Bebek Beslenmesi Ek besinlere geçişte buzluğa sebze koymak doğru mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
bebeğim 10 gün sonra 3. ayını bitirecek ve 3 ay sonra ek gıdalara geçicez. buzluğa yaz sebzeleri koymak istiyorum ama bir yandan buzluğa konulan sebze ve meyvelerin besin değerlerini yitirmesinden endişe ediyorum. sizce kavanoz meyve pürelerinden mi versem yoksa kış için sebze ve meyve mi atsam buzluğa? bir de hangi meyve ve sebzeleri atmak iyi olur

bence güzel bir fikir.. hazır kavonoz ürünleri tüketeceğinize şoklayıpta saklamanız daha akıllıca...

bu da bir düşünce ancak ben yapmazdım, dolapta şoklanan sebzeyi ve özellikle meyveyi sevmiyorum. her şeyi zamanında verim kendim bile.mesela kışın domates, fasulye yemek dolaptan şoklanmış bile olsa tercih etmiyorum. zaten ilk aylarda en fazla kullanacağın şeyler patates, havuç, ıspanak, elma, armut eee bunlarda kışın da var, zamanı gelince de yazlık meyveleri de yer. tabi bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…