Ek Gıda Başlangıç Dönemi

Merhaba bebeginz nekadardi,bir ögünde ortalama kac ml veriyorsunz,bende yeni basladim nekadar vermek lagzim acaba,
Doktorada gitmedim hic deprem bölgesindeyiz henüz ortamimiz olmadi

Merhaba bebeginz nekadardi,bir ögünde ortalama kac ml veriyorsunz,bende yeni basladim nekadar vermek lagzim acaba,
Doktorada gitmedim hic deprem bölgesindeyiz henüz ortamimiz olmadi
Benim bebeğim 8 aylık 3 öğüne böldüm. Sabah çorba öğlen sebze (et veya tavuk suyu koy ,
8 aydan sonrada tavuk balık etin kendisini yiyebilir ) akşamda meyve yoğurt muhallebi şeklinde veriyorum. CEviz hurma özü pekmezde koyuyorum.Tadimlar bittikden sonra bir günde
6 aylık 1 çay bardağıni
8 aylik 2 çay bardağınu
9 aylık 3 çay bardağıni geçmeyecek şeklinde ilerle
Emiyirsa yada mama aliyorsa 8. Aya kadar meme ağırlıklı 9. Aydan sonra gıda ağırlık besle.

Cok tesekkur ederim,saglikla buyutun bebeginizi hoscakalin

Merhaba tahillari kaç gram veriyorsunuz gün içinde
Benim bebiş 10 aylik

Merhaba tahillari kaç gram veriyorsunuz gün içinde
Benim bebiş 10 aylik
Merhaba 1 er yemek kaşığı kadar veriyordum pirinç, kırmızı ve yeşil mercimek, 20 cc lik cig köfte sos kaplarina sığacak kadar haşlanmış nohut hazırlayıp buzluğa attım hep. Yemeklerinde kullanıyordum nohut ve kurufasulyeyi

Buğday kullanılıyor mu? Haşlayıp çorbalarda ya da kıymayla birlikte gibi? Pirinç yerine buğday daha doyurucu olur mu? Kaçıncı aydan itibaren kullanılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…