2 yi
içine bir çay kaşığı yoğurt koy
4-5 sat beklet yoğrdun hazır
canım belki diş çıkarıyordur... benimde 8 aylık ikiz kızlarım var bende yaşadım bu durumu...bu dönemlerde bebekler herşeyi reddeder. geçici bir durum olduğuna eminim...canını sıkma.sabret düzelecektir...bu arada ben yoğurtlarını keçi sütüyle mayalıyorum...
benim oğlumda ek gıdaya başladığımda tatlı olmayan herşeyden nefret ediyordu.meyve ve muhallebi dışında verdiğim herşeyden müthiş tiksiniyordu.deneme yanılma yöntemiyle nasıl sevdiğini buldum.ilk olarak sebze çorbası yaptığımda sebzesini az koyup irmiğini fazla koydum.tadı biraz daha hafif oldu ve muhallebiye benzedi sevdi.yoğurdunun içine 2 3 tane bisküvi koyup bekleyince bisküviler şişiyor çok güzel muhallebimsi bi tadı oluyor.yoğurdada öyle öyle alıştı.şimdi tam ağzının tadını anladım.çorbasını sıcak, yğurdunu serin seviyor.sadece yoğurt versem kesinlikle yemiyor.bi yoğurt bi çorba idare ediyoruz bizde..meyve püresi yapıncada içine pekmez koyuyorum seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?